Şimdi Ara

Mortakı'dan hoşgeldin hediyesi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kampanyayı kaçırmışız anladığım kadarıyla tasarla25 kodunu giriyorum indirim yapmıyor bana. Acaba ben mi beceremedim bilen var mıdır?

    Ayrıca eşimin kız kardeşine ilk adım bileklik almıştım Mortakı'dan. Doğum yapan birine alınabilecek en şık hediyelerden biridir tavsiye ederim ve 49 lira 925 ayar gümüş için gayet ideal bir fiyat, pakediyle ilgilenmeleriyle hakediyorlar helal-i hoş olsun.
  • avantajix %10 veriyor
  • Denedim hala çalışıyor..
  • adamlar siteye ilan koyduğuna pişman olucak:) yine sömürmüşsünüz helal valla
  • Bu mesaj muzzy255 tarafından değiştirilmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy255 -- 16 Aralık 2013; 20:49:46 >
  • İndirim kodunu nereye giriyoruz..
  • @muzzy255 yaşadığınız aksilikten dolayı çok özür dileriz tüm alt yapımızı değiştirdiğimiz için geri iade işlemlerinizde bir aksilik olmuştur. 6.34 TL değerinde siparişiniz kredi kartınıza iade edilip dekontu size e-posta yoluyla gönderilmiştir. Kullanıcı paroları eski alt yapımızda MD-5 ile şifrelenirken yeni alt yapımızda hem statik hem dinamik SALT kullanan daha yüksek güvenlikli bir şifreleme yöntemi ile şifreleniyor. Bu yüzden eski paroları yeni alt yapımıza taşımamız mümkün olmamıştır. Yaşadığınız zorluklardan dolayı özür dileriz.

    @mercandede sıfırdan kendi yazdığımız yeni alt yapımızda şu an hediye çeki fonksiyonalitesi bulunmamaktadır. 10 gün içersinde bu fonksiyonaliteyi hayata geçirdiğimiz de checkout/odeme-bilgileri ekranından hediye çekinizi kullanarak alışveriş yapabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mortaki-Destek

    @muzzy255 yaşadığınız aksilikten dolayı çok özür dileriz tüm alt yapımızı değiştirdiğimiz için geri iade işlemlerinizde bir aksilik olmuştur. 6.34 TL değerinde siparişiniz kredi kartınıza iade edilip dekontu size e-posta yoluyla gönderilmiştir. Kullanıcı paroları eski alt yapımızda MD-5 ile şifrelenirken yeni alt yapımızda hem statik hem dinamik SALT kullanan daha yüksek güvenlikli bir şifreleme yöntemi ile şifreleniyor. Bu yüzden eski paroları yeni alt yapımıza taşımamız mümkün olmamıştır. Yaşadığınız zorluklardan dolayı özür dileriz.

    @mercandede sıfırdan kendi yazdığımız yeni alt yapımızda şu an hediye çeki fonksiyonalitesi bulunmamaktadır. 10 gün içersinde bu fonksiyonaliteyi hayata geçirdiğimiz de checkout/odeme-bilgileri ekranından hediye çekinizi kullanarak alışveriş yapabilirsiniz.


    Eveeeeeeet.

    Sorunu buraya aksettirene kadar aklınız neredeydi diye sormak geldi şimdi benim aklıma, eminim diğer arkadaşların da aklına gelmiştir. Sormalı mıyım?

    Günlerdir yazdığım e-postalara cevap vermediniz. Aslında başta gayet memnundum müşteri hizmetlerinizden, bunu da daha önceki e-postalarımda belirtmiştim size. Ama iş iadeye gelince bu kadar duyarsız olmanıza anlam veremediğim için bugüne kadar bekledim.

    Şimdi görüyorum ki boşuna beklemişim, keşke daha önce yazsaymışım. Müşterinin hissettiği kandırılmışlık duygusu her şeyi değiştirir. Gayet haklı sebepleriniz olabilir, altyapınız, lojistik sorununuz, eleman eksiğiniz vs. Ama bunları müneccim olmadığım için ben bilemem. Bu durumu değiştirmek de yazacağınız bir e-posta ile, 30 saniyelik telefon görüşmesi ile mümkün olurdu. 6 Lira 34 Kuruş sizi de beni de zengin etmezdi, beklerdim. Hatta ilk durumdaki memnuniyetimi koruyor olsaydınız ve gerçekten 6,34 TL'ye ihtiyacınız olduğunu düşünseydim vaz bile geçerdim.

    Sonuçta kurucu ortağınıza kadar yansıdığına göre bu olay, bir şeylere değdiğini düşünerek mesajımı sileceğim. Sonuçta ekmek yiyorsunuz, batmanız yönündeki telkinim ve diğer sözler tamamen sizi buraya çekebilmek içindi ve görünen o ki başarılı oldum.

    Bu vesileyle, diğer arkadaşların da bu platformun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmelerini istirham ediyorum.




  • Adres seçerken Maltepe yok şaka gibi :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.