Şimdi Ara

Motivasyonum düşüyor arkadaşlar !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar , motivasyonunuzun artması için neler yapıyorsunuz? ben her gün düzenli çalışmaya çalışıyorum fakat arada kaçırıyorum tempoyu .. Okullar açılana kadar ygs konularını bitirmek istiyorum , neler tavsiye edersiniz ??

• GELECEGINI BIR DUSUN. BUGUNLE GELECEK ARASINDA GIDIP GEL. HAYAL KUR. NERDE NASIL OLMAK ISTIYORSUN. HEDEFLERINI AMACLARINI YONTEMLERINI IYI BILMELISIN. DERS CALISMAK CIDDI BIR ISTIR. SABIR ISIDIR. HICBIR SEY ICIN GEC DEGILDIR. ZARARIN NERESINDEN DONERSEN KARDIR. SANA TAVSIYEM KENDINI IYICE BIR OLC TART BIC. SENI EN IYI SEN BILIRSIN.

BASARILAR DILERIM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde düşüyor arada ben araba manyağıyım hemen satılık arabalara bakıyorum sonra devam ediyorum çalışmaya
  • O motivasyon duşmesi ara ara herkesde oluyor.ben mesala bi metin hazırladım kendime hani ygs lysde birinci olanlar basın önunde açıklama yapıyolar ya bende öle bişe hazırladım kendime okudukça gaza geliyorum çalışmaya devam ediyorum
  • Bende Eylüle kadar ygs konuları bitirmeyi planlıyorum.Yaklaşık 10,12 haftalık bir plan yaptım.Arada motivasyon düşmesi oluyor açıkcası geleceği düşünerek bunn üstesinden gelebilirsin üniversitenin resmini duvarına asabilir heedeflerini bir kağıda yazıp görebileceğin biryere asabilirsin bunlar sana yardımcı olacak küçük şeyler ve fazla sıkma kendini yoksa 4,5 ay sonrası facia oluyor kendimden biliyorum günlük konu hazırla mesala mat1-ilk 2 konu bitcek 200,300 soru çözülecek diye ve onları yap fazla zorlama kendini.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrazek35

bugünlerde bu kadar sıkmayın mayıs ayında nakavt olacaksınız.

Bence insanlar önce kendini sonra haddini en son da ne istediğini bilsin, hiç bir problemleri kalmaz.
  • Bak gir bi alışveriş merkezine...Tabi migros falan değil :D ne seviyorsan onunla ilgili bir yere gir..Mesela geçen ben teknosaya bi girdim...Cepte 50 tl para..Ve istediğim hiçbirşeye para yemio :D Ozaman çalışma azmi geliverio ya da daha çok isyan edipon :D
  • senin yerinde olsam hedeflerimi parçalardım yani önüne tüm konuları bitirmeliyim diye bir hedef koyarsan gözüne çok büyük gelir o korku ve yorgunluk hissi seni zorlar yani mesela de ki bu hafta matemetikte A konusundan B konusuna kadar bitirecem o hafta bunu bitirnce gelecek hafta çalışma hevesin ve motivasyonun artar
    hedefini göz önünde tutmak iyi gelir mesela duvarına veya dolabına istediğin yer ile ilgili bir yazı,resim vb. asabilirsin bir de bizim hocamız derdi ki sabah kalktığınızda 5-10 dakikalığına aynada kendinizle konuşun gelecekteki hayallerinizi falan anlatın aynadaki yansımanıza diye ben hiç yapmadım ama bazı arkadaşlarımın yararlı olduğunu söylerdi
    iyi bir üni ve istediğin bölümün sana getireceği refahı, zenginliği ve saygınlığı düşün..
    eve bir kaç sor aleti al ( dumbell, barfiks, ip, gergi ) ve yoruluncaya kadar spor yap vücut çalış..
  • aynen bende de motivasyon düşüklüğü var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.