Hangisini almalıyım sizce bu iki mid herosu arasında kaldım ?
Morde al,Akali oynarken karsidaki adam pink ward aliyosa cok sikintili olur
125 gold öne geçersin ne sıkıntı olacak
Rakip seni alınca nolacak?
niye ölesin ki .sırf görünmez değilsin diye mi öleceksin dikkat etmek çok mu zor tüm oynadığın champların görünmezliği mi var ayrıca w nun verdiği armor magic resist azalmıyor sadece görünmezlik yok 3 dk dikkat etmek çok zor olmasa gerek
Akalinin perdesinin olayı a- kaçış b- tf de focusdan kaçmak c- perde içine girip çıkarak rakibi dürtmek
rakipte akali varsa eğer takımındakilerde su yerine petrol içmiyorsa o akali ağlar oyuna girdiği için akali güçlü evet ama oyundan silmekte o kadar kolay akalimi aldı al bi lee sin yada pink ward olayına bak akali çabuk öldürdüğü kadar çabukta ölen bi hero görünmez değilsin diye illa ölmezsin ama az canın varken perdeyi atıp fake atarak kaçması hayat kurtarır tmm mı? Şimdi 2 3 kill alarak snowball olan herolarla kendini pro sanmayı bırak ve gidip zed kha falan oyna hadi.
lol :D tmm gidip zed kha oynıyayım fab gibim penta atayım
quote:
Orijinalden alıntı: LordRaiden
quote:
Orijinalden alıntı: pr0gedys
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Born To Die
quote:
Orijinalden alıntı: Pweck
niye ölesin ki .sırf görünmez değilsin diye mi öleceksin dikkat etmek çok mu zor tüm oynadığın champların görünmezliği mi var ayrıca w nun verdiği armor magic resist azalmıyor sadece görünmezlik yok 3 dk dikkat etmek çok zor olmasa gerek
mantıksız konuşuyorsun. morde zaten akaliyi farma yaklaştırmaz pembe alınca trade girme şansın da olmuyor. böylece 125 golddan daha fazla gold farkı yiyorsun.
Low elo ise akali degilse morde
Akali al. zaten pink ward yakında görünür olcak. halledersin onu.
Bronz - Silver 3-4-5 gibi liglerde kimse pembe ward veya oracle almıyor Akali için. O yüzden Akali diyorum. Harikalar yaratırsın.
Hem Sezon4te değişecek ward sistemi galiba Akali ve Evelynn'ı rahat ettirecek sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: flexXx^.^
Low elo ise akali degilse morde
high elo'da morde çok mu viable? o da low elo championu çok farklı değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pr0gedys
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Born To Die
quote:
mantıksız konuşuyorsun. morde zaten akaliyi farma yaklaştırmaz pembe alınca trade girme şansın da olmuyor. böylece 125 golddan daha fazla gold farkı yiyorsun.
mordeyle akalinin karşı karşıya geldiğini kim söyledi ki.konuyu okudun mu ? karşıdaki herhangi birinden bahsediyor tek skill counter yedi diye heroyu çöpe mi atalım wukong un w suda aynı büyütmeyin bu kadar hele kesilmezsen 125 gold öne geçiyorsun çünkü lane in ortasına atmak zorunda
quote:
Orijinalden alıntı: lastikd0n
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lastikd0n
akali al Allahına kadar ks atarsın. 6 ya kadar zor ama sonra lapada lupada uç babam uç arada kalgını hissedersen pelerin bas kaç
İste bu yüzden düsünüyordum.Karsıma ne zaman akali gelse 20 dakka 30 farm geziyor ama adam hep botta topta almış skorları eritiyor oyun taşıyor :D
akaliyi durdurmak cok zor. 1 stun sonra focus falan zor iş. tfye sonradan girmen lazım. ama mordede kacıs mekanızması yok. earylsi cok zayıf ve skiillerin lane pushlamaya teşvik ediyor. jungle geldiginde de 2v1 girmekten başka şansın yok (kaçamaazsın)
ama mordenin iyi yanı adc klonla Team fight GGWP
Hele o karşıdaki adcyi kastırdılarsa varya öyle keyifli ki anlatamam yaşanması lazım kendi adamına kestiriyorum onunla vs atanlar falan var çok fena ya :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme