Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
289.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süre 2-3 dakikaya indiyse iyi hatta süper.
  • Oyunu dun alma fırsatım oldu. Online oyun icin code gerekli diye biliyordum ve oyunu takınca oyle oldugunu gordum :) store kapalı oldugu icin sifreyi giremedim 2 gunluk denemeyide aktive etmedim fakat oyundan cıkıp tekrar girince birdaha sifre istemedi serverlara baglanıyor. Online icin sifre olayı kalktı mı?
  • Bugün ilk oynadığım maçlarda bi kaç kişi geldi, biri fena oynamıyordu jax i seçti, ben jade aldım ilk rounda adam aldı,sonra tekniğini çözünce diğer roundları rahatlıkla aldım..devam ettim bi kaç maç bu sefer nightwolf,kitana,kabal derken herifi gene aldım..bi maçı verince adam hemen tüydü,sonra başkası geldi aynı şekilde 4 maç yaptık 4 nü alınca oda çıktı. Devamında bi eleman geldi scorpionu seçti,seçtiğine bin pişman ettim,hemen çıktı..sonra ben havalara tam girmişken elemanın biri geldi bi güzel temiz sopa çekti bana
    5 maçın 5 ni aldı ama 2sini 3.round ta enerjisi neredeyse sıfırda aldı.. yanlz liu kang ve ermacla iyi benzetti beni..bana iyi ders oldu Ben oyunu sadece ilk aldığım hafta oynadım,sonrasında hiç bakmadım,hatırladığım kadarıyla iyi dayandım fakat en sonki dayaktan sonra hırs yaptım,kendime adam akılı bir karaktere odaklanarak geliştireceğim,alamadığım maçları artık bu şekil kurtarırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus666 -- 27 Mayıs 2011; 1:48:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Oyunu dun alma fırsatım oldu. Online oyun icin code gerekli diye biliyordum ve oyunu takınca oyle oldugunu gordum :) store kapalı oldugu icin sifreyi giremedim 2 gunluk denemeyide aktive etmedim fakat oyundan cıkıp tekrar girince birdaha sifre istemedi serverlara baglanıyor. Online icin sifre olayı kalktı mı?

Şifre olayı kalktı, store açık olmadığı için store gelene kadar.
  • Buraya da koyayım Smoke ile alelacele yaptığım combolarım;

• coni keyc ile güzel dövdüm yine birkaç elemanı
  • Benden bugünlük bu kadar, bakın bakim kacıncıyım
  • arkadaşlar bu oyunda goro kintaro shao kahn bu karakterleri açabiliyormuyuz ?? çok araştırdım ama hakkında bir şey bulamadım
  • Online da kesinlikle kombo yapmıyorum saliselik kaçıyor çünkü delay ve lag var. Bu online böyle gitmez

quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

coni keyc ile güzel dövdüm yine birkaç elemanı

İyi oynayan pek yok, eski MK'cılardan kim kaldı

quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Benden bugünlük bu kadar, bakın bakim kacıncıyım

Şahsen ben sıkıldığımdan çok oynamıyorum ranked ama Sektor ile zoru başarıyorum desem yeridir. Kesinlikle Sektor ; Ermac, Scorpion, Smoke, Kang, Lao gibi karakterler karşısında çerez ama zor olanı başarıyorum dediğim gibi
    Sektor ile hedefim ilk 500 demiştim 130 lardayım ranked da zamanım olsa ilk 10 a da girerim, neden girerim diyorum oynamasını bilen kişi sayısı çok az online da, hepsi yeni yetme veletler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 27 Mayıs 2011; 8:20:19 >

• Benim o kadar yenilgim olmasina ragmen daha bir kez olsun kacmadim sadece net gittigi icin cikti

ne kadar mukemmel oynadigimi herkes bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA060

Benim o kadar yenilgim olmasina ragmen daha bir kez olsun kacmadim sadece net gittigi icin cikti

ne kadar mukemmel oynadigimi herkes bilir

ben sana öğreteceğim bir ara private match yapacağız. Aşağıdaki hareketleri ezberle şimdiden, basic combos da içlerinde M ve L olan kombolarını sıklıkla yapmaya çalış, Cage başlangıç için mükemmel bir karakterdir.

B = Geri
    F = İleri
    D= Aşağı
    U= Yukarı
    1 =
    2 =
    3=
    4 =

Johnny Cage

Basic Combos
    · Cross Cutting: 1, 3, 2 (H,H,H)
    · Director’s Cut: 2, 1, B+4 (H,H,L)
    · Widescreen: 2, 1, F+2 (H,H,M)
    · Money Shot: 4, 4 (H,H)
    · Out Take: 1, 1, 1 (H,H,H)
    · Show Time: 1, 1, F+1 (H,H,H)
    · Stand In: 1, 1, 4 (H,H,H)
    · Take Two: F+ 3, 2 (H,H)
    · That’s The Ticket: F+3, 3, B+3 (H,H,M)

Special Moves
    · Green Flip Kick: D, B+3
    · Green Shadow Kick: B, F+4
    · High Green Orb: D, B+2
    · Low Green Orb: D, F+2
    · Nut Punch: B, D+1
    Fatalities
    · Fatality 01 – Heads Up: F, F, B, D+3 (Close)
    · Fatality 02 – And The Winner Is: D, F, D, F+4 (Sweep)
    · Babality: F, B, F+4 (Jump)
    · Stage: D, B, F+BL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 27 Mayıs 2011; 8:27:20 >

• @PraticeMan hastanese yattigimdan dolayi bir sure acamayacagim ne zaman cikcagim belli degil
  • 1-2 gündür Sonya ile kastım kendimi practice'de comboları filan ezberledim.Dün kendimi biraz sınıyım dedim girdim online maca sub-zero aldılar adam sureklı kalıp bırakıyor elim kolum bağlandı sonya ile.Sonya ile subzero nun kalıp bırakmasına yapabılecegım bısey varmı ?

Birde şu babality ve flawless victory noluyor yav ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA060

@PraticeMan hastanese yattigimdan dolayi bir sure acamayacagim ne zaman cikcagim belli degil

Geçmiş olsun
  • Arkadaşlar şu respect point neden sürekli azalıyor sinir olmaya başladım 500 yaptım 300 oldu 600 yaptım 400 e düştü nedir bunu olayı bi yardımcı olun
  • Önceki günlerde forumda ekleyip Turkıye odasında şahsıma küfürler eden ve rahatsız eden kişiyi Sony e küfürlü attığı msj ı resmini çekip şikayet ettim. Ayrıca sikayetvar.com da konu ile ilgili şikayeti almış.

Sayın Mustafa;

852513 No’lu, SONY EURASIA Kaba Davranıldı! konulu şikayetiniz üyelerimiz arasında yer alan Sony Eurasia firmasına iletilmiş, çözüm süreci başlatılmıştır. Firmanın konu hakkında geri dönüşü beklenmektedir.

Şikayet edilen PSN adresi : Frozen-Arrow123
    Forum nick i : ProMurder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 27 Mayıs 2011; 11:17:51 >
  • Yeniliosan niye kufur ediosun sonucta eglence oyun bu ne sacm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

1-2 gündür Sonya ile kastım kendimi practice'de comboları filan ezberledim.Dün kendimi biraz sınıyım dedim girdim online maca sub-zero aldılar adam sureklı kalıp bırakıyor elim kolum bağlandı sonya ile.Sonya ile subzero nun kalıp bırakmasına yapabılecegım bısey varmı ?

Birde şu babality ve flawless victory noluyor yav ?

Babality bebeğe dönüştürüyor karşıdakini yapabilmen için hiç gard almadan (R2) ye basmadan dövmen lazım..

Flawless victory ise hiç damage almadan karşıdakini dövmen gerekiyor
  • İnsan hırs yapıyor ondan küfrediyorlar. Fazla takmayın. Ezik gibi oynayanlara arada sesli ben de sallıyorum Live'da. Kötü rep versinler umrumda değil. :D

Ben yenilsem bile karşı taraf iyi oynuyorsa iyi oyun derim ama bazen bunda bile küfür yediğim olmuştur.

Bu arada Live'da 2 tane achievement kasacam diye ranked'da boş yere yeniliyorum yahu.

Biri; gücün % 10 olacak öyle yeneceksin rakibi. % 10 güç bırakıcam diye kendimde boş yere kaç maç verdim öyle.

Diğer achievement ise; Zaman bitecek öyle galip olman lazım. Yahu rakip zaten ölümüne dalıyor zamanın bitmesine gerek bile kalmıyor. :)

Bu 2 achievement (veya trophy) ancak şansa alınırsa alınır veya devamlı kasmak lazım anca öyle. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

İnsan hırs yapıyor ondan küfrediyorlar. Fazla takmayın. Ezik gibi oynayanlara arada sesli ben de sallıyorum Live'da. Kötü rep versinler umrumda değil. :D

Ben yenilsem bile karşı taraf iyi oynuyorsa iyi oyun derim ama bazen bunda bile küfür yediğim olmuştur.

Bu arada Live'da 2 tane achievement kasacam diye ranked'da boş yere yeniliyorum yahu.

Biri; gücün % 10 olacak öyle yeneceksin rakibi. % 10 güç bırakıcam diye kendimde boş yere kaç maç verdim öyle.

Diğer achievement ise; Zaman bitecek öyle galip olman lazım. Yahu rakip zaten ölümüne dalıyor zamanın bitmesine gerek bile kalmıyor. :)

Bu 2 achievement (veya trophy) ancak şansa alınırsa alınır veya devamlı kasmak lazım anca öyle. :/

Zaman bitirmeyi kitanayla tavsiye ederim sağa sola uç habire

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.