Şimdi Ara

Moto Z2 ayrıntıları resmi olarak ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Moto Z2 ayrıntıları resmi olarak ortaya çıktı


    Lenovo çatısı altında faaliyet gösteren Motorola’nın son dönemdeki en başarılı akıllı telefonu olan Moto Z yenileniyor. Modüler aksesuar tasarımı ile dikkat çeken amiral gemisi ay sonunda ikinci nesli ile tüketici karşısına çıkacak.


     


    Aynı çizgiler


     


    Motorola Çin bölümünün paylaştığı basın afiş hem telefonun detaylarını gözler önüne sererken hem de aksesuarlar konusunda fikir veriyor. Aslında serinin ilk modeli Moto Z2 Play bir süre önce tanıtılmış ve yeni serinin neye benzeyeceğini göstermişti.


     


    Moto Z2 modeli yine önceki modelin tasarım çizgilerini koruyor. Farklı olarak arka kısımda çift kamera kombinasyonu kullanıldığını görüyoruz. Son dönemin yükselen trendi çift kamera teknolojisi yeni Moto amiral gemisinde de yerini almış.


     


    Ayrıca Bkz.Xiaomi rekor akıllı telefon satışı yaptı

    5.5 inçlik 2K AMOLED ekrana sahip olacak Moto Z2 modeline Snapdragon 835 yonga seti gücünü veriyor. 4GB/6GB RAM ve 64GB/128GB depolama seçenekleri sunulan modelde 12MP çözünürlüğünde çift arka kamera olacağı iddia ediliyor. Ön kamera ise 5MP çözünürlüğünde olacak.


     


    Görselde göze çarpan Moto Mod aksesuarları ise Hasselblad True Zoom Camera, Portable Photo Printer, Turbo Power Battery Case, 360 Camera, JBL Speaker ve GamePad şeklinde sıralanıyor. Amiral gemisi 25 Temmuz tarihinde resmiyet kazanacak. 


     







  • benim gibi telefonun dokunmatiğinde oyun oynayamayanlar için game pad müthiş görünüyor

  • JBL Speaker en çok dikkatimi çeken oldu. Önceki seride de mevcuttu ama fiyatı biraz uçuk kalmıştı umarım bu sefer bir ayar çekerler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • moto z şuan kendi klasmanında f/p kralı. ancak ilk çıktığında 2500den çıkmış. şuan online alışveriş yerlerinde 1850-1900 e bulunabiliyor. moto z2 çıkmaya yakın iyice düşse de daha bi uyguna alsak. :)

  • Çok uzun zamandır bekliyorum GamePad'i olan bir telefon. Xperia Play'den sonra adam akıllı bir ürün gelmedi. Bakalım, başta afişi doldurup, lansman gününde hiçbir aksesuar getirilmeyen çok proje oldu, bu öyle olmaz umarım

    Ekleme: Yalnız taşıması zor olur bu aksesuarı diye düşünüyorum. Ben 2 parçadır diye düşünmüştüm ama kılıf şeklinde tasarlanmış.
    Moto Z2 ayrıntıları resmi olarak ortaya çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 10 Temmuz 2017; 13:54:36 >




  • benim beklentim sadece ekranı ve pili olan 10" den büyük bir tableti mod olarak telefona bağlayıp telefonu kullanmaya devam etmek. moto z kullanıcısıyım ve telfonumdan sarj dışında memnunum.

  • 25 temmuzda tanıtılacaktı sözde noldu. hiç bir yerde bilgi yok. sanırsın lenovo battı :)

    samsung aylar öncesinden dellal gibi bangır bangır en ilgisiz kişiyi bile haberdar ediyor.biz sıkı takipçisiyiz haber bulamıyoruz.ilginç. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.