Şimdi Ara

Motor Kullanmak İstiyorum? Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya hondanın kursları güzel de CBF 150 var onlarda... O da bildiğim kadarı ile vitesli motor bana uymaz ki
    Bana "bak arkadaş burası sele, şöyle oturacan, burası fren şöyle sıkacan, şöyle dönecen" deyip sonra da "al otur bakalım" diyecek biri / bir yer lazım...

i30 1.6 CRDi 115 PS Style Plus Otomatik - Çelik Gri
  • quote:

Orijinalden alıntı: açık-pozisyon

ya hondanın kursları güzel de CBF 150 var onlarda... O da bildiğim kadarı ile vitesli motor bana uymaz ki
    Bana "bak arkadaş burası sele, şöyle oturacan, burası fren şöyle sıkacan, şöyle dönecen" deyip sonra da "al otur bakalım" diyecek biri / bir yer lazım...

hondanin kursu 2 gunu kapsiyor ve dediklerinizin fazlasini ogretiyorlar yokusta harekete gecme dahil fiyati 350 lira
    alternatif olarak yamahanin da kursu var tek gunluk honda kadar kapsamli olmasa da en azindan sizin dediklerinizi ogretiyorlar 150 lira duyduguma gore bmw nin de kursu varmis ama detaylari bilmiyorum
    not: su an hic birine katilmadim sadece internetten arastirdim ehliyeti aldiktan sonra insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu tekrar hortlatayım istedim. Atom karınca sitesi kapanmış. Var mı Ankara'da bildiğiniz bir güvenli sürüş eğitimi verebilecek bir yer?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.