Şimdi Ara

**Most Wanted Para,Bounty Ve Modifiye Performans Hilesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alın size farklı bi hile para ve bounty midir ne halttır onu yükseltebiliyorsunuz
    Araba modifiyeside var ama çözemedim onu
    içinde %100 save dosyasıda var ama işinize yaramaz
    paylaşayım arkadaşlarımla dedim
    Para ve bounty için save editör ü açin savenizi gösterin pparanizi ve bountrynizi ayarlayın
    Car tunerde de aynı şekilde ama olmadı
    Car Tunerde Saveniz ~1 olarak gider sondakileri silin öyle oyuna girin ama bende çalişmadı
    http://****.de/files/30586346/Desktop.rar malüm yeri biliosunuz ...
    Bide şu polislerle ilgili ipuçlari verseniz süper olur hep yakalanıyorum blacklist 3e geçemedim polisler yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTCsK -- 24 Ağustos 2006; 19:12:46 >

• iyi oyunlar...
    son hortlatmam bidaha olmicak
  • polislere yakalandığında alt+f4 tuşuna veya Q tuşuna bas. o zaman ne para ödüyorsun nede yakalanma sayın artıyor

• Yapıcam tamam
    Blacklist 1 deyim
    Şu oyunu bi adam gibi bitiremedim inşallah bu sefer olicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTCsK -- 25 Ağustos 2006; 7:22:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: uTKu_KivcaKs39

Alın size farklı bi hile para ve bounty midir ne halttır onu yükseltebiliyorsunuz
    Para ve bounty için save editör ü açin savenizi gösterin pparanizi ve bountrynizi ayarlayın
    Car Tunerde Saveniz ~1 olarak gider sondakileri silin öyle oyuna girin ama bende çalişmadı
    Bide şu polislerle ilgili ipuçlari verseniz süper olur hep yakalanıyorum blacklist 3e geçemedim polisler yüzünden

para ve bounity yi artırmak nasıl oluyor save editörü nerden açarız son adamda takıldım ne para ne iyi araba kaldı

• http://forum.donanimhaber.com/m_8553765/mpage_2/key_/tm.htm

burada bir arkadaş link vermiş bu yama için. bir arkadaşda nasıl ek araba ekliyebiliceğnizi anlatmış
    quote:

Orjinalden alıntı: fener19

quote:

Orjinalden alıntı: uTKu_KivcaKs39

Alın size farklı bi hile para ve bounty midir ne halttır onu yükseltebiliyorsunuz

para ve bounity yi artırmak nasıl oluyor save editörü nerden açarız son adamda takıldım ne para ne iyi araba kaldı

• sağol deniyim bi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar CarTuneri yapamayanlar için anlatiyim:

Önce programı açın,Spielstand laden tuşuna basın sonra svegameniz nerdeyse seçin sonrakariyer modundaki arabanızı modifiye etmek istiyorsanız Karrierewagen"e,eğer My Cars taki arabalarınızı editlemek istiorsanız Meine Wagen'e tıklayın.Soltaraftan arabanızı seçin sağ taraftan arabanızın performans parçalarını
    editleyin.Sonra Anderungen Speichern'e tıklayın.Sonra Belgelerim de saveniz bulunduğu yerde Bir dosya daha çıkar.Eski savenizi silin öbür dosyanın adını eski savenizin adı ile değiştirin.Sonra Save Editörü açın FixChckSum'a tıklayın oyunu açıp hızlı arabanızı kullanın.
    Yardım edebilmişsem ne mutlu bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.