Hocam benim araç toyota. Koyulan yağ mannol energy a3 b4 5w30. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Motor yağında marka önemli mi? (2. sayfa)

-
-
Küçük bir firma ama dökümantasyonu var, Alman firması, Almanya teknik konularda hukuken başıboş bir yer değil. Daha önce kulanmadım ama kullansam ne olur, ölçmek, test etmek gerekir.
Emin olmak için akrediasyonlara, auditlere bakılır, ama bunlar çok maliyetlidir, küçük ve butik firmalar her markanın 'audit'ine girmiyor. Mannol standartları kendisi karşılıyorum diyor.
Ne farkı var derseniz, diyelim API SM, biri API'ye onaylatıyor, düzenli numuneler gidiyor geliyor, API de dışardan ikinci kuruluş olarak diyor ki evet aynı benim yayınladığım standart gibi. Diğerinde firma kendisi diyor, benim bu üretimim API SM'i karşılar diye. Birine "onayına sahip" (approved by) yazabilir, ikincisine "karşılar" (meets) yazabilir.
Bir kaç dökümantasyonuna baktım, bence ciddi bir üreticiye benziyor. Referansları da var. Gidip dükkan dükkan aramam herhalde ama kendi arabama konulsa kullanırım.
-
Mobil 1esp kullanıyor benim usta. Başkasına da bulaşma diye tembih ediyor. C3 Picasso dizel araç..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Marka şartını sağladığı için Opet yağa geçtim. Aklımda Petrol Ofisi veya Lubex vardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Marka model onaylarını karşılaması önemlidir bir de bazı araçlar bazı yağları seçiyor başka yağlarda eksiltme vb.yapıyor bunlara bakarak almak lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X