of of bu ne yaaaa boyle ıste ben buna oyun derım.o nasıl fatalıty di oyle. bazı oyunlar var mesala call of duty modern 1 ve 2,god of war3 bunlar oyun degıl sanat eserı.bence mortalda oyle olacak adamlar her kurusumuzu hak edıyorlar valla.
quote:
Orijinalden alıntı: asterix_58
bana göre mortal combat ultimite ruhunu bu oyunla yasayacakdır oyun demosunu izledim gerçekden etkileyici finishler çok kanlı olcakdır artık rekabetlerde daha kızısacaktir
3D ile Ultimate ruhunu yakalamsı çok güç
bnce muhteşem bir mk bizi bekliyor
Dövüş sistemi 2 boyutlu, önemli olanda bu. Bu nesilde, bu teknolojiyle 2D karakter tasarımları yapan firmaya bir taraflarıyla gülerler zaten.
demosunu izledim düşüncem bu yönde.. özellikle kung lao nin fatalıty süper
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Milena deli olmuş bu oyunda ya. Zombi vari ama acayip seksi yapmışlar hatunu.
Her tarafımı kemir ye yavrum elim kalkmaz sana.
Off bee
Hele bi sonyanın resimleri gelsin seksiliği görürsün o zaman.
ne zaman çıkıyo beyler?
quote:
Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Milena deli olmuş bu oyunda ya. Zombi vari ama acayip seksi yapmışlar hatunu.
Her tarafımı kemir ye yavrum elim kalkmaz sana.
Off bee
Hele bi sonyanın resimleri gelsin seksiliği görürsün o zaman.
Tanya'yı da unutmamak lazım.
Sheeva en seksi mk karakteri bence.
quote:
Orijinalden alıntı: red_alert22
Sheeva en seksi mk karakteri bence.
İnlemesi superdi değil mi ?
ah Tanya ah sırf sen mutlu ol diye dayak yerdim
jade varmı acaba oyunda bitiyorum bu karektere
MK nın son çıkan verisyonlarında konu bazında ciddi anlamda sıkıntı vardı. Hem ilgi çekici değildi hem de MK ruhundan gittikçe uzaklaşıyordu. Firmada zaten oluşan bu konu saçmalığı serisine bir son vermiş, geriye dönüş yapmış ve ayrıca MK ın kaybettiği prestijini de geri kazanması için yapımcılar dövüş dinamiği konusunda ciddi anlamda kolları sıvamışlar ve tam bir mortal komabt çıkmış ortaya. Merakla bekliorum bu oyunu, PS3 üm veya XBOX 360 ım yok ama bu oyun için alabilirim. en son MK deadly alliance ı deliler gibi oynadığımı hatırlıyorum ondan sonrasına hiç bakmadım. Hele o trilogy yokmu, ömrüm onunla geçti nerdeyse hala oynuyorum