Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.930
Cevap
77
Favori
549.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bloklama olayını iyi kavradıysanız, bu oyunu reel olmayan rakiplerinize karşı tüm kartlarla oynayabilirsiniz. Mileena, COCC önemli karakterler elbette. Lâkin bu durum kullanıcı imkanlarının kısıtlı olmasıyla alakalı. Normal şartlar altında karşınıza gelen Kenshi'nin sizi SP1 ile oynatmaması gerek. Ancak çoğunlukla bu durumun aksi olmuştur. Neticede kombo yapamayan, SP1 ya da SP2 bekleten yapay bi' mantıkla mücadele ediyorsunuz. Burada asıl mesele karakteri kullanmaktan çok, yarattığınız takımı yönetmekten geçer. Çünkü ekipmanlarınızı akıllıca konumlandırabiliyor, Raiden ile Monk'ı birleştirebiliyorsanız ciddi anlamda oynamış olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 26 Kasım 2015; 2:32:25 >
  • ben bu ara 30k koins biriktirip silver pack kasmaya başladım. 2 kere A-list johnny düşürdüm :) 2 hafta bekleyip 300 souls biriktirip hangi adamı alsam diye kara kara düşüneceğime silver pack ten ne düşerse kardır mantığındayım.
    tabii ki soul biriktirmeye devam ediyorum ama soul o kadar zor birikiyor ki neye harcayacağıma şaşırıyorum birikince aslında cage lerden nefret ederdim ama power drain sayesinde rakibi maymun ediyorum :D
    geçen gün 600 souls u slasher jason pack ine harcadım ve hiç bir şey çıkmadı
    bu arada oyunun bug ı kesinlikle silver kenshi dir bence. yanına bir martial bir de spec ops koyunca herif yenilmezliğini ilan ediyor arkadaş :D 5 lik faction wars ta neredeyse adam değiştirmeden bitiriyorum seriyi :D

covert ops cassie cage güzel, 2 kere çıktı bana ama bir daha ne zaman çıkar kim bilir. onu kasıcam diye adam çöplüğüne döndü koleksiyonum. tek güzel tarafı koleksiyon o kadar genişledi aralıksız sürekli oynayabiliyorum. bir kez
    maç yaptığım takım bu süre zarfında tekrar full enerji toplayabiliyor

• doğru tespit dostum mileena candır.
     Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

• juandias J kullanıcısına yanıt
    oyuna başladığımda liu kang challenge vardı yani raiden i kaçırdık. satın alınan kartlardada yok tekrar gelirmi acaba liu kang ı 2 defa challenge verdiler ilkini alamamıştım yeni başladığım için
  • Cyber Monday

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 26 Kasım 2015; 21:47:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devridünya

Cyber Monday

Yaşadık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devridünya kullanıcısına yanıt
    bu ney hocam ilk defa gördüm kard pack tenmi çıkıyor?
  • İlk gördüğümde ben de değişik bi' şey olduğunu düşündüm. Ama olay, muhtemelen pazartesi günü yapılan satın alımlarda geçerli olacak bi' promosyondan ibaret :)
  • Black friday ve cyber weekend olayı... oyun, program, oyun içi satın alimlar, teknolojik urunlerde falan %50ye varan indirimler uygulanıyor... amazondan birşeyler almanin tam vakti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkrts7

Black friday ve cyber weekend olayı... oyun, program, oyun içi satın alimlar, teknolojik urunlerde falan %50ye varan indirimler uygulanıyor... amazondan birşeyler almanin tam vakti :)

G710 ve g502 alıcam
    Steamden de gider 100 kağıt
    Kısacası battık

• 1 gun oyunu acamadigim icin 40 kusur gunluk daily bonus gitti sinirden biriktirdigim 800 kusur soulla paket actim eger olaki herhangi bir paket acma kampanyasi cikarsa oyunu silicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkrts7

Black friday ve cyber weekend olayı... oyun, program, oyun içi satın alimlar, teknolojik urunlerde falan %50ye varan indirimler uygulanıyor... amazondan birşeyler almanin tam vakti :)

G710 ve g502 alıcam
    Steamden de gider 100 kağıt
    Kısacası battık

Teşvik amaçlı şeyler olacağı kesin gibi.. fifa mortal vs her oyun ve programda var..

• Etki düzeyi yüksek, yaratılması muhtemel bazı takımlar:

R.Kenshi / HT.Kung Lao / N.Scorpion
    N.Scorpion / INF.Scorpion / S.Kung Jin
    INJ.Scorpion / P.Kenshi / S.Ermac <> C.Sub-Zero
    G.Sub-Zero / C.Sub-Zero / S.Kung Jin <> N.Scorpion
    HT.Kung Lao / FF.Liu Kang / N.Scorpion

R.Sub-Zero / INF.Scorpion / R.Jax
    J.Voorhees / R.Sub-Zero / R.Jax
    J.Voorhees / KW.Sonya / S.Ermac <> TG.Raiden *TG.Raiden seçerseniz, sıralama J.Voorhees / TG.Raiden / KW.Sonya şeklinde olmalı.
    G.Sub-Zero / J.Voorhees / KW.Sonya <> W.Quan Chi

P.Mileena / M.Kitana / E.Black
    P.Mileena / M.Kitana / S.Ermac <> NIM.Reptile
    MOS.Ermac / M.Kitana / E.Black
    G.Sub-Zero / KW.Sonya / E.Black <> TG.Raiden *TG.Raiden seçerseniz, sıralama G.Sub-Zero / TG.Raiden / KW.Sonya şeklinde olmalı.

[Silver]Kenshi / N.Scorpion / AL.Johnny <> HW.Jax
    [Silver]Cassie / AL.Johnny / D.Sonya
    CUT.Kano / NIM.Reptile / [Silver]Ermac
    [Bronze]Monk / TG.Raiden / SM.Kung Lao

CO.Cassie / B.Kenshi / AL.Johnny <> HW.Jax
    CO.Cassie / B.Kenshi / KW.Sonya
    B.Kenshi / KW.Sonya / D.Sonya
    B.Kenshi / D.Sonya / HW.Jax <> AL.Johnny *AL.Johnny seçerseniz, sıralama B.Kenshi / AL.Johnny / D.Sonya şeklinde olmalı.

Dipnot: Görüldüğü üzere bu takımlardaki bazı karakterler tamamen opsiyoneldir, isteğiniz doğrultusunda değiştirebilirsiniz. Ayrıca oluşturulan takımlardaki yerleşik kart sırası önemlidir, değişiklik yaparken göz önünde bulundurmalısınız. Aklıma gelmişken şu konudan da bahsedeyim. Bunların orta vadede kullanılabilecek ideal takımlar olduğunu düşünüyorum. Yalnız, Kold War Sonya’nın gelişiyle birlikte oyunda değişiklik sinyalleri verilmişti. Jason Voorhees de dahil olmak üzere, yeni eklenecek karakterler bu değişikliğin önemli bir parçasıdır. Bu yüzden, uzun vadeye yönelik sizlere verebileceğim en iyi tavsiye soul biriktirmeniz olacaktır. Elinizde mevcut bulunan kartlar varsa yerleştirme yapabilirsiniz fakat ekstra kart alımlarını önermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 28 Kasım 2015; 18:13:09 >

• Amazondan ps4 400 lira sizce fazla ucuz değilmi alcamda fazla ucuz güvenilir midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jason challenge az önce bitti mi bense gözükmüyor ??

• Oyuna bugün başladım tavsiyeleriniz neler ? ELİMDE scorpion ve reptile var silver pakette . Battle mod nu kasayım yoksa online mi .

• nazimmacit kullanıcısına yanıt
    Öncelikle konuyu genel hatlarıyla incelemenizi tavsiye ederim. Başlangıç aşamasında her ikisini de kullanabilirsiniz. 'Battle Mode' oyunu tanımak adına iyi bi' fırsat olacaktır. Akabinde haftalık ödüller için sıralamaya yerleşmeniz gerekiyor. Tabi bunun için de 'Faction Wars' seçeneği mevcut. İlk hedefiniz soul biriktirmek olsun. Neyin ne olduğunu kavramadan soul harcaması yapmamalısınız. Zamanla oyun hakkındaki fikirleriniz yerine oturmaya başlayacaktır. Bu süre zarfında elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız :)

Edit: Jason Voorhees Challenge artık erişilebilir değil, şu an Ronin Kenshi Challenge devam etmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 28 Kasım 2015; 17:07:48 >
  • Devridünya kullanıcısına yanıt
    Çok zor challenge ler enerji bari hemen bitiyor

• Tüm ekipmanların çevirileri aşağıdaki gibidir:

Brawler Gloves: Belirtilen oranda basit hasar artışı sağlar.
    Sword: Belirtilen oranda kritik hasar şansı verir.
    Bracers: Belirtilen oranda dayanıklılık artışı sağlar.
    Hood: Belirtilen oranda dayanıklılık artışı sağlar.
    Riot Gear: Belirtilen oranda sağlık artışı sağlar.
    Robes: Belirtilen oranda sağlık artışı sağlar.
    Healing Herbs: Belirtilen oranda geri kazanım artışı sağlar.
    Shuriken: Basit saldırılara belirtilen oranda bloklanamama şansı sunar.
    Medallion: Zehir ve kanama efektlerine karşı belirtilen oranda direnç kazandırır.
    Amulet: Yavaşlatma ve sersemletme efektlerine karşı belirtilen oranda direnç kazandırır.
    Blood Stone Ring: Zehir ve kanama efektlerine karşı belirtilen oranda direnç kazandırır. Belirtilen oranda geri kazanım artışı sağlar.
    Elemental Stones: Yavaşlatma ve sersemletme efektlerine karşı belirtilen oranda direnç kazandırır. Rakibinizin kritik vuruş şansında belirtilen oranda indirgeme yapar.
    Outworld Gear: Belirtilen oranda sağlık artışı sağlar. Zehir ve kanama efektlerine karşı belirtilen oranda direnç kazandırır.
    Gladiator Mask: Belirtilen oranda dayanıklılık artışı sağlar. Yavaşlatma ve sersemletme efektlerine karşı belirtilen oranda direnç kazandırır.
    Katana: 'OutWorld' karakterlere karşı belirtilen oranda hasar artışı sağlar. Belirtilen oranda kritik hasar şansı verir.
    Executioner Axe: 'Spec Ops' karakterlere karşı belirtilen oranda hasar artışı sağlar. Belirtilen oranda basit hasar artışı sağlar.
    Combat Shotgun: 'Martial Artist' karakterlere karşı belirtilen oranda hasar artışı sağlar. Düşmanlarınız yavaşlama veya sersemleme efektlerine maruz kaldığında belirtilen oranda hasar artışı sağlar.
    Dragon Essence: Enerji üretiminde belirtilen oranda artış sağlar. Sadece oyuncular arası mücadeleler için belirtilen oranda hasar artışı sağlar.
    Draconic Shield: Belirtilen oranda sağlık artışı sağlar. Bloklama esnasında alınan basit hasarın belirtilen kısmını belirtilen oranda yansıtma şansı verir.
    Soul Elixir: Belirtilen oranda geri kazanım artışı sağlar. Tüm özel vuruşların enerji maliyetlerini belirtilen oranda azaltır.
    Bladed Fan: Basit saldırılara belirtilen oranda bloklanamama şansı sunar. [KITANA] Bloklama esnasında alınan özel saldırının belirtilen kısmını belirtilen oranda yansıtma şansı verir. 1. Özel vuruş hasarının belirtilen kısmını belirtilen oranda sağlığa aktarma şansı verir.
    Bladed Hat: Belirtilen oranda dayanıklılık artışı sağlar. [KUNG LAO] 1. Özel vuruşa belirtilen oranda hasar artışı kazandırır. Bloklama esnasında alınan basit hasarın belirtilen kısmını belirtilen oranda yansıtma şansı verir.
    Body Armor: Belirtilen oranda dayanıklılık artışı sağlar. [CASSIE CAGE] Bütün olumsuz etkilere karşı belirtilen oranda direnç kazandırır. Rakibinizin kritik vuruş şansında belirtilen oranda indirgeme yapar.
    Bound Demon: Enerji üretiminde belirtilen oranda artış sağlar. [QUAN CHI] Tüm özel vuruşların enerji maliyetlerini belirtilen oranda azaltır. 2. Özel vuruş hasarının belirtilen kısmını belirtilen oranda sağlığa aktarma şansı verir.
    Combat Knife: Belirtilen oranda basit hasar artışı sağlar. [KANO] X-Ray ile 3. Özel vuruşa belirtilen oranda hasar artışı kazandırır. Sadece oyuncular arası mücadeleler için belirtilen oranda hasar artışı sağlar.
    Cybernetic Arm: Belirtilen oranda dayanıklılık artışı sağlar. [JAX BRIGGS] Bloklama esnasında alınan özel saldırının belirtilen kısmını belirtilen oranda yansıtma şansı verir. Bloklama esnasında alınan basit hasarın belirtilen kısmını belirtilen oranda yansıtma şansı verir.
    Hockey Mask: Belirtilen oranda sağlık artışı sağlar. [JASON VOORHEES] Bütün olumsuz etkilere karşı belirtilen oranda direnç kazandırır. Bloklama esnasında alınan basit hasarın belirtilen kısmını belirtilen oranda yansıtma şansı verir.
    Ice Daggers: Belirtilen oranda basit hasar artışı sağlar. [SUB-ZERO] 2. Özel vuruş hasarının belirtilen kısmını belirtilen oranda sağlığa aktarma şansı verir. Donmuş düşmanlara karşı belirtilen oranda kritik hasar şansı verir.
    Killer Wasp: Belirtilen oranda geri kazanım artışı sağlar. [D'VORAH] 1. ve 2. Özel vuruşa belirtilen oranda bloklanamama şansı sunar. Düşmanlarınız kanama veya zehir efektlerine maruz kaldığında belirtilen oranda hasar artışı sağlar.
    Military Vest: Belirtilen oranda sağlık artışı sağlar. [SONYA BLADE] X-Ray veya 3. Özel vuruş sonunda belirtilen oranda iyileşme imkânı sunar. Rakibinizin kritik vuruş şansında belirtilen oranda indirgeme yapar.
    Power Glove: Belirtilen oranda sağlık artışı sağlar. [JACQUI BRIGGS] Belirtilen oranda basit hasar artışı sağlar. Bloklama esnasında alınan basit hasarın belirtilen kısmını belirtilen oranda yansıtma şansı verir.
    Razor Sai: Belirtilen oranda kritik hasar şansı verir. [MILEENA] 2. Özel vuruş hasarının belirtilen kısmını belirtilen oranda sağlığa aktarma şansı verir. Düşmanlarınız kanama veya zehir efektlerine maruz kaldığında belirtilen oranda hasar artışı sağlar.
    Red Headband: Belirtilen oranda geri kazanım artışı sağlar. [LIU KANG] Basit saldırılara belirtilen oranda bloklanamama şansı sunar. Enerji üretiminde belirtilen oranda artış sağlar.
    Revolvers: Basit saldırılara belirtilen oranda bloklanamama şansı sunar. [ERRON BLACK] 1. ve 2. Özel vuruşa belirtilen oranda hasar artışı kazandırır. Belirtilen oranda kritik hasar şansı verir.
    Sacrificial Knife: Belirtilen oranda basit hasar artışı sağlar. [KOTAL KAHN] 2. Özel vuruşa belirtilen miktardaki gücü belirtilen oranda boşaltma şansı sunar. Düşmanlarınız kanama veya zehir efektlerine maruz kaldığında belirtilen oranda hasar artışı sağlar.
    Saurian Armor: Belirtilen oranda sağlık artışı sağlar. [REPTILE] X-Ray veya 3. Özel vuruş sonunda belirtilen oranda iyileşme imkânı sunar. Belirtilen oranda geri kazanım artışı sağlar.
    Sento Blade: Basit saldırılara belirtilen oranda bloklanamama şansı sunar. [KENSHI] X-Ray ile 3. Özel vuruşa belirtilen oranda hasar artışı kazandırır. Sadece oyuncular arası mücadeleler için belirtilen oranda hasar artışı sağlar.
    Shaolin Bow: Belirtilen oranda kritik hasar şansı verir. [KUNG JIN] 2. Özel vuruşa belirtilen miktardaki gücü belirtilen oranda boşaltma şansı sunar. Düşmanlarınız kanama veya zehir efektlerine maruz kaldığında belirtilen oranda hasar artışı sağlar.
    Shinnok's Amulet: Belirtilen oranda geri kazanım artışı sağlar. [SHINNOK] Enerji üretiminde belirtilen oranda artış sağlar. 2. Özel vuruş hasarının belirtilen kısmını belirtilen oranda sağlığa aktarma şansı verir.
    Shirai Ryu Kunai: Belirtilen oranda kritik hasar şansı verir. [SCORPION] 1. ve 2. Özel vuruşa belirtilen oranda bloklanamama şansı sunar. Düşmanlarınız yavaşlama veya sersemleme efektlerine maruz kaldığında belirtilen oranda hasar artışı sağlar.
    Soul Medallion: Enerji üretiminde belirtilen oranda artış sağlar. [ERMAC] X-Ray veya 3. Özel vuruş sonunda belirtilen oranda iyileşme imkânı sunar. 2. Özel vuruşun enerji maliyetini belirtilen oranda azaltır.
    Storm Hat: Belirtilen oranda dayanıklılık artışı sağlar. [RAIDEN] X-Ray vuruşuna belirtilen oranda hasar artışı kazandırır. Enerji üretiminde belirtilen oranda artış sağlar.
    Subtle Tattoo: Belirtilen oranda geri kazanım artışı sağlar. [JOHNNY CAGE] Belirtilen oranda basit hasar artışı sağlar. 2. Özel vuruşun enerji maliyetini belirtilen oranda azaltır.
    Epic Wrath Hammer: Başlangıç gücüne 1 bar ekler. Belirtilen oranda saldırı artışı sağlar. Belirtilen oranda kritik hasar şansı verir.

Dipnot: Köşeli parantezle belirtilen özellik, sadece ilgili karakter tarafından kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 19 Şubat 2016; 14:34:43 >

• nazimmacit kullanıcısına yanıt
    DOSTUM BAK BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM. SAKIN O SOUL LARI TEKRAR MAÇ YAPMAK İÇİN HARCAMA. KOMBAT PACK AÇIP GOLD KARAKTER TOPLAMAK İÇİN KULLAN. BİRAZ ELİN GÜÇLENSİN ONDAN SONRA İSTEDİĞİN ADAMI SATIN ALMAK İÇİN KULLANIRSIN ZATEN. İKİNCİSİ İSE ELİNDEKİ BRONZ KARAKTERLERİ ADAM ETMEYE KALKMA. KOİNS BİRİKİNCE SİLVER PACK AÇ. AMACIN ELİNDEKİ KARAKTER SAYISINI ÇOĞALTMAK OLSUN. İYİ GOLD KARAKTER TOPLAMAK OLSUN AMACIN. SİLVER KENSHİ VE SİLVER CASSİE CAGE İ ALIP ADAM ETMEYE KAS. GERİSİNİ ZATEN ÇÖZERSİN ZAMANLA. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.