Şimdi Ara

morhipo.com 10 Ekim karg bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• son 3 haftadır aynı şey

fabrika marka kemer aldım,10 tl çekle 1.7 lira ödedim kargo dahil
  • bide limango gibi bol bol çek dağıtsalar süper olcak
  • yaw arkadaş her 2-3 günde bir aynı şey.. komple bedava yapın gitsin.. bu nedir yani?
  • arkadaşlar ben bu morhipodan alışveriş yaptım taahhüt tarihimiz 8 ekim diyordu. Kargoya da 8 ekim de verildi. Taahhüt ettikleri tarih elime ulaşma tarihi mi yoksa kargoya verilme tarihi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir TC Vatandaşı

arkadaşlar ben bu morhipodan alışveriş yaptım taahhüt tarihimiz 8 ekim diyordu. Kargoya da 8 ekim de verildi. Taahhüt ettikleri tarih elime ulaşma tarihi mi yoksa kargoya verilme tarihi mi ?

tahhut tarihi elinize ulasma tarihidir.
  • Tahahhüt tarihinde ele geçmediği zaman 4.90 kargo çeki hediye ediyorlar.

Bu ara gerçekten hep aynı kampanyalar dönüp duruyor.Bir sürü çek yatıyor boşta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wishmaster_ist

quote:

arkadaşlar ben bu morhipodan alışveriş yaptım taahhüt tarihimiz 8 ekim diyordu. Kargoya da 8 ekim de verildi. Taahhüt ettikleri tarih elime ulaşma tarihi mi yoksa kargoya verilme tarihi mi ?

cevap için teşekkürler.
    kargo bedava ve çek ile almıştım bakalım elime zamanında ulaşmadı diye çek verecekler mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wishmaster_ist

quote:

cevap için teşekkürler.
    kargo bedava ve çek ile almıştım bakalım elime zamanında ulaşmadı diye çek verecekler mi ?

Kargo bedava olduğunda ürün taahhüt ettikleri zaman ulaşmaz ise hesabınıza hediye çeki tanımlamazlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.