Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_16790305/mpage_1/key_mesaj%252Csorunu.........
    quote:

Orjinalden alıntı: MyErdinc

Arkadaşlar, bu önemli bir problem olduğundan yeni bir başlık şeklinde açtım.

Bildiğiniz gibi Motorla E2 telefonlarının en büyük ve galiba tek sorunu hızlı mesaj yazma sorunudur. Bunun için bir çözüm buldum. Umarım sizlere faydalı olurum.

Bildiğiniz gibi mesaj yazarken 100 karakter civarında gözle görülür bir yavaşlama oluyor. Bende yüzlerce mesaj atan biri olduğumdan geçenlerde çok ilginç bir çözüm buldum.

Mesaj yazarken satır atlatmak.

Mesaj yazarken belirli bir şekilde yavaşla gördüğünüzde Boşluk (*) Tuşu'na bir iki saniye fazla basılı tutun ve bir satır atlatın. İşte yeniden hızlı yazmaya başladınız. Tekrar mı yavaşladığını hissettiniz. Tekrar basın. Ben bu şekilde telefonda mesaj yazma işini çok daha zevkli bir hale geldiğini gördüm. Hemde hiç bir şey kaybetmiyorsunz. Bir karakter boşluk verirken ile bir satır altatırken ki karakter kaybınız aynıdır.

Faydalı olduysam teşekkürler.

BU ARKADAŞ FORUMA KATILMIYOR MU, AYRI BİR BAŞLIK AÇMIŞ...?
    http://forum.donanimhaber.com/m_16790305/mpage_1/key_mesaj%252Csorunu.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 7 Kasım 2007; 23:43:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HAKAN ARIN
    RockBox kullanmak isteyenler için güzel bir haber.

içindekilere eklenmiştir..
  • Arkadaşlar ben hazır sistem 2yi hafıza kartına yükledim gayet güzel fakat bir problemim var. hazır sistemi yükledikten sonra medyalarım kısmında yenile yapınca yenileme yapmıyor. ilerlemeyi gösteren mavi çizgi hiç dolmuyor yarım saat bekledim hiç bir değişiklik olmuyor. hafıza kartını biçimlendirdim telefonu fabrika ayarlarına getirdim yine de olmadı bu sorunu yaşayan ve sonra çözen var mı ne yapmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: memosimsek

Arkadaşlar ben hazır sistem 2yi hafıza kartına yükledim gayet güzel fakat bir problemim var. hazır sistemi yükledikten sonra medyalarım kısmında yenile yapınca yenileme yapmıyor. ilerlemeyi gösteren mavi çizgi hiç dolmuyor yarım saat bekledim hiç bir değişiklik olmuyor. hafıza kartını biçimlendirdim telefonu fabrika ayarlarına getirdim yine de olmadı bu sorunu yaşayan ve sonra çözen var mı ne yapmalıyım?

arkadaşlar sorun çözüldü. ben telefonu fabrika ayarlarına getirirken sadece ayarları sıfırlamışım tüm datayı sil seçeneğini yapmamışım. tüm datayı sil yapınca medya yenileme işlemi oldu. sizin de başınıza gelirse böyle yaparsınız. teşekkürler...

• arkadaşlar telefon için pdf reader ebook reader gibi bi program arıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

selam arkadaşlar bu e2'ye nasıl tema yükleniyor,bir de bu cihazın güvenlik kodu kaç fabrika ayarlarına geri dönmek istiyorum da cihaz çok yavaş çünkü yardımcı olursanız sevinirim..

HİÇ, FORUMUN İÇİNDEKİLER DİYE BİR KISMI VAR ORAYI GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORMUSUN YOKSA hala ORAYA BURAYA BAKARAK aradıklarını BULMAYA MI ÇALIŞACAKSIN...

İmzamın olduğu kısma bak, " forumun içindekiler " i tıkla sayfada " tema ve deri yüklemeyi" bul ilgili kısma seni yönlendirecektir....

saol da güvenlik kodu kaç o yazmıo orda?

• quote:

Yanlış hatırlamıyorsam altı adet 0 (yani 000000) olması gerekir.

Düzenleme: Yanlış bir bilginin düzeltilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKAN ARIN -- 9 Kasım 2007; 0:20:45 >
  • hazır sistemi çok iyi yapmışsın arkadaşım fakat

yarım saattir indirmeye çalışıyom

baglantım 1 mb.

adam gibi bir yere koymanız mümkün mü ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mericx

hazır sistemi çok iyi yapmışsın arkadaşım fakat

yarım saattir indirmeye çalışıyom

baglantım 1 mb.

adam gibi bir yere koymanız mümkün mü ?

FLASGET KULLANIYORMUSUN????????????

quote:

Orjinalden alıntı: orodyn

Birol isimli arkadaşımızın son gönderdiği hazırsistem dosyası biraz yavaş iniyor bu sebeple dosyayı indirdikten sonra farklı bir siteye Upload ettim isteyenler Buradan indirebilir. Ayrıca Birol arkadaşımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.

• Arkadaşlar flashget ile 4dk07sn indirdiğimi söylemiştim. Şimdi firefox ile denedim ortalama 36KB ile rahatça indiriyor. Arkadaşlar biraz sizin bulunduğunuz konumda adsl yoğun kullanılıyor olabilir yada sitenin yoğun olduğu bir zamana denk gelebilirr sonuçta 2 saat te olsa iniyor biraz sabrelim..(bende 4-5dk sürüyor en fazla..)

quote:

Link aşağıda @orodyn eklemiş.

Arkadaşlar divshare yi kullanmamım sebebi güvenilirlik açısından bu siteyi kullanıyorum. Yoğunluktan dolayı geç inebilir ama sorunsuzdur.
    Şimdi flashget ile denedim indirdim 4dk07sn sürdü. ortalama 46kB/s ile indirmiş. 1mb hızım var
    -Tavsiyem flashget 1.73 yada 1.9 kurun..(2.xx versiyonları sorunlu) http://www.inndir.com/program.php?id=38582
    -FİREFOX u indirinhttp://www.mozilla-europe.org/tr/products/firefox/
    -FLASGET e bağlanmak için flasgot eklentisini kurunhttps://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/220

BU ÜÇÜ ile istediğiniz indirmeyi flashget atayabilirsiniz ve hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. divshare flashget ile sorunsuz çalışıyor..

BEN BUNLARI KULLANMAM DİYORSANIZ ; ilk indirenler başka siteye yükleme yapsınlar ve foruma link versinler..

quote:

Orjinalden alıntı: orodyn

Birol isimli arkadaşımızın son gönderdiği hazırsistem dosyası biraz yavaş iniyor bu sebeple dosyayı indirdikten sonra farklı bir siteye Upload ettim isteyenler Buradan indirebilir. Ayrıca Birol arkadaşımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 9 Kasım 2007; 17:39:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HAKAN ARIN

quote:

Yanlış hatırlamıyorsam yedi tane 0 (yani yazıyla sıfır) olması gerekir.

güvenlik kodu altı adet sıfırdır...
  • Helal be geliştirin geliştirin 1-2 haftaya tekrar alıcam rokr e2 :) eline sağlık biroldh

Yalnız bir sorum olacak eski rokrımda telefon çalınca ese basıyordum 1 saniye sonra filan açılıyordu hala öyle mi?
  • Biroldh, güzel bir çalışma olmuş anladığım kadarıyla. Bu E2 WM'den sonra bana biraz değişik geldi. Şimdi bu senin ''İçindekiler'' adında hazırladığın programlar paketi bir defada indiilip, RSD Lite ile flashladığımız zaman hazırlamış olduğun tüm programlar yeni bir ROM gibi sistemin içine otomatik olarak yerleşiyor mu? Eğer öyleyse bu yeni ROM u atalım telefona da kendine gelsin
  • Evet yes'e basınca tam 1 saniye olmasa bile biraz gecikerek açıyor.Bu arada sanırım dikkatinizi çekmiştir; telefonun ekranında görüntü yokken bir tuşa basınca normal hale döndükten kısa bir süre sonra saat güncelleniyor.Bundan olsa gerek alarmı saat 7.45'e kuruyorum 3 gündür çalmıyor zamanında.Ancak ben bir tuşa basıp ekran normale dönüp saat de güncellenince alarm çalmaya başlıyor.Yani alarmına güvenmeyin derim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhantasli

Evet yes'e basınca tam 1 saniye olmasa bile biraz gecikerek açıyor.Bu arada sanırım dikkatinizi çekmiştir; telefonun ekranında görüntü yokken bir tuşa basınca normal hale döndükten kısa bir süre sonra saat güncelleniyor.Bundan olsa gerek alarmı saat 7.45'e kuruyorum 3 gündür çalmıyor zamanında.Ancak ben bir tuşa basıp ekran normale dönüp saat de güncellenince alarm çalmaya başlıyor.Yani alarmına güvenmeyin derim..

Çok alarm kurunca bende karşılaşıyorum.. 3-4 taneden fazla kurmayın derim..

Birde ekrana basınca o anki saati 1 sn sonra göstermesi bir yandan iyi, eski zaman gözüktüğü için en son telefonla saatkaçta işlem yaptığını görebiliyorsun..

• quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

Biroldh, güzel bir çalışma olmuş anladığım kadarıyla. Bu E2 WM'den sonra bana biraz değişik geldi. Şimdi bu senin ''İçindekiler'' adında hazırladığın programlar paketi bir defada indiilip, RSD Lite ile flashladığımız zaman hazırlamış olduğun tüm programlar yeni bir ROM gibi sistemin içine otomatik olarak yerleşiyor mu? Eğer öyleyse bu yeni ROM u atalım telefona da kendine gelsin

Sizde E2 varmı?

Şey buna rom demek olmaz, sadece karta kopyala yapıştır ile yapıştırıyoruz o kadar.Programlar anamenüye hepsi gelmiş oluyor. BU linux un özelliği ve avantajı, hafıza kartını sistem olarak kullanabiliyorsun..

bunda rdslite kullanmıyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 9 Kasım 2007; 17:20:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: memosimsek

Arkadaşlar ben hazır sistem 2yi hafıza kartına yükledim gayet güzel fakat bir problemim var. hazır sistemi yükledikten sonra medyalarım kısmında yenile yapınca yenileme yapmıyor. ilerlemeyi gösteren mavi çizgi hiç dolmuyor yarım saat bekledim hiç bir değişiklik olmuyor. hafıza kartını biçimlendirdim telefonu fabrika ayarlarına getirdim yine de olmadı bu sorunu yaşayan ve sonra çözen var mı ne yapmalıyım?

LinkSYS programı aktif ise yenileme yapmaz , ondan dolayı olabilir..Tekrar dene ve gör..

DİKKAT yazan yere bak...
    quote:

biroldh
    -LinkSYS.mpkg
    (ANAMENÜ/dosya yöneticisi/ system klasörünü görünür hale getirir. Bu şekilde E2 den E2 nin köküne erişim yapabilirsiniz. system klasörü E2 nin kendi sisteminin bulunduğu konumdur. Programın kullanımı bir kere tıklarsanız system klasörünü görünür hale getirir, yeniden tıklarsanız kapatır. DİKKAT= E2 den şarkı listesini yenileme yaparken "system" klasörünün kapalı kalması gerekir, yoksa E2 şarkı listesini yenilemez, ve şarkıları listede göremezsiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 9 Kasım 2007; 17:24:08 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: batuhantasli

Evet yes'e basınca tam 1 saniye olmasa bile biraz gecikerek açıyor.Bu arada sanırım dikkatinizi çekmiştir; telefonun ekranında görüntü yokken bir tuşa basınca normal hale döndükten kısa bir süre sonra saat güncelleniyor.Bundan olsa gerek alarmı saat 7.45'e kuruyorum 3 gündür çalmıyor zamanında.Ancak ben bir tuşa basıp ekran normale dönüp saat de güncellenince alarm çalmaya başlıyor.Yani alarmına güvenmeyin derim..

Çok alarm kurunca bende karşılaşıyorum.. 3-4 taneden fazla kurmayın derim..

Birde ekrana basınca o anki saati 1 sn sonra göstermesi bir yandan iyi, eski zaman gözüktüğü için en son telefonla saatkaçta işlem yaptığını görebiliyorsun..

Bende zaten 1 tane alarm kurulu yine de öyle oluyor.Bir de o telefonla işlem yaptığın son saati göstermiyor, belli aralıklarla kendini güncelliyor.Mesela bazen baktığımda zaten güncellenmiş oluyor ve tekrar güncellenmiyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

Biroldh, güzel bir çalışma olmuş anladığım kadarıyla. Bu E2 WM'den sonra bana biraz değişik geldi. Şimdi bu senin ''İçindekiler'' adında hazırladığın programlar paketi bir defada indiilip, RSD Lite ile flashladığımız zaman hazırlamış olduğun tüm programlar yeni bir ROM gibi sistemin içine otomatik olarak yerleşiyor mu? Eğer öyleyse bu yeni ROM u atalım telefona da kendine gelsin

Sizde E2 varmı?

Şey buna rom demek olmaz, sadece karta kopyala yapıştır ile yapıştırıyoruz o kadar.Programlar anamenüye hepsi gelmiş oluyor. BU linux un özelliği ve avantajı, hafıza kartını sistem olarak kullanabiliyorsun..

bunda rdslite kullanmıyoruz..

Geçen c.tesi aldım, 220 YTL'ye. Bu fiyata göre lüks bir telefon. Şu fw olayını öğrenmem gerekiyor ilk etapta. O yüzden geniş bir zamanda tüm topici okumalıyım. Daha sonra fw lere başlarız da; bu senin paketi fw atmadan karta yapıştırsam bile ''içindekiler'' dosyasında bulunan tüm uygulamaları orijinal firmware çalıştırır mı? Yoksa kilitlenme ya da donma gibi cinslikler yapar mı?

• zaten fw amayanlar için o hazır sistem sorunsuz kullanabilirsin kardeşim...
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.