Şimdi Ara

MORHİPO JACK & JONES MONT (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
5
Favori
18.378
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mizu'da da var. jack jones tech indirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

Benim urunde kargoya verilmis umarim yarin gelir urun xl siparis vermistim dun bi avm de ayni urunu gordum denedim xl tam oldu

Boy kilo kaç?
  • 170 boy 60 kiloyum, s beden sipariş verdim olurmu sizce olmadığı takdirde terzide tadilat yapılırmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrawLink kullanıcısına yanıt
    Sıkmaz ama geniş de durmaz. M geniş gelirdi. İdeal yani S.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,79 95 kiloyum XL sipariş etmiştim boynerde denedim L tam oldu. Cuma sipariş etmiştim cumartesi saat 3 te hemen aradım müşteri hizmetlerini L ile değiştirdim ancak hala hazırlanıyor inşallah stoktan etkilenmemde gelir hemen.
  • CrawLink kullanıcısına yanıt
    ben dün boynerde denedim. boyum 175 kilom 69. S beden omuzları iyi oldu ama boyu uzun gibi geldi gözüme. yani benim kullandığım montlardan uzundu. o yüzden jj nin bedeni pek bana oldu diyemem. ama kot pantolon aldım model adı tim o hoşuma gitti baya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

ben dün boynerde denedim. boyum 175 kilom 69. S beden omuzları iyi oldu ama boyu uzun gibi geldi gözüme. yani benim kullandığım montlardan uzundu. o yüzden jj nin bedeni pek bana oldu diyemem. ama kot pantolon aldım model adı tim o hoşuma gitti baya.

Belki aynı model değildir bu montlarla 1 saat önce geldi kazakla oturuyor vücuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevenashty

2 yıldır giydiğim kaz tüyü montumu 50 liraya aldım decathlondan (-15 derecede bile hiçbir sıkıntı yaşamıyorum), şu anda da mağazada 100 lira bandında çok fazla çeşit var sezon sonunu beklemeye gerek yok yani, ayrıca morhipodan çekle yine 100 lira civarında columbia mont almak mümkün oluyor -7/24 olmasa da-

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/149130/kaz-tuyunden-yastik-nasil-yapilmamali

• kaz tüyü mü bu acaba?
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Kaz tüyü montlar böyle yumuşacık oluyor ya işte tam o yumuşaklıkta sentetik kaz tüyü doldurulmuş montları var j&j'nin. Hatta iç kısmında "bu montu üretirken kazlara zarar vermedik kendimiz kaz tüyü ürettik" tarzında bir yazı vardı. Onlardan alınabilir. Bu seneki ürünlerinde de vardır aynı durum herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 17 Kasım 2014; 17:12:07 >
  • yeşil olanından sipariş etmiştin boyum 180, kilom 85, midium beden aldım tam oldu üzerime. yeşil olan fotoğrafta çok kötü görünüyor, göz yanılmasıdır dedim sipariş ettim aynen düşündüğüm gibi oldu. gerçekte çok daha güzel.
  • XL bi tik buyuk geldi isteyene aldigim fiyata gonderebilirim. Yada mavi L alan biriyle takas yapabilirim :)

• Bende yeşil l aldım çok güzel renk
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtn

XL bi tik buyuk geldi isteyene aldigim fiyata gonderebilirim. Yada mavi L alan biriyle takas yapabilirim :)

Ölçüleriniz nasıl hocam bende bedenimi kestiremiyorum bu ürün için

• Morhipo da var yine bu monttan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yeşilde geldi fiyatına göre hem marka hem kaliteli bir mont, yeni sezon olanlarının fiyatı 130 liradan başlıyor.
    Kapalı ortamda ter yapabiliyor ancak tek tshirt giy çık bu kış ayında yine terlersin o derece sıcak tutuyor ayrıca ben motor kullanıyorum saatte 90 km hız yaptığımda dahi çok az bi rüzgar hissediyorum 60-70 ile gittiğimde nötr 30-50 arası yine sıcacık tutuyor, motor üstünde sıcaklığın 15 derece daha düştüğünü varsayarsak hakikaten soğuk danimarka ülkesinin gerçek kışlık mont kalitesini veriyor.

Ancak geçen sene yine bu tarz bi siteden "seo" marka bi mont almıştım 35 liraya, şu an 50 liraya bulsam 4 adet alır stoklarım o kadar kaliteli o kadar sağlam ve bir o kadar güzel bir mont çıktı ancak ne marka bilgisi var nede o monta benzer bir ürün.
  • Benim yeşil geldi siyahla değişim yaptım siyah henüz gelmedi. Small beden siyah alırken stoklarda yoktu ama değişim stoğunda vardı yapıştım direk

• quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

kaz tüyü mü bu acaba?

Kaz tüyü değil ama en az kaztüyü kadar sıcak tutuyor. Bu arada lütfen kaz tüyü giymeyin:

oha videoya bak

ne tüyü hocam merak ettim.kaz tüyü gibi sıcak tutuyorsa onlara yöneliriz

Colinsten aldığım kaz tüyü mont vardı böyle elde edildiğini bilsem kattiyen uzak dururum. Ben kazlar kesime gittikten sonra tüyü yolunuyor sanıyorum meğersem canlı canlıymış. Bari kesin de öyle parçalayın hayvanları canlı canlı yazık insan değil bunlar.

• Dechatlonda kaz uyu montlar var. Her turlu fiyat bandinda var. Naylon terleme yapiyor. Ne kadar marka olursa olsun.

Tum kaz tuyleri o videodaki gibi eld edilmiyor. Dechatlondaki urunler olu kazlardan aliniyormus, olum sertifikalari mevcutmus...

Sahsen, isinma ve rahatlikkonusunda, dogru kullanip temizlendikten sonra, 500 gr agirlikli kaz tuyu montlarin diger montlara gore cok daha dogru bir terci oldugunu dusunuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.