Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
7
Favori
33.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fatality pratice, fatality trainer kısmında size zaten fatality i ögretmek için var orada zaten easy fatality yapılmıyor ki
  • Venus94 kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman akşam eve gidince dediğiniz gibi denerim olacak mı merak ediyorum açıkcası. Story i bitirmem lazım önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venus94 kullanıcısına yanıt
    Yok yine olmuyor o dediğin denedim en basitinden anca fırsatım oldu başka bşy var

• ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer krushing blowlari yapabiliyorsunuz sanırım, aklima gelen acaba krushing blow için basılı tutma ayarı var onunla alakalı olabilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venus94

Hocam diğer krushing blowlari yapabiliyorsunuz sanırım, aklima gelen acaba krushing blow için basılı tutma ayarı var onunla alakalı olabilir mi
    :) o kadar derin bilgilere sahip değilim düz oyuncuyum

Hocam krushin yapmaya denerken lb yi basılı tutarak dener misiniz

• Mortal Kombat 11: Aftermath – Kollection Fragmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Haziran 2020; 0:0:43 >
  • Bu tarz oyunları gamepad ile hiç oynamadım. Eskiden atari salonundaki rahatça oynardık.Elimde oyun mevcut ama daha başlamadım. Gamepad e alışma süresi takribi nedir?
  • adamlar deli gibi kombo yapıyor yahu savunmaya geçiyorum nefes aldırmıyorlar vurayım diyorum dayağı yiyen ben oluyorum savunmadan atağa nasıl geçilir taktik lütfen
  • adjustik kullanıcısına yanıt
    Refleks önemli birde gamepadin geri dönüşü tabi ki.

klavye ile oynuyorum kombo fln yapabiliyorum sadece baskı altındayken oradan çıkma konusunda iyi değilim hangi tuşla kombinasyonla rakibi püskürtüyoruz onu bilmiyorum
  • Klavye tavsiye ederim.vuruş tuşlrı
    numlock tuşları ileri geri w s a d ile olacak
    Steam Servetus. İstersen numlock u tarif ederim yıllrdır ta atariden kullndığım

Püskürtme yok sadece havada dayak yerken aşağı + blok yaparsan yarıda kesiliyor kalkan dolu iken...

• erbab1 kullanıcısına yanıt
    Gamepad zor ben kullanmadım.klavyede w yukarı, s asagı, a geri, d ileri. Hareketler ise numlock ta, 7 küçük tekme, 8 büyük yumruk, 9 büyük tekme, 4 küçük yumruk, 5 blok, 6 ampliy, bir tuş daha oda 1 fatal blow 5+1 ile yapılıo ya o tuş.tutmayıda space yaptım... Kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: drtrex90

Püskürtme yok sadece havada dayak yerken aşağı + blok yaparsan yarıda kesiliyor kalkan dolu iken...
    rakip seni tuttuğunda hareket yapıyor ya oradaki rakibi ittirip kurtulma olayı nasıl ?
    Yumruk tuşu na basman gerekiyor ama timingi zor

Tutorial bitirdiniz mi ? orada birçok teknik ile bilgi var.

• drtrex90 D kullanıcısına yanıt
    çok fazla kurcalamadım oraları sadece 1-2 karakterin kombolarına skillerine baktım
  • Daha NRS nin çıkartığı bir şeyi erken almam artık, aftermath da indirimde şuan ve ön siparişden daha ucuz

• Arkadaşlar oyunu dün edindim fakat inanılmaz bir biçimde ping var online kısmında. Hatta sürekli olarak lobiye atıyor diyebilirim, atmasa da yumruk kaldıramıyorsunuz anlayacağınız... Problem genel olarak var mı merak ettim açıkçası, bağlantımdan kaynaklı olduğunu pek sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.