Şimdi Ara

Mortal kombat komplete edition fps sorunu ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı dövüş alanlarında fps düşüyor ve öyle kalıyor sonraki stage e geçene kadar. Sorunun olduğu yerler ; mezarlık , ağzı gözü olan ağaçlar , kesimhane , asitli yer , ustaların bizi izlediği yer. Ekran kartım nvidia ve güncel. Ayarları falan düşürdüm denedim ama bi işe yaramadı. Skidrow(rePack) sürümü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .
    Tamamen Skidrow versiyonundan kaynaklı sorun. Bende de aynısı olmuştu, Black Box versiyonu indir sorun kalmayacaktır.
  • bence optimize 10 numara 60fps sabit oynuyorum hep

ekran kartın nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParanoiacJR

.
    Tamamen Skidrow versiyonundan kaynaklı sorun. Bende de aynısı olmuştu, Black Box versiyonu indir sorun kalmayacaktır.

Ben de sürümden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bir de black box **** bakalım

• Bunca sene sonra PC'ye MK'nın bir oyunu çıkmış bari bunu illegal oynamayın. Neyse bakalım tercih meselesi tabi. :)

Bu arada bende de oyun yağ gibi akıyor. Kasma sorunu veya donma hiç yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Bunca sene sonra PC'ye MK'nın bir oyunu çıkmış bari bunu illegal oynamayın. Neyse bakalım tercih meselesi tabi. :)

Bu arada bende de oyun yağ gibi akıyor. Kasma sorunu veya donma hiç yaşamadım.

Biz fakirik ağam

• oyun optimizazyon cok kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mortal Kombat 1 Ps5 Sec
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.