Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.930
Cevap
77
Favori
549.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MediaChronic

CHALLENGE KARAKTERLERİNİ FULL FUSE YAPMAK VE BOLCA SOULS KAZANMAK

Baştan söyleyeyim biraz zahmetli olacak uygulamak isteyen olursa uygular.

Öncelikle bir adet windows pc gerekli. (Veya ikinci bir android cihazda olur telefon, tablet vb.) Ben bilgisayar kullanarak nasıl yapacağınızı anlatacağım. Aynı yöntemi yedekleme yapabileceğiniz bir android cihaz ile uygulayabilirsiniz.

Önce bir defaya mahsus pc ye Bluestacks isimli android progmaı indirip kuruyoruz. Program ücretsiz ve küçük boyutlu. Android kurulumu tamamladıktan sonra (aynı telefonda olduğu gibi) google play store dan Mortal Kombat X yükleyeceğiz. Bundan sonrası;

1.Adım: Telefondaki MKX verilerini sil.
    2.Adım: Pc ye kurduğun Bluestackstan MKX aç eğitim kısmını geç ve WB hesabına giriş yap.
    3.Adım: Oyunu kapat ve sağ üst kısımdaki Bluestacks ayarlar (bir çark simgesi var) tıkla Tercihler yazan kısmı seç.
    4.Adım: Soldaki sekmeden Veri yazan kısmı seç ve gelen ekranda Yedekle butonuna tıklayarak bir yedek al.

Buraya kadar olan kısmı yalnızca 1 defa yapmanız yeterli. Artık işimiz çok kolay. Zaman zaman aşağıdaki 4 adımı tekrarlamanız yeterli olacak.

1.Adım: Telefondaki MKX verilerini sil.
    2.Adım: Pc den Bluestacks aç ve ayarlarda aynı yere gel ancak bu sefer Geri Yükle butonuna tıkla. Önceden aldığın yedeği seç ve Geri Yükle de. Yedeğin yüklenmesini bekle.
    3.Adım: Yedekleme bitince MKX aç. ---> Aaaa kendi WB hesabın açık ve oyun taihsel bir algı yanılsamasına düşmüş. Şimdi oyunu ve Bluestacks' ı kapat. İşimiz bitti
    4.Adım: Kendi telefonundan oyunu aç eğitimi geç ve WB hesabına giriş yap. Gözlerini kocaman aç ve var olan Challenge a giriş yap. Hiç oynanmamış bir challengeye tekrar başlayabilirsin.

NOT: BU YÖNTEM BİR SONRAKİ CHALLENGE İLE İŞE YARAMAYA BAŞLAR. ÇÜNKÜ YAPTIĞIMIZ ŞEY ONLINE SİSTEM İÇİN TARİHSEL BİR YANILSAMADIR. YANİ MESELA ŞU AN RKL CHALLENGE VAR. BUGÜN YEDEĞİNİ ALIRSAN BİR SONRAKİ CHALLENGE BAŞLAYINCA UYGULAYABİLİRSİN. YANİ BUGÜN YEDEK AL. YARIN YENİ CHALLENGE BAŞLASIN. SEN CHALLENGE I BİTİR VE YÖNTEMİ UYGULA. OYUN SANKİ EN SON YEDEK ALDIĞIN GÜN HESABA GİRİŞ YAPMIŞSIN GİBİ ALGILAYIP BU CHALLENGE I SANA İLK DEFA AÇMIŞ GİBİ OLACAK. SONRA TEKRAR BİTİR. 4 DEFA CHALLENGE BİTİRİNCE KARAKTER FULL FUSE OLUR. EKİPMAN ELİNDE HİÇ YOKSA 11 DEFA BİTİRİNCE KARAKTERE AİT EKİPMANINDA FULL FUSE OLUR. ORTALAMA 350 SOULDAN 11 DEFA BİTİRİNCE 3850 SOULUN OLUR. VE MERAK ETMEYİNİZ TYL GÜNLERİNİ SIFIRLAMIYOR.

- GÜNDE 1 DEFA RAHAT BİTİRMEK İÇİN CHALLENGEDE KAZANDIĞIN KOIN LERİN BİR ÇOĞUNU MAÇLARI PARA İLE GEÇMEDE KULLANMAK YETERLİ OLUYOR. İLK 3 KULENİN SON MAÇLARINI, 4. KULENİN 4-8-12 SIRADA MAÇLARINI VE 5 KULENİN TÜM MAÇLARINI OYNARSAN TOPLAMDA 21 MAÇ YAPARAK BİR SEVİYE BİTMİŞ OLACAK.

NOT2: BİLİYORUM AYNI CHALLENGE TEKRAR TEKRAR OYNAMAK SIKIP BUNALTABİLİR. KARAKTERİ İLLEDE FULLEYECEM DİYORSANIZ OYNAYABİLİRSİNİZ.

NOT3: İSTERSENİZ BUNU BAŞKA BİR TABLET VEYA TELEFONDAN YEDEK ALARAK VE ZAMAN ZAMAN O YEDEĞİ GERİ YÜKLEYEREK YAPABİLİRSİNİZ. HATTA KENDİ KULLANDIĞINIZ TELEFONLADA YAPABİLİRSİNİZ AMA BUNA DEĞMEZ ÇÜNKÜ HER YEDEK ALIŞTA TELEFONDA VERİ KAYBETME OLASILIĞINIZ VS VS VAR.

NOT4: Böyle uzun yazdığıma bakmayın yapınca kolay geliyor aslında İsteyen uygulayabilir. Bir çeşit hile yapmış oluyoruz kandırmaca bu yüzden kimse hile vs olaylarına girmesin. Hilenin en zahmetli hali bu İsteyen denesin isteyen denemesin ben sadece tarif ettim.

Herkese kolay gele, iyi oyunlar

Hocam telefonda yedek alanlar için verileri silmek gerekiyormu bide diğer challenge geldiğinde eski challengeı oynayabilmek için ne yapmak lazım tam anlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bronz karakter olarak hangi veya hangileri fuselamalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: O değil de

Yok Hocam bi kere bana da olmuştu. Şimdi yine 31 32 33 ruh kazanıyorum.

O değil de 600 civarı ruhum olacak, biraz daha kasıp iki tane tournament quan chi mi alayım, yoksa 600 ruhla bir arkadaşın anlattığı yöntemle 2 fuse (3 tane yani) Slasher mı yapayım? Arkadaşın anlattığı yöntem yeni güncellemede işlemeyebilir; ama Quan Chi hep store'da olacak zaten.

Tavsiyem kesinlikle slasher. Dediğin gibi hocam yeni güncellemede gidebilir.

O değil de bir kereye mahsus oldu az soul verme olayı. Fakat çok ilginçtir ki faction wars'ta nerdeyse 5 li savaşları bitiremiyorum artık. Yenilmez dediğim takımla yeniliyorum. Spec ops scorp-Balanced-Covert ops cassie bu takımla ilk defa yenilmeye başladım

• FakatTanrıÖldü kullanıcısına yanıt
    700'e yaklaştım Hocam. 800 yapıp başlayayım o zaman, sağolasın. Yenilme meselesinin iki sebebi var bence: Birincisi, kartlarını fulleyenlerin bütün rakiplerini yendiğini ve bu nedenle oyundan soğuduğunu fark eden yapımcıların işi. İkincisi hileci tayfanın kartlarını fulledikleri için diğer hilelerin de bu ekiplerde yer alması. Çözüm saçma ama şu: bence: Kartları 6'da bırakmak.

• 1-arkadaşlar bu TQC yi sp vurmadan nasıl yeniyorsunuz. basit attackla çok geç ölüyor sp vursak bizden can gidiyor

2-TQC nin takımında olan kişilere verdiği şu yeşil kol ne işe yarıyor?

• O değil de O kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi yapabilirim hocam. 6 da bırakmaya çalışcam. Şu yapay zeka dedikleri beni çileden çıkardı çünkü

O değil de şu challenge tekrar olayını çözen yapabilen oldu mu? Hiç denemedim açıkçası oyundan soğurum diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FakatTanrıÖldü -- 19 Mart 2017; 16:41:47 >
    Çelınç tekrarı hileye fazlasıyla yakın geldi bana da. Çabalasam yaparım ama biraz karmaşık da göründü hem. Zorluk meselesiyle ilgili ben mesela Wretch'i 5 fusede bıraktım. 31K attack'i var galiba. 5000+5000+5000+5000+7000 aldırıyo mu, aldırıyor. Fazlasına gerek yok. Revenous da 5 fuse zaten. Meselam Hellspawn full ve bana hep sorun çıkarıyor, gün yüzü görmedim yani o karttan. K. Raiden de full ama onun yeri ayrı. Aslan gibi kart. Hey yavrum benim be! :)
  • Arkadaşlar Kard pack ten sadece aljc çıkıyor full fuse oldu soul verip duruyor başka bir taktigi var mi bunun cryomancer sub zero çıkaramadım bir türlü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lalati3

1-arkadaşlar bu TQC yi sp vurmadan nasıl yeniyorsunuz. basit attackla çok geç ölüyor sp vursak bizden can gidiyor

2-TQC nin takımında olan kişilere verdiği şu yeşil kol ne işe yarıyor?

1-Ben HARD ı Full gümüş Kenshi, Tek fuse Elder god kenshi ve Assassin Kitanayla hiç sp kullanmadan geçtim.

2-rakibi 10 saniye boyunca blok yaptirmiyor.

• Bu arada offline dan bugun K.Raiden cikardim hayirli olsun yeni spec ops takimima.:)

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

• lalati3 L kullanıcısına yanıt
    Bende klasik raiden var yanına herhangi 1 bar power veren karakter koyuyorum.

W.hammer ve su kan yakutuyla alınan silahı takıyorum (1 bar veren).

Oyuna raidenı sokunca %40 can yiyor sonra x ray atınca 3 saniyede pert

• O değil de O kullanıcısına yanıt
    Wretch'i ne ara 5 fuse yaptın hocam? Paketten kolay çıkıyor mu? Geçen elite denedim Raiden çıktı. 20 kez felan denedim en az. Ve merak ettiğim şu ; Wretch bişiye yarıyor mu ?

• Arkadaşlar oyun kafayı yedi. Bir türlü açılmıyor. Intro ekranı gelmeden oyundan atıyor. Herhangi bir hile vs. de yapmadım.

• Sirrüs kullanıcısına yanıt
    Ben yeniden kurarak düzeltmiştim. Önbelliği ve veri silmeyi denediysen başka birşey kalmıyor.

• Merhaba arkadaslar,

Elimde tomahawk var

Ek olarak :

Bloody voodoo doll

Bloody shokan armor

Datusha bane of the moroi

Devastator

Blazes life force

Hangisini önerirsiniz? Elde 510 kırmızı taş var

• RocketPower R kullanıcısına yanıt
    Önce tomahawk fulle sonra voodooo daha sonra devastator.

• barbarturk B kullanıcısına yanıt
    Fulle derken birkaç defa almaktan mı bahsediyorsunuz

• Ekipman deil karakter al

Son güncellemeden önce 1000 civarı soul biriktirmiştim zaten yeni diamond geleceğini tahmin ettiğim için. Sonra Rev. Kung Lao çelınç oldu. Bi de Elite Pack açmadan önce kard pack aça aça, inanılmaz gelecek ama, 400'e yakın soul kazandığım oldu. Yani Wretch'i 5'lemek çok zor oldu. Özellikle ilki ve sonuncusu. Ki daha da uğraşmadım.

Wretch nasıl bir karakter? Wretch'le ilgili bir bug var, ki bence düzeltilir, K. Raiden'ın SP1'i poison'ı yok ediyor ve bugün fark ettim Bounty'nin SP2'si de poison'ı yok ediyor. Bunlar sıkıntı tabii.

Ama passive'ini etkinleştirmek çok da zor değil. Çünkü SP2'si tag'den kaçmayı engelliyor, ki bayaa can götürüyor. Ha ölmedi mi bir de üstüne SP1 yapıyorsun ve rakip ölüyor, poison başlıyor. Bu arada SP1'i de eleştiriliyor rakibi kaçırıyor diye ama mesela Cage'inki de kaçırıyor. Halbuki Wretch'in SP1'inde olumlu bir yan var: Unblockable olması. Yani tag'e girdin, hemen SP1 yaparsan rakibi direk yakalıyor. Benim başıma gelmedi pek, belki bir keredir, rakibi kaçırması.

ASSASSİN-POSSESSED-WRETCH! Mütüş bir ekip oluyorlar. Hele bir de poisonladıysam sağlı sollu tokatlıyorum. Assassin giriyor, üstüne power drain; Possessed giriyor, üstüne power drain.

Bu arada 800 ruhu bastırdım 4 tane Slasher aldım. Bi 800 daha biriktirip fullüycem Slasher'ı. Hellspawn-Slasher-Rev. Kung Lao düşünüyorum.

Ne yazdım arkadaş ya.

• barbarturk B kullanıcısına yanıt
    Hocam Blaze's Life Force'u yani oyun başında yakmayı yabana atmayın derim. Ki bir de fire damage'i arttırıyor. Tam Possessed'lık kart. Ya da Nimble'ın eline veriyorum (Modlar bu bir küfür değildir.) equipment'ı, eleman yanarken SP1 yapıyorum, sonra Revenous'u salıyorum adamın üstüne... Allah rahmet eylesin artık daha ne diyim.

• 
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.