Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 SEKTOR HiLESi Mutlaka iZLE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mk1 de de ayni sey vardi sub zero ile subzeroya karsi ultimate mk3 de sektor ile finisnh bozma merci bozma gibi haraketlerde vardi genelde bu tur bug olaylari robotlar ile yapiliyor

kisacasi bu tur seylere yabanci degilim mk1 den kalan eserler bunlar

idda ediyorum mk1 in en guzel bug hilesi ikili adamlarda koprude ilk adam raiden ikinci adam subzero normalde ilk adami oldurunce ikinci adam geliyor degilmi ben ilk adami oldurdukten sonra canlandiriyorum 2 ci adam beni oldurunce kopruden asagi atiyor ilk adam olan raiden ben kopruden asagi duserken bana finish yapiyor ve ardindan koprunun altinda bulunan kazikari koprunun uzerine cikiyor...

bu olayi bilen sadece 5 . 6 kisi variz
  • Tam gizem seriydi eski MK'lar. Arcade salonlarında bu gizemleri yapanları el üstünde tutarlardı. Ben hiç denk gelmedim ama nette yazılanları okuduğumda ne bug'lar varmış diyorum MK serisinde.
  • Hacı çocukluğumu hatırlattın bana yaw

bende atari salonlarında büyüdüm vallaha ne yalan söyleyeyim, okuldan kaçtığımın haddi hesabı yoktu
    quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Bu MK gizemleri 90lı yılların sonuna kadardı, atari salonlarında ceplerimiz jeton dolu, okuldan kaçmışım, tüm ayran-simit harçlıgımla jeton almışım, henüz sabah 8, adam salonu süpürüyor, paspas çekiyor daha, kapıda benimle beraber bekleyen 10-12 kişi var, içeri heyecanla dalıyoruz, MK1, MK2 ve MK3 ultimate anında doluyor, millet sıra bekliyor... Bu dönemlerdeki buluşlar seni o ortam içinde parmakla gösterilmesine sebebiyet veriyordu, "mekandaki MK ustası" diye bahsederler senden, o grupta bi popülerligin olur, MK2 de bebek yapıp, bebegi asite atmalar, MK1 de Goro gelince aşagı kata kaybolmalar, MK3 ü tek jetonla akşama kadar baştan başlatarak devam etmeler falan, çok tozunu yuttum o ortamların, ve tadı çok ayrıdır, bambaşkadır, o günleri hatırladım başlıgı görünce, ama ps3 dönemindeyiz ve artık internet ortamı var, bu tarz buluşların bi gizemi kalmadı artık, zaten oyunun içinde bile tüm kombat list yazıyor, eski MK serilerinin gizemi çoktan bitirildi, adını kullanarak popülerlik yaratan bi oyun...

• quote:

Bu MK gizemleri 90lı yılların sonuna kadardı, atari salonlarında ceplerimiz jeton dolu, okuldan kaçmışım, tüm ayran-simit harçlıgımla jeton almışım, henüz sabah 8, adam salonu süpürüyor, paspas çekiyor daha, kapıda benimle beraber bekleyen 10-12 kişi var, içeri heyecanla dalıyoruz, MK1, MK2 ve MK3 ultimate anında doluyor, millet sıra bekliyor... Bu dönemlerdeki buluşlar seni o ortam içinde parmakla gösterilmesine sebebiyet veriyordu, "mekandaki MK ustası" diye bahsederler senden, o grupta bi popülerligin olur, MK2 de bebek yapıp, bebegi asite atmalar, MK1 de Goro gelince aşagı kata kaybolmalar, MK3 ü tek jetonla akşama kadar baştan başlatarak devam etmeler falan, çok tozunu yuttum o ortamların, ve tadı çok ayrıdır, bambaşkadır, o günleri hatırladım başlıgı görünce, ama ps3 dönemindeyiz ve artık internet ortamı var, bu tarz buluşların bi gizemi kalmadı artık, zaten oyunun içinde bile tüm kombat list yazıyor, eski MK serilerinin gizemi çoktan bitirildi, adını kullanarak popülerlik yaratan bi oyun...

Aynen dediklerini bende yaşadım ama o günler artık geri gelmez, bitmiş bir dönem yeni nesil bilemez tadamaz o dönemleri, hatırladıkca mutlu olurum,
    Mecidiyeköy de Mega Show da oyunu yeniden başlatan olduğunda adam direkt kapatıyordu makineyi :D

Kısacası güzel günlerdi farkeden hiç bir şey yok , 30 yaşında bir baltaya sap olamadı bu adam çok şükür bir işte çalışıyorum diyor ve oyun oynamaya devam ediyor. Düşünüyorumda evli olsaydım oyun oynayabilir miydim bu denli

• @PracticeMan;

Abi kahveye falan takılmaktansa, orda burda içip içip takılmaktansa evinde kimseye zararı olmadan oyun oynamak en güzeli, ne arkadaşlar tanıyorum, oyun için karısına rest çekeni, zevk meselesidir bu, oyun zevkime karışcak olan insan beni kabul etmemiştir zaten, çekip gider anasının evine o zaman... Dogru yoldayız emin ol

@pape;

Alper o günlerin geri gelmesi için nelerden vazgeçerim bi bilsen, evdekiler "ders çalış" dedikçe ben o atari salonlarına daha güçlü baglanıyodum Ama o sabahları heyecanla salonun açılmasını beklemek, o ortamın havası, o turnuvalar, parasına, jetonuna kapışmalar, hayatımda hiçbir oyun konsolunda görmedigim bi keyifti, bambaşka bi ortamdı...

• quote:

@PracticeMan;

Abi kahveye falan takılmaktansa, orda burda içip içip takılmaktansa evinde kimseye zararı olmadan oyun oynamak en güzeli, ne arkadaşlar tanıyorum, oyun için karısına rest çekeni, zevk meselesidir bu, oyun zevkime karışcak olan insan beni kabul etmemiştir zaten, çekip gider anasının evine o zaman... Dogru yoldayız emin ol

@pape;

Alper o günlerin geri gelmesi için nelerden vazgeçerim bi bilsen, evdekiler "ders çalış" dedikçe ben o atari salonlarına daha güçlü baglanıyodum Ama o sabahları heyecanla salonun açılmasını beklemek, o ortamın havası, o turnuvalar, parasına, jetonuna kapışmalar, hayatımda hiçbir oyun konsolunda görmedigim bi keyifti, bambaşka bi ortamdı...

Aynen öyle sana katılıyorum

Bende benim gibi gün boyu o salonda durmaktan zevk alan var mıdır diye sorardım kendime, oyun salonu arkadaşlıkları gün boyu takılmalar okuldan kaçmalar falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 23 Mayıs 2011; 11:18:14 >

• Teşekkür ederim. Deneyicem bunu
  • Merhaba arkadaşlar konu koyulaşmış
    Benim de tevellüt 26 hafiften içimiz geçiyor gibi :D
    Bende hala bekarım (konu evlilik programına kayıyor)
    Orta okul zamanı (90 ların sonlarına doğru) çok kaçtım cidden, sabahları atari salonunun açılmasını beklerdik.
    Bir atari salonunda sabahleyin saat 08:00' de müşteri varsa bilin ki o okuldan kaçan talebedir Bu ortamda yaptığım çok arkadaşlık oldu :D
    Akşam okul bitene kadar oyun oynardık bee, yemek bile yemezdik arkadaş, 3-5 jeton fazla alalım diye

MK serisine çok aşina değildim, abiler döktürürdü bizde dökülenleri toplardık.
    MK 1 de aklımda kalan; JOHNNY CAGE ile 3 kez kafa kopartan vardı.
    Köprüde scorpion ile dövüşürken, arkadan uçan cadı geçince (hatta MK9 da cadıyla ilgili bir şey var) şu kazıkların olduğu yerde REPTILE ( o zamanlar sadece yeşil ninja derdik) çıkartanlar vardı, fakat ben PEMBE ninja çıkartanı görmüştüm (yani RAIN karakteri)
    MK 2 SHANG TSUNG ile tüm round, belirli bir tuşa basılı tutup, adamı yenince o tuşu bıraktığı zaman KITARO oluyor ve teek yumrukla adamı ortadan ikiye bölüyordu.

MK1 de GORO nun mekandaki mağaralarda ki kurtların çıktığına dair rivayet bile vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

Hacı çocukluğumu hatırlattın bana yaw

bende atari salonlarında büyüdüm vallaha ne yalan söyleyeyim, okuldan kaçtığımın haddi hesabı yoktu
    quote:

street fighter ile final fight oynardık bizde
    para yetiştiremezdik. 60 gün devamsızlıkda neredeydin diye soran hocalra atari salonu derdik.
    para olmayınca tel ile kredi alırdık. çok dayak yedik. güngörende sütçünün yanında tahsin abi vardı bir gün sırtımızda sopa kırmıştı
    hey gibi günler. tknoloji ilerledi ama o günlerin tadı hiç yok.

o zamanlar gelecek adına tek hayalimiz vardı. atari makinesi alacaktık evimize

• mk9 oynarken hic alisila gelmedik bir bug olayi ile karslastiniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Bu isi sektör haline getirmissin sen usta.

• kunglao ile fatality hilesi buldum ama yine bug olarak gosteriyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.