Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.929
Cevap
77
Favori
545.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun.Koinler maaşallah 11m olmuş bendede 8m olmak üzere. Arada koinle alinacak gold karakter çıkarsalar 4 tane var gerçi ikisi konsoldan çıkanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav Allah belasını versin fw de skorlar gelmiyo ya boyle sacma salak guncelleme yapiyolar , bu kacinci güncelleme yazıktır yemin ederim ya. 20 bin puan vardi , 4000 4500 4500 5000 7000 oynadım 28 bin oldu alakasiz birde yani gelen puan , Allah belasini versin kimse su update paketini yapan it , alliance pointler gelmiyo , freddy ekipmani yok , fw de puan yok ne anladik bu isten mk.
  • barbarturk B kullanıcısına yanıt
    Cikarsalarda alsak ya kardesim kard pac acamiyorum :D

• Shao kahn towarstaki haftalarca suren 100 mac sadece 30 seuls icinmiydi yani? Ben shao kahni verirler die dusunmustum. İnanilmaz sacma yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbarturk

Hayırlı olsun.Koinler maaşallah 11m olmuş bendede 8m olmak üzere. Arada koinle alinacak gold karakter çıkarsalar 4 tane var gerçi ikisi konsoldan çıkanlar.

Bende 25m oldu valla. Challengedaki sondaki bolum haric hepsini para vererek geciyorum

• Talentlar la kazanılan yeteneler bence gold karakterden daha değerli hocam.Faction da çok işe yarıyolar güzel şekilde tamamlayabilirseniz talent tree yi gerçekten gücünüze güç katıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgomez88

quote:

Bende 25m oldu valla. Challengedaki sondaki bolum haric hepsini para vererek geciyorum

25m
    Aga sen hiç yiyip içmedin zula yaptın herhalde
    Ekipmanlar nasıl fullmü alistjc-reptile-cyremancersubzero fullmü?

• Beyler kayışı koparmak üzereyim.Bu sadece bahtsızlık olamaz herhalde. Dünden beri 200'ü bulmuştur Elite Pack açtığım ama bir tane Hellspawn çıkmaz mı arkadaş. Bugün yeniden başladım yine Bounty geldi. Almıyorum arkadaş ne Bounty'ymiş ya. Fulleyenlerin tavsiyelerini alabilirim. Acaba hiç oynamadığım için olabilir mi? Hiç faction wars oynamıyorum desem yeri. Bir ya da iki maç ya yaptım ya yapmadım. İnada bindi iş. Artık 720 ruh yapıp iki kere Elite Pack açarak denemeyi düşünür oldum.
  •  Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

bugün ki test your luck
  • Enes Bahadır kullanıcısına yanıt
    Bende bounty için uğraşıyorum hellspawn geliyor güncellemeden beri daha 1 tane cikarabildim b*ku çıktı artık psikolojim bozulacak ya bırakacam ya hileli apk kuracam küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.

• Beyler cildiricam 500den fazla denedim hala rmilena cikmadi bunun bi yontemi falan yokmu
  • Algoritmayı nasıl kurmuşlar bilmiyorum ama bir şeylerin değiştiği kesin bu versiyonda. Bende H. Sco 6, K. Raiden 6, Mileena 5. Bir Diamond karakterin fullenmesini zorlaştırmak istiyorlar desem Raiden çıktı. Yeni karakteri vermemek istiyorlar desem Bounty en az 5 kere çıktı. Nasıl oluyor anlamıyorum; ama şu var: Yaptığımız aslında pack'i ilk açışta istediğimiz adamın gelmesini sağlamaya çalışmak. Bunun yerine, istediğimiz adamın ikinci açışta gelmesini sağlamaya çalışmaktan başka yapılabilecek bir şey yok bence. Yani Elite Pack'te istediğimiz adam için 720 ruhu gözden çıkarmamız gerekecek. İlk gelen kartın işe yarar bir kart olmasını ummaktan başka yapabileceğim bir şey yok. Böyle olacağını bilsem Hellspawn'ı fullerdim daha önce. Raiden ve Mileena takımlarını buldular; ama Hellspawn hep sorunluydu.

Biraz faction oynamak işe yarayabilir mi? Full diamond sahipleri ne yaptınız nasıl yaptınız? Biraz yorum lütfen.

• Yetenek ağacında sonunda şuna karar verdim.
    Defansı seçtim. Tamamını açmak için en az 37 puana ihtiyacım var. 2 soulla sıfırladım ve şu şekilde oluşturdum.

Aşağıda yazan oranlar master olduğundaki oranlar. Ben bir sonraki sütuna geçebilmek için bir kez geliştirdim.

Sütun 1

Bear stance
    Gives 25% health boost(sağlığı artırır)

Rhino stance
    Take 20% less basic damage(temel vuruşta daha az hasar alma)

Mongoose stance
    Get 22% recovery boost(kenarda iyileşme hızını artırir)

1i seçtim.

Sütun 2

Warlock's spell boost
    26% life drain and health regeneration boost

Defender's Bulwark
    75% chance to reflect 50%damage on each hit when stun.(sersemlemişken vuruş yansıtma.)

Reaver's Armor
    Takes 30% less basic attack damage in faction war(daha az temel hasar alma)

2 yi seçtim. Rm,sc,delk karşı etkili.

Sütun 3

Oni's blood
    Blocked basic attacks deal 30% less damage (blokda ikin daha az temel hasar alma)

Shokan Dominance
    Blocked specials deal 20% less damage(blokda iken daha az sp hasarı alma)

Centaurian defense
    20% chance to reflect 100% damage from unblockable attacks(blok kırdığında yansıtma)

1 i seçtim.

Sütun 4

Art of the shield
    give 20% shield break resistance(zirh kırılmasına dayanıklılık)

O.I.A tech.
    -40% power drained from ur character(daha az güç azalması)

Ghost armor
    If u take critical hits damage , you gain 50% of that damage as power
    (Kritik vuruş aldığınızda güç artması)

3ü seçtim.

Sütun 5

Red dragon training
    20% stun and power drain resistance(sersemlemeye ve güç azalmasına dayanıklilik)

Cyber Lin kui programming
    Incoming DOTs have 46% decreased duration(kanama,zehir gibi etkilerin süresini azaltma)

Fujin's Boon
    30% Chance to rinse DOTs on special

2yi seçtim

Sütun 6

Revanent
    On players death ,30% chance to be reduced to 1health point and gain invulnerability for 5 seconds
    (Yeniden dirilme)

The spirit of vengeance

On players death , 20% chance to deal 20% damage to the opponents current health and cause stun

Nightwolf's Chain lighting
    Every time a teammate is defeated, each surviving opponent looses 30% of their current power(her kart öldüğünde rakibin kartlarının gücü azalır)

1i seçtim. Müthiş bir özellik.

Sütun 7

Shinnoks teaching
    After taking damage from a special , 20% chance to apply a bone shield for 5 sec
    (Sp aldığınızda zırh alma ve hiç hasar almıyorsunuz)

Shaolin last stand
    When you have one character alive , immediately gain 1bar of power and a 75% chance for unblockable attacks for 30seconds (son kart kaldığında bir bar güç alır ve blok kırar.)

1i seçtim

Oluşan Defans yetenek ağacım:

Bear stance --> Defender's bulwark --> oni's blood --> Ghost armor --> Cyber Lin kui programming --> Revanant --> Shinnoks teaching

Kendi açımdan iyi olduğunu düşündüklerimi seçtim. Bazı terimleri anlamak gerçekten zor kısa kısa çevirmeye çalıştım. Deneyerek uygulamada görmek daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkanak18 -- 19 Aralık 2016; 13:35:20 >

• Gencler bu ninja mime johny cage, ilk giriste hediye kart seciminde cikti. Martial artist karakter takiminda yuzde 30 guc ilavesi filan diyor bu karkter nasildir bilen var mi. Bronz bi de. +40 her level de guc kazaniyo pek ise yarar gibi de degilde merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkanak18

Yetenek ağacında sonunda şuna karar verdim.
    Defansı seçtim. Tamamını açmak için en az 37 puana ihtiyacım var. 2 soulla sıfırladım ve şu şekilde oluşturdum.

Aşağıda yazan oranlar master olduğundaki oranlar. Ben bir sonraki sütuna geçebilmek için bir kez geliştirdim.

Sütun 1

Bear stance
    Gives 25% health boost(sağlığı artırır)

Rhino stance
    Take 20% less basic damage(temel vuruşta daha az hasar alma)

Mongoose stance
    Get 22% recovery boost(kenarda iyileşme hızını artırir)

1i seçtim.

Sütun 2

Warlock's spell boost
    26% life drain and health regeneration boost

Defender's Bulwark
    75% chance to reflect 50%damage on each hit when stun.(sersemlemişken vuruş yansıtma.)

Reaver's Armor
    Takes 30% less basic attack damage in faction war(daha az temel hasar alma)

2 yi seçtim. Rm,sc,delk karşı etkili.

Sütun 3

Oni's blood
    Blocked basic attacks deal 30% less damage (blokda ikin daha az temel hasar alma)

Shokan Dominance
    Blocked specials deal 20% less damage(blokda iken daha az sp hasarı alma)

Centaurian defense
    20% chance to reflect 100% damage from unblockable attacks(blok kırdığında yansıtma)

1 i seçtim.

Sütun 4

Art of the shield
    give 20% shield break resistance(zirh kırılmasına dayanıklılık)

O.I.A tech.
    -40% power drained from ur character(daha az güç azalması)

Ghost armor
    If u take critical hits damage , you gain 50% of that damage as power
    (Kritik vuruş aldığınızda güç artması)

3ü seçtim.

Sütun 5

Red dragon training
    20% stun and power drain resistance(sersemlemeye ve güç azalmasına dayanıklilik)

Cyber Lin kui programming
    Incoming DOTs have 46% decreased duration(kanama,zehir gibi etkilerin süresini azaltma)

Fujin's Boon
    30% Chance to rinse DOTs on special

2yi seçtim

Sütun 6

Revanent
    On players death ,30% chance to be reduced to 1health point and gain invulnerability for 5 seconds
    (Yeniden dirilme)

The spirit of vengeance

On players death , 20% chance to deal 20% damage to the opponents current health and cause stun

Nightwolf's Chain lighting
    Every time a teammate is defeated, each surviving opponent looses 30% of their current power(her kart öldüğünde rakibin kartlarının gücü azalır)

1i seçtim. Müthiş bir özellik.

Sütun 7

Shinnoks teaching
    After taking damage from a special , 20% chance to apply a bone shield for 5 sec
    (Sp aldığınızda zırh alma ve hiç hasar almıyorsunuz)

Shaolin last stand
    When you have one character alive , immediately gain 1bar of power and a 75% chance for unblockable attacks for 30seconds (son kart kaldığında bir bar güç alır ve blok kırar.)

1i seçtim

Oluşan Defans yetenek ağacım:

Bear stance --> Defender's bulwark --> oni's blood --> Ghost armor --> Cyber Lin kui programming --> Revanant --> Shinnoks teaching

Kendi açımdan iyi olduğunu düşündüklerimi seçtim. Bazı terimleri anlamak gerçekten zor kısa kısa çevirmeye çalıştım. Deneyerek uygulamada görmek daha iyi.

Bu açtığın özelliklerin tamamımı aktif yoksa sadece en son seçili olan mı? Ben daha hiç ellemedim. Nedir ne değildir bakamadım, burdaki yorumlara göre bir yol belirlicem. Sadece ilk gün offansa 3 talent yatırdım. Defans değil de ofansa yönelirim büyük ihtimal. En iyi savunma saldırıdır

• Aynen bende offence bastim stun attigimda kalkan dusuyo daha cok vuruyorum %100 sp1 de %120 damage vuruyorum ama ben offence ve defence gidiyorum suan defence basiyorum
  • barbarturk B kullanıcısına yanıt
    Hepsi aktif.
    Özellikle bulwark, revanant ve shinnoks teaching özelikleri için defansı seçtim. En iyi savunma saldırıdır stratejisi futbol gibi skora dayalı şeylerde geçerli olabilir. Burada amaç skor değil hayatta kalmak.

• selamlar. Kusura bakmayın sormam lazımdı. Arkadaşlar bu ekipmanlar hangi karakterde nasıl işe yarar, üşenmeden söyleyebilecek olan var mı. ekipman işinden gram anlamıyorum.

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mgomez88

quote:

25m
    Aga sen hiç yiyip içmedin zula yaptın herhalde
    Ekipmanlar nasıl fullmü alistjc-reptile-cyremancersubzero fullmü?

cyremancersubzero yok bende, grandmaster varken. ekipmanlar büyük ihtimalle full çünkü ekipman pack açıyorum sık sık. Reptile'yida sevmiyorum.

• Ekipmanlar kişiye özel olanları yani ortada yazar kimin olduğu parantez içinde mesela attığın resimler içinde üstteki ortadaki ekipman cassieye extra özellik verir full fusede yüzde 50 bütün olumsuzluklara(yanma zehir kanama bayılma...) karşı koyar. Kart pack açınca cyrmencor subzero-alistjhonnycage-reptile(gold) veriyo koinleri oraya harcayabilirsin, onun için sorum bunları.

• 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.