Şimdi Ara

More Than A Game... lebron james

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu filmi nerden bulabilirim. daha geçenlerde çıktı ve lebronun hayatını anlatan bir belgesel. belki forever şarkısının klibinde falan gormuşsünüzdür. hiç biyerde yok bulamadım. bilen varsa söyleyebilir mi? oldukça da güzel bir belgesele benziyor. fragmanlarında gordugum kadarıyla.

• samet sen izlemişsindir, nasıl iyi mi?

• Altyazısı bildiğim kadarıyla yok.

Eğer İngilizce'n yeteri kadar iyi değilse pek işine yaramayabilir.

Ayrıca Winrar ile sıkıştırılmış olduğu için 7 part.

Hepsini indirip.

Sonrasında Winrar ile açıp çıkartman yeterli olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianfresco -- 12 Şubat 2010; 20:57:56 >
  • arkadaşlar çok saolun ama son bi soru daha sorucam. ben alt yazı bulsam. bs playerla altyazılı açsam. altyazılı yürütür mü videoyu?
  • Altyazısı yok piyasada.

Bulman gibi bir şans da yok.

Ama çıkarsa, kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    It takes two ve a way out
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

samet sen izlemişsindir, nasıl iyi mi?

abi süperdi bence. mutlaka izlenmeli. bir belgesel ama film olsa bu kadar güzel senaryo yazılamazdı heralde. sadece lebron'la ilgili değil bu arada. takım arkadaşları ve koç da en az lebron kadar yer alıyor belgeselde. özellikle lebron'u antipatik bulanlar seyrederse, biraz olsun değişebilir fikirleri ve sevmeseler bile saygı duyarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertpires

quote:

abi süperdi bence. mutlaka izlenmeli. bir belgesel ama film olsa bu kadar güzel senaryo yazılamazdı heralde. sadece lebron'la ilgili değil bu arada. takım arkadaşları ve koç da en az lebron kadar yer alıyor belgeselde. özellikle lebron'u antipatik bulanlar seyrederse, biraz olsun değişebilir fikirleri ve sevmeseler bile saygı duyarlar.

Ayrıca ismi gibi olmuş bence.

Tam anlamıyla More Than A Documentary.

• DP'ye İngilizce altyazısı eklendi.

İlgilenenlere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robérto

DP'ye İngilizce altyazısı eklendi.

İlgilenenlere duyurulur.

ingilizceyi indirdim de yine de ingilizcem çok iyi değil. heralde ingilizcesi çıktıktan sonra türkçesi hemen gelir değil mi? bu arada söylediğin DP nedir?
  • Divxplanet'in kısaltması.

Ayrıca hemen Türkçe'sinin gelmesi gibi bir olay yok.

Çevirmenlere bakar olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianfresco -- 27 Şubat 2010; 12:54:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertpires

quote:

Katılıyorum.
    Bu filmi izlemedim ben ama LeBron James'in oynadığı ilk maçı ilk sezonundan bazı maçlar izledim şuanki durumuna baktım ve ondan acaip derecede nefret etmeme rağmen oynadığa oyuna çok büyük saygım var şuan ve hiç bir zaman LeBron'u kötülemiyorum artık .. Yani sadece bunları izleyerek bile düşüncem değişti ki bu film sırf LeBron ve takım arkadaşlarının yaşadığı inanılmaz olaylar ve gelişimlerden bahsediyor.Kesinlikle saygınız artar LeBron'a karşı..

Sonuç ; Sevmiyorum ama oyununun hakkını da veriyorum en azından..

• filmi ilk indirdiğimde fake bi video çıktı çok küfür yedi bu mallığı yapan eleman benden

ikincisi de şu ara iniyor..

fakat online izlemek isteyen varsa buyursun(ama tr altyazı yok):http://www.kliplayer.com/more-than-a-game-watch-online-online-izle/le-bron-james-movie-video_6a0c43098.html

bu da filmin ing altyazısı:http://www.turkcealtyazi.org/sub/245794/more-than-a-game.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 1 Mart 2010; 23:25:37 >

• arkadaslar lutfen turkce altyazısı çıkınca buraya mesaj atarmısınız? belki takip edenler vardır. bide bu altyazı çeviri istekleri verebiliyor muyuz bazı kişilere. onlar çevirir belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.