Kymco artık Venox 250 üretmiyor mu?Bilgisi olan var mı?
Merhaba, Venox 250 birkac sene kullandim.
Bence baslangic motoru olarak rahatlikla alinabilinir. Yol tutusu, freni, rahatligi, şekli ile cok basarili bir motor.
Goruntu olarak GV den cok daha cekici buluyorum.
600 cc ve uzeri motor dedirten goruntude bir motor.
ahhhh venox ahhhh , neden artık üretilmezsin , hiç aklım almıyor , parça sıkıntısı çıkabilir , o yüzden gv250 diyorum ,
Merhaba ben yaklaşık 10 bin km dir venox 250 kullanıyorum cüsse tip olarak 250 cc lik motorların en güzeli ve çekici olanı gv 250 ya da diger chopper crusier motorlardan cok daha güzel bi tipe sahip malesef ülkemize 2010 dan sonra giriş yapmamıştır bu model ama olanları bile zaten çok iyi motorun fabrika çıkışı 100 bin km ye kadar garanti veriyor ki benim motorum 50 bin km de cok dayanıklı düzenli bakımlarını yapıyorum yağı filtreleri bujisi suyundan tutun zincir yağına kadar her yagmurda yaglıyorum yaklasık 3 - 5 bin km arası motor yağını değiştiriyorum benden önce kullanan kişi de bu şekilde cok temiz kullanmıs motor ilk calıstırmada zor calısıyo diyenler motor yagını degistirsin ve her calıstırmada jikle ile 1 dakika motoru ısıtsın cünkü harley davidson gibi markalar bile ısıtılmak ister yola cıkmadan önce havalar sıcaksa motoru calıstırıp gaz vermeden 1 dakika bekleyin motor kendini yaglasın yola öyle cıkın boşta buji kesiyo duruyo gibi şeyler söyleyenler benim 50 binde motorum yapmıyor bunları çok saglam bir motor. bakılmazsa aynı seyleri harley bile yapar o yüzden sınıfının en iyisi diyebilirim. parça olarak gv 250 den daha zor bi marka ben parcaları 4 günde getirtiyorum cok şükür pek ihtiyacım olmadı parcaya. genel olarak motoru videolardan daha cüsseli ve güzel sürüş zevki fren yol tutus yakıtı çok az mesela 50 tl ye 350 km yol gidebiliyorsunuz (90 km hız ile) sürüş keyfi veren bir motor ön teker disk arka teker kampana model fren benzin ışığı bulunmakta ben en fazla 140 yapabildim. çoğu motor 100 den sonra titrerken bu motor 140 ile giderken bile hiç titreme yapmıyor youtube 'ta top speed videolarına bakabilirsiniz. Kısacası eğer bakımları düzenli yapılırsa motor 250 cc lik sınıfta en kalitelisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prayapos -- 6 Kasım 2016; 0:32:7 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme