Yazılımdan memnun musun kaç beygirden kaça çıktı sollamalarda farkettiriyor mu bende kendi aracıma yazılım yapmayı düşünüyorum ama kararsızım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yazılımdan memnun musun kaç beygirden kaça çıktı sollamalarda farkettiriyor mu bende kendi aracıma yazılım yapmayı düşünüyorum ama kararsızım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Usta yazılım atarken bana sormadı ben arabanın gidişatından anladım turbodan zanettim ama stage 1 yazılım atmış inanılmaz bi fark var sollamalarda vesaire çok iyi araba kendine gelmiş gibi yakıtın da düştüğünü farkettim yazılımı bana sormadan attıgı için sordum zararı yok faydası var dedi stage 1 yazılım için söyledi ama benim araç 75 hp şuan 90 hp var dedi ben gayet memnunum çekişinden gidişinden sollamalar da özellikle araç hiç baygın değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Banada 2 bin tl dedi şuanlık sıkıntı yok yakmadı yakarsa mecbur 2 bin tl verip alcam o lambayı yanık gördükçe uyuz oluyorum :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
An itibariyle gene yaktı lambayı :) büyük ihtimal akışmetreyi değiştireceğim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |