Şimdi Ara

Moto Edge 50 Fusion, Geekbench'te listelendi: İşte beklenen özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Moto Edge 50 Fusion, Geekbench'te listelendi: İşte beklenen özellikler
    Geçtiğimiz günlerde Motorola Edge 50 Pro'yu tanıtan Motorola, şimdilerde Edge 50 serisini genişletmeye hazırlanmakta. 3 Nisan'da piyasaya sürülmesi beklene serini yeni cihazı Edge 50 Fusion, yakın bir zamanda Geekbench'te listelenerek önemli özellikleri ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.Lansmana sayılı günler kala OnePlus Nord CE4'ün ekran özellikleri onaylandı



    İşte Moto Edge 50 Fusion'ın beklenen özellikleri:



    Moto Edge 50 Fusion, Geekbench 6.2 kıyaslama testinin tek çekirdekli turunda 913, çok çekirdekli turunda ise 2629 puan almayı başardı. Geekbench listesine göre Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1'den güç alacak cihaz, 8GB RAM ve Android 14 işletim sistemi ile kutudan çıkacak.



    Moto Edge 50 Fusion, Geekbench'te listelendi: İşte beklenen özellikler
    Moto Edge 50 Fusion'ın diğer teknik özellikleri ise geçmişte tipster Evan Blass tarafından ortaya çıkarılmıştı. Blass'a göre Peacock Green, Ballad Blue ve Tidal Teal olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile gelmesi beklenen Edge 50 Fusion, Corning Gorilla Glass 5 korumalı 6,7 inç pOLED ekrana sahip olacak. 68W hızlı şarj desteğine sahip 5000mAh bataryadan güç alması beklenen cihazın kamera tarafında ise 50MP arka kamera ve 32MP ön kameraya sahip olması bekleniyor. Son olarak Moto Edge 50 Fusion'ın, toza ve suya dayanıklı olmasını sağlayan IP68 derecesine sahip olacağı bildirilmekte.




    Kaynak:https://www.gizchina.com/2024/03/23/motorola-edge-50-fusion-spotted-in-geekbench-with-snapdragon-6-gen-1/







  • Türkiye’ye neden gelmiyor anlayabilmiş değilim. Lenovonun bütün tabletleri bilgisayarları Türkiye’de satılıyor. Ama telefonu Motorola yok. Garip iş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Motorola Edge 40 kullanıyorum, bunun yeni modelini almayı sabırsızlıkla bekliyorum. Kullanışlı ve çok hızlı. Tek problem kayıt ettirmek

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.