Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler beni ekleyen arkadaşların psn lerini kabul ettim hata yazısı verdi ekleyemedim başka bu sorunu yaşayan varmı yardımmm
  • Ya o kadar kazma varki, direk çıkıyorlar 2. round sonu fatality yaparken
  • mortal kombat kaç TL Beyler bilgisi olan varmı ? siz kaöa aldınız
  • Oyunda bölge kilidi varsa ben sizle oynayamayacağım demektir çünkü elimdeki oyun US bölgesine sahip.

PAL bölgesini uzun bir zamandan sonra alırım alırsam. Olaya bak be tam mallık şu Ed Boon'un yaptığı. Yıl olmuş 2011 sen kalk oyuna bölge kilidi koy, mal herif.
  • Bölge kilidi olacağı daha evvelden birçok yerde yazılmıştı zaten
  • Ben rakip bulamıyorum odalara girerek mi yapıyorsunuz maçları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

arkadaşlar ben onlinede oynarken elektrik gitti save corrupted oldu napıcam ben internetten save indirip atsam olurmu

Olmaz sanıyorum, bu tarz ranked vs sistemine dayanan oyunlar hilecilere önlem olsun diye save dosyalarını koruma altına alıyorlar. Mesela SSF4'te save dosyası yükleyemiyoruz.

Ya sıçt*mın oyunu ne salaklıktır bu ben napıacam tüm story mod krypt chalenge tower tekrarmı kasıcam beyni alıyormu bunların sç*rm böyle konsola elektrikler gitti sanki benim suçum satıcam yarın ps3'Ü

Haklısın sonuna kadar bunun dışında bir de bölge kilidi koymuş embesiller, Affliction ile oynayamadık o yüzden, uğraştık o kadar sonradan öğrendik kilidi, benim oyun PAL onunki NTSC.
    Live'da kilit yok sanırım daha önce şikayet eden duymadım o konuda.

Sen son çare bir dene save dosyası atmayı. Hatta istersen bunların resmi forumlarında da dile getir bu sorunu.

• soruma cevap verecekmısınız ?
  • İzlediğim turnuvayı bilin bakalım kim kazandı. "Kung Lao" şaşıran elini kaldırsın. Sanırım herkes kullandı Kung Lao'yu. Ama floejisan'ı çok takdir ettim adam Ermac ile final oynadı ki Kung Lao'yu kullanarak başka Kung Lao'cuyu yenmişti yani Kung Lao ile de baya iyi, onun dışında da sonraki hiçbir eşleşmede Ermac dışında karakter kullanmadı.

Edit: Kazanan bu arada Justin Wong oldu, adam Marvel vs Capcom 3'nin de şampiyonu, SSF4'ü de Daigo'nun elinden alabilse her yeri domine edecek manyak herif. Ama Kung Lao'yu her seferinde %50'lik kombolar çekiyor yakaladımı bitiriyor her türlü.

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Topcu

soruma cevap verecekmısınız ?

Sahte değil al, spotçular kafasına göre kor fiyatı takılma ona. Bir de online key göndermeme ihtimalleri olabilir kesinlikle online pass içindemi diye de sor.

quote:

zuhaha yaptım oley %100 save

İyi hadi bakalım, kurtardığına sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 16 Mayıs 2011; 19:51:39 >

• Allah belasını versin Sony'nin de, oyuna bölge kilidi koyan embesillerinde.

Oyun zevki diye birşey kalmadı. Lanetler olsun alayına.

• Aşırı derecede LAG var
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA060

Aşırı derecede LAG var

Ben rakip dahi bulamıyorum böyle giderse L.A Noire ile takaslarım oyunu.
  • Hocam bi king of the hill oynayım dedim demez olayım o nasıl bir lagdir bildiğin oyun donuyo 2 sn sonra geliyo rezalet :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

İzlediğim turnuvayı bilin bakalım kim kazandı. "Kung Lao" şaşıran elini kaldırsın. Sanırım herkes kullandı Kung Lao'yu. Ama floejisan'ı çok takdir ettim adam Ermac ile final oynadı ki Kung Lao'yu kullanarak başka Kung Lao'cuyu yenmişti yani Kung Lao ile de baya iyi, onun dışında da sonraki hiçbir eşleşmede Ermac dışında karakter kullanmadı.

Edit: Kazanan bu arada Justin Wong oldu, adam Marvel vs Capcom 3'nin de şampiyonu, SSF4'ü de Daigo'nun elinden alabilse her yeri domine edecek manyak herif. Ama Kung Lao'yu her seferinde %50'lik kombolar çekiyor yakaladımı bitiriyor her türlü.

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Topcu

soruma cevap verecekmısınız ?

Sahte değil al, spotçular kafasına göre kor fiyatı takılma ona. Bir de online key göndermeme ihtimalleri olabilir kesinlikle online pass içindemi diye de sor.

quote:

zuhaha yaptım oley %100 save

İyi hadi bakalım, kurtardığına sevindim.

lanet olsun bu seferde trophy gelmiyor neyse idare edelim tek sorum kaldı
    şimdi ben bu save duruyo zaten diyoki bana arada save yapmaz diyo başka user online passi girsem bu yanlış kullnacıya gitmez demi? psnye kayıtlanır demi? :D

zaten haziranda silerim bu saveyi tekrar kasarız yazın

• psn de sorun yok sanirim kasan kasana gidiyor herkes :)
  • Oyunun bölge kilidi varmış.Oyunumun hangi bölgeye girdiğini olduğunu nerden öğrenebiliriim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokujin -- 16 Mayıs 2011; 20:18:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yokujin

Oyunun bölge kilidi varmış.Oyunumun hangi bölgeye girdiğini olduğunu nerden öğrenebiliriim?

Kutunun yanında yazar.
  • bles
    01132 yazıyo bölge kilidi bumu ve hangi bölgeye ait olduğunu nerden bakabilirim
  • Sadece Mortal Kombattamı lag var nedir AC Brootherhood oynadım lag yoktu
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.