Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MOTO 360 1 GÜNLÜK AMAZON DAN ALINDI Satın Al 4 Ağustos 2015 19:43 1 1 MOTO 360 1 GÜNLÜK AMAZON DAN ALINDI Arkadaşlar Amazondan aldığım Moto 360 akıllı saatimi satmayı düşünüyorum PEBBLE TIME modeli ile takas yapabilirim düşünenler pm atsın lütfen RESİM ATMIYORUM ZATEN SAATİ BİLENLER BİLİYOR. DÜNYA ÇAPINDA BİR SAAT. ANROID WEAR İŞLETİM SİSTEMİNİ KULLANIYOR. İSTEYEN OLURSA WHATSAPP DAN YOLLAYABİLİRİM ÜRÜNÜN RESİMLERİNİ.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. http://www.sanalpazar.com/Moto-360-Smart-Watch__isp49149981 585 tl sanalpazar dan satılıktır elime yine 550tl geçecektir. ANKARA İÇİ ELDEN SATIŞ DÜŞÜNÜYORUMSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Anker Atom PowerPort PD 1 Type-C 30W Ducky Shine 7 Gunmetal Rgb Cherry Mx Red Türkçe Mekanik Klavye Apple 12W Orijinal Güç Adaptörü/ Şarj Cihazı Steelseries Arctis 9 Wireless ve Bluetooth 7.1 (22 AY GARANTİLİ)