Gün bugündür diyip halleyin içindeki agır yaglı bunalımlı kokuyu bulmak için Burnukıkırdaklı Zamsalak Ziyaya başvurduk ve aynı anda Ensemizi datlı datlı kaşıdık..Uçağa atladığımız gibi bisiklete bindik. Bu eylemde neden bulundugumuzu soran BAndırma meydan daki pamuk helvacı abiye sadece 50 ykr borçlandık.. Borcu ziya ile tezgah altı yaptırarak ödedik. İşte bu yüzdendir ki biz her cumaya gidişimizde ziyaya yaptıgımız bu hayvani şey için Yüce Allahtan af dileriz..Ve bunu yaparken Organize sanayiideki tüm arabalarda Fatih Ürek-Hadi Hadi çalması bize büyük bir mesaj veriyor gibiydi...Herşeyin üstüste gelmesi bizi gercekten cılbırdaks Reklamlardaki abilerin durumuna götürdü ve alaturka helanın ortasına kondurduk....
İşte eyyy benim Ali Desidero traş mankeni abimizin osurtusundan faydalanmak isterken FOsmekan adlı eğlence mekanını görmek isteyen arkadsaşlarım Susurluğa gelin Petrol ofisinin yanında BICI BICI OTO yıkama salonunda hem kendinizi hem aracınızı yıkayın {İNdirim yapılır} Sabun da bizden.....
Eved İşte bu iş hakikatlerr içinde bizi Kaplıkayaya götürebiir.. Vede çiçekler....
Selamlar sizlere eyy benim Mr Muscle Reklamındaki Zayıf celimsiz salya sümük temizlik yapan adama gülme becerisi gösteren Türbişonlu Gastrit kardeşlerim;
Bu oaly beni cok derinden etkiledi ve sağ omuzumdan İddaacı Yusuf amcanın Garip ve efelek sesini duyurdu bana.GAybden sesler alamayınca ben The GodFather Fİlmindeki Olywn Karakterini örnek alarak Albus VOldemortun Sesiz ve bir o kadar cillop Yatak odasına ilerledim Odanın içinde tma olarak 7 tonluk Petrol ofisi tankeri vardı. İşte bu rivayeti aldıktan sonra Yere diz çökmüş ve Ayet-El Kursi okur olmuştum.. Demekki bu durumlarda Her insan gibi Sayısal loto oynamak gerekmiyormuş.. İşte bu yüzdendirki Simitçi mehmet ve adalet ikilisinin Bön Bakışlı ve Ahmakvari Gülüşlü Ziya isimli Ademoğluyla bir çok ilişkisi vardır..
Aylardan kasımdı.. Daha o zamanlar Tombik 50 kuruştu.. Tombikçi yaşarın bnize böcek soslu bir tombik ile birlikte gelmesiyle biz çoluk çombalak ve don paça vaziyette Tombikçi Cem abi ve 2 Tane poposu pörsük melek gibi ablanın yanına taşındık... Sanayiden 32 kilo yag alıp onların Öten KApısını tamir ettiğim aNda Bandırmalı Deli beter Bu olaylardan Sevimli bir vaziyette etkilendi . Ben ve angaralı Kagan kardeşime Elinde EFes birasıyla bize içmenin günah oldugunu anladdı..
İşte ey benim Minoset hapını Hela Wc abdesthane 100 numara ayakyolu Tuvalet gibi yerlerdne sonra içen Çİçek abbas Yanlıları Somurtuk ve Susamlı kardeşlerim Hayat bu şekilde dönüyor ve ben bu laflardan evla olmayayım .. Bu konuyu bitirirkende size şu sözlerle veda eylemek istiyor bu payidar gönlüm... :: PRİLLE BULAŞIKLAR PIRIL PIRILL!!
ÇOk ürkünç bir günde kendimi NAZO adlı psikanaliz içeceğiyle zehirlemeyi düşünüyordum. Altımda Anadol Marka Full aksesuar DOnanımlı Oturgaçlı götürgeçimle birlikte Bursa Kaplıkayaya dogru yol almaktaydım ki Uykuya teneffüz eylerken " Patron Patron Kom Kom KOm Anadolu Hayatt emekliliktenn GRUP emeklilik istiyoıruzz" diyen bir Peştemalli hamam firarisi Muska Kafalı bir ademoğlu götürgeçime bindi...
Oy Cimdallı cimdallı Sesleriyle fotturifitulak biçimde yolumuzu alırkenn Ben birden Gaybden Bakara Suresini işitir oldum.. Ve Sağıma bir baktım o çılgın Peştemalli adam Ortada yoktu Ürküntülü vakitler benim için tecelli etmişti:fakat bana bir Adet Haci Şakir Dağ Esintili kokulu Blurmatik Şampuanını bırakmıştı ve ben bu ipucunu anladım. Dogruca KAymakamlıga gidip Ali rıza beye Efkaf memuriyetinden istifa ettiğini beyan eyledim ardından Eskişehirdeki Porsuk çayına gidip Balgam sıyırdım. ardından uya çimiverdim.Hatta çimdim çıkdım çimdim çıkdım.. Cok eğlenceli durum oldugunu bana anlatmak isteyen Kapıcılar Kralının Portakal KUlaklı ve Mute Tuşuna basılmış efektleriyle sessiz ve güzel bir bayan Bana SEN YENİSİN GALİBA diyince ben o tatlı hanuımefendünün suratına 3 atm basınçlık yelleniğimi (Osuruk) bırakma zaruretinde gördüm kendimi..
Evet benim Tükürük salgılarından Donmuş Porsuk Çayında Efildek Çokoprensçiler gibi Beybled oynayan Kızma Birader Şampiyonları MAndrake Görünüşlü Gargaracı KArdeşlerim;
İŞte olay bundna ibaret demekteyimki bu olayı nasıl yaşadıgımı bilmemekteyim ver DUyupta inananlara gerecekten copk teşşekür eyliyorum ve ardından onları tebrik tenkiz teşrik tevekkül ve tevellüt eyliyorum..
Yorumlarınızı beklemekte ve Sağ gözümün seyridiğinde tüm dünyaya Çorap Kokusu salgıladıgı bildirmek zorundayım..Nice Kokostarlı günler STOP.