Bildirim
motor için ehliyet

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar lütfen yardımınızı esirgemeyin -
mrb ft_fatal...... Bende 16 yaşındayım mondial 151 rs scooter motorum var 17min gelmesini iple çekiyorum motor ehliyeti için 17 araba için 18 yaşının BİTMESİ gereklidir fiyatı ise değişebililir ben 270 diye hatırlıyorum a2 ehliyetini ama 18 ini bekle bence arabayla beraber alırsın daha ucuza gelir ama motor bu beklenmiyor ben kaskı takıp şehirden uzakta geziyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: speed16
mrb ft_fatal...... Bende 16 yaşındayım mondial 151 rs scooter motorum var 17min gelmesini iple çekiyorum motor ehliyeti için 17 araba için 18 yaşının BİTMESİ gereklidir fiyatı ise değişebililir ben 270 diye hatırlıyorum a2 ehliyetini ama 18 ini bekle bence arabayla beraber alırsın daha ucuza gelir ama motor bu beklenmiyor ben kaskı takıp şehirden uzakta geziyorum
sinlikle haklı arkadaşım. Çünkü araba ehliyeti almak için bi daha hemen hemen aynı parayı vereceksin. kesinlikle 1 yıl beklemeni öneririm (gerçi ben 1 yıl değil 1 haftayı beklememiştim araba ehliyetinin yanına A2 yide ekletmek için) ama daha sonra çok acısını hissettim ve en son 400 ytl koydum gecen yaz tekrardan B ye A2 de ekletmek için. sende şuan A2 alabilirsin ama biraz daha bekle B+A2 al muhakkak derim.
-
boşver sen a2 yi al gez,toz.1 sene az değil o zamana kadar motorla gezmek var,1sene daha beklemek var.1 sene içinde yavaş yavaş biriktirirsin bence para. -
kahretsin şimdi 18 imi bitirip bi gün arabayla bigün motorla okula gitmek vardı ne hava olur be -
quote:
kahretsin şimdi 18 imi bitirip bi gün arabayla bigün motorla okula gitmek vardı ne hava olur be
ikiside iyi olurdu.ama motorla gitmek daha başka olur heralde.
-
bilgileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar çok iyi oldu bu bilgiler yani şuan istersem ehliyet alabilirim bir kaç sorum daha olucak araba ehliyeti aynı zamanda motor ehliyetini kapsamıyormu yani motor için ayrımı olması gerekiyor birde motor ehliyet kursu nasıl ne kadar sürüyor ne öğretiyorlar nasıl geçiyorsun kazanmak kolaymı vs.. cevaplarınızı bekliyorum hepinize teşekkürler -
hayır türkiyede araba ehliyeti alınca motor ehliyeti yerinede geçmiyo ikisinide ayrı alıcaksın ama almanyada araba ehliyetiyle sürülüyor.ehliyet kursunu sürmeyi biliyorsan rahat geçersin internette çıkmış sorular da var bulabilirsin motor,trafik ve ilkyardım diye 3 e ayrılıyor -
kesinlikle katılıyoeum
quote:
Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire
quote:
kahretsin şimdi 18 imi bitirip bi gün arabayla bigün motorla okula gitmek vardı ne hava olur be
ikiside iyi olurdu.ama motorla gitmek daha başka olur heralde.
-
Ya şimdi ben motor ehliyeti aldım araba alınca bunlar birleşicek mi nası olucak? -
slm ben bısı sorcam bu motor ehlıyetıyle araba ehlıyetını aynı anda alabılıyomuyuz yanı ikisinı bırden -
Arkadaşım bence en iyisi 1 yıl daha beklemlek olur.Çünkü ilk önce A2 sonra b filan iyi olmuyor.Msl ben ikisinede yazıldım.Ama ikisini bieden aynı anda alamazsınız.İlk önce B sonra A2 B yi alınca A2 sınavında sadece motordan soru soruyorlar.Ama bayağı bi süre de geçmiş oluyor.Şahsen toplam 5 ay kadar uğraşmışımdır.En kötüsü de ehliyet alırken vergi dairesine gidip B için 160 küsür A2 içinde 40 küsür veriyorsun daha sonra bi sürü evrak ve fotoğrafla polis karakoluna gidip teslim ediyorsun.Sonra bir gün bekleyip ehliyetini alıyorsun.Söylemişken ft_fatalrhyme bence o motoru alırken bir kez daha düşün.Çünkü o motorun yaktığı benzini başka hiçbir 250 cc lik yakmıyor.Sanki içiyor. -
dostlar ilginize teşekkürler çok yardımcı oldunuz ama araba ehliyeti ileri doğru almayı düşünüyorum motorunkini alayım bana yeter neden bu motora çok yakıyor dedin anlamadım bir depo benzinle (15 litre=40ytl) yaklaşım 400km yapan arkadaşlar var ortalama bir depo ile 350 km gidiyor bence bu veriler oldukça hesaplı sütelik motorun sitli çok güzel ve motor performansıda oldukça iyi diyorlar bir kaç videosunu bundum sesi gürül gürül çok atik ve çok çabuk hızlanıyor bir videoda ise 2 yetişkin kişi varken sadece gaza basarak motor kuvvetiyle motorun önü yerden 40 cm yükseliyor bence motor çok güzel hemde markası en çok satan mondial servis ağı çok fazla ve yedek parçası bol üstelik ucuz -
quote:
Orjinalden alıntı: sahinoz31
Ya şimdi ben motor ehliyeti aldım araba alınca bunlar birleşicek mi nası olucak?
tek ehliyet olur..ehliyette b-a2 yazar. -
peki fiyat olarak ne kadra fark olur fsakat ikisini birden almak için daha uzun süre beklemek gerekir -
quote:
Ben yapıyorum, 1 gün motorla bir gün arabayla gidiyorum ama bu sefer arabanın park sıkıntısından,motorun da calınma korkusundan duramıyosun. Okulun park yeri var ama orasıda okula 10dak. uzak.bende ara sokaklara cekiyorum. zor yani.
Fiyatlar şöyle, A2 290 ytl ama 200'e alırlar, B 470- 350'e kayıt olursun, B aldıktan sonra 150 ytl artı emniyete vereceğin paradan düşüyorlar.
Arkadaşlar motor zevkli ama bir o kadar tehlikelidir. Bence kalk ne motor ne ehliyetten önce güzel bir kask'a para ver.o vereceğin 50ytl'lik kask senin hayatını kurtacaktır. Motor ile uzun yol yapmıycaksan performansına değil yakıt tasarufuna bak. Şehir içinde dur kalk dur kalk yakıt gerekli performans ve hız değil. Ben ehliyetimi 2 yıl önce aldım, hem B hem A2, ( daha sonra da babam sürücü kursu actı :( parayı boşa verdim birazcık.) Anahtar'a veya ehliyete sahip olmak önemli değildir, dikkatli, bilgili ve kurallara uygun bir şekilde arac ve motor sürmek önemlidir. Vereceğin hiç bir para hayatını geri getirmeyecek, motor'un öneü 2 kişiyle 40cm kalkabilir ama o saniye hayata gözlerini kapatabilirisn BİR KATİL OLARAK.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruncengiz -- 30 Mart 2007; 21:32:27 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: haruncengiz
quote:
Ben yapıyorum, 1 gün motorla bir gün arabayla gidiyorum ama bu sefer arabanın park sıkıntısından,motorun da calınma korkusundan duramıyosun. Okulun park yeri var ama orasıda okula 10dak. uzak.bende ara sokaklara cekiyorum. zor yani.
Fiyatlar şöyle, A2 290 ytl ama 200'e alırlar, B 470- 350'e kayıt olursun, B aldıktan sonra 150 ytl artı emniyete vereceğin paradan düşüyorlar.
Arkadaşlar motor zevkli ama bir o kadar tehlikelidir. Bence kalk ne motor ne ehliyetten önce güzel bir kask'a para ver.o vereceğin 50ytl'lik kask senin hayatını kurtacaktır. Motor ile uzun yol yapmıycaksan performansına değil yakıt tasarufuna bak. Şehir içinde dur kalk dur kalk yakıt gerekli performans ve hız değil. Ben ehliyetimi 2 yıl önce aldım, hem B hem A2, ( daha sonra da babam sürücü kursu actı :( parayı boşa verdim birazcık.) Anahtar'a veya ehliyete sahip olmak önemli değildir, dikkatli, bilgili ve kurallara uygun bir şekilde arac ve motor sürmek önemlidir. Vereceğin hiç bir para hayatını geri getirmeyecek, motor'un öneü 2 kişiyle 40cm kalkabilir ama o saniye hayata gözlerini kapatabilirisn BİR KATİL OLARAK.
paylaşım için saol dustum haklısın motorunda çalınma derdi var burası türkiye
-
quote:
Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer
dostlar ilginize teşekkürler çok yardımcı oldunuz ama araba ehliyeti ileri doğru almayı düşünüyorum motorunkini alayım bana yeter neden bu motora çok yakıyor dedin anlamadım bir depo benzinle (15 litre=40ytl) yaklaşım 400km yapan arkadaşlar var ortalama bir depo ile 350 km gidiyor bence bu veriler oldukça hesaplı sütelik motorun sitli çok güzel ve motor performansıda oldukça iyi diyorlar bir kaç videosunu bundum sesi gürül gürül çok atik ve çok çabuk hızlanıyor bir videoda ise 2 yetişkin kişi varken sadece gaza basarak motor kuvvetiyle motorun önü yerden 40 cm yükseliyor bence motor çok güzel hemde markası en çok satan mondial servis ağı çok fazla ve yedek parçası bol üstelik ucuz
Kendin bilirsin.Ama o motorun gazını köklediğinde dediğim gibi çok fazla benzin yakıyor.Ama sakın yanlış anlama.Ben sadece diğer 250cc lere göre değerlendirdim.Ama yine de chopper tarzı olarak ve sesi olarak güzel motorlar
-
Arkadaslar A2 ehliyet alacak varsa motor fuarinda indirimli kayit yapiyorlar aklinizda olsun..
Benzer içerikler
- scooter motor marş basıyor ama çalışmıyor
- revolt rs5 50cc yorumlar
- musatti motor alınır mı
- ktm 250 adventure kronik sorunları
- arora mı kuba mı
- honda hornet 750 fiyat
- yamaha elektrikli bisiklet
- cbf 125
- rakun motor fiyat
- honda 50 cc
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X