Şimdi Ara

Morgana Mid vs Tr Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim şampiyon havuzum çok dar. Daha doğrusu iyi oynadığım şampiyon sayısı çok az. Morgana, Kassadin, Nautilus, Sion ve Sivir iyi oynarım. Diğer şampiyonları da oynadım ama ciddi anlamda fark yaratacak şaömpiyonlarım bunlar.

Morgana ise en iyi oynadığım şampiyon. Kendi çapımda, kendi ligimde çok oyun oynamışlığımda vardır.

Morgana ile mid de oynarım solo da oynarım destek de oynarım. Bu lanelerdeki kdalarımda oldukça iyidir. Oyun taşımışlığımda çoktur yada belirli süre oyunu dengede tutup adc nin toparlanmasına fırsat vermişliğim de çoktur.

Problem şu:

Daha 3 - 5 ay öncesine kadar morgana solo oynarken insanlar dalga geçiyorlardı, morgana solo bir ara trend oldu bu sefer de "morgana soloyu görmüş thaldrinde, almış noob" tarzı açıklamalara giriştiler.

Şimdi ise başladılar "morgana midi Pawn elinde görmüş, almış noob" Oysa ben aylardır morgana mid sayesinde kendi ligimdeki kendi derecemdeki katarina, yasuo, zed(biraz zorlanıyom arada), Leblanc ve ahri'yi bir şekilde counterlıyorum.

Çoğuna level 7 ye kadar 20 minyon fark atıyorum hatta yapacakları saldırıların zamanını ve şeklini çok rahat kestirebiliyorum. Zede karşı bazen minyonda geri düştüğüm oluyor.

Artık oyun kurarken millete laf anlatmaktan yorumdum vallaha. Bu tr server gerçekten hasta galiba.

Edit: Azire eziliyorum. Henüz onla başetmeyi öğrenemedim. İyi oynayan talonda rahatça morgana ezer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 11 Mayıs 2015; 18:32:34 >

• Boş konuşan çok çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İgnore all. Devam et sonra oyununa bak bunlara laf yetiştircem diye konsantrasyon falan kalmıyo.
  • Morgana da annie gibi mid şampiyonu nasıl annie yi supa alıyolarsa morgana için de bu geçerli mute at bırak ağlasınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hi Im Rider

/all mute

Bunu yaz da herkes sana gülsün
  • blokla hepsini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

/all mute

O çalışmazsa /mute All deneyin hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En kötüsü o iste metadan önce oynuyorsun, sonra metaya girince sen özenti çıkıyorsun

• Benimde en sevdiğim hero morganadır.Bi çok skilli sadece e'ye basarak halletmek oldukça hoş oluyor.Hiç sıkıntı çekmeden farm yapmak da cabası.Zede karşı yapman gereken tek şey gölgelerinden kaçmak ve vakti geldiğinizde bu skilli kullandıktan hemen sonra harekete geçmek.Talon konusunda da katılmıyorum ct olarak gözükmesinin tek sebebi ulti menzilinden kolayca kaçabilmesi olsa gerek onun dışında lane gayet kolay.
  • 2 levelden sonra q tutturursan q-w ile ciddi hasar veriyor.hele w 3-4 seviye olduğunda bildiğin rakibin erimesini izliyorsun. mid sup için safe pick ben de tercih ederim. oyunda küfredeni mutele geç.jungle oynayınca mecbur kalıyorsun zaten
  • quote:

/all mute

lel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elo dusuktur ama aynisini westte yapsan 1 2 laf ederler susarlar sonra

• Morgananan iyise Lux Nidalee Xezarth gibi skill shotluları dene.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.