Şimdi Ara

mordekaiser nasıl oynanmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mordekaiser aldım ip biraz fazlaydı hoşumada gidiyordu aldım ama nasıl oynamalıyım sadece mid mi oynanır ve bu build iyimi sizce daha önce mid oynamadım hiç morde sağlam ve iyi midci dediler bana mid lazımdı aldım biraz bilgi verirseniz sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mordekaiser Nasıl Oynanır

Mordekaiser, League of Legends'da güçlü ve dayanıklı bir şampiyondur. Hem üst koridorda hem de ormancı olarak oynanabilir, ancak üst koridorda daha yaygındır.

Mordekaiser Nerede Oynar?

• Üst Koridor: Mordekaiser, güçlü hasarı ve koridor hakimiyeti sayesinde üst koridorda başarılıdır.
    • Orman: Mordekaiser, ormancı olarak da oynanabilir, ancak diğer ormancılara kıyasla daha yavaş temizler.

Mordekaiser Nasıl Oynanır

Erken Oyun:

• Koridorda rakip şampiyona baskın çıkmaya çalışın.
    • Q yeteneği olan Karanlık Çekirdek ile rakip şampiyona hasar verin ve minyonları temizleyin.
    • W yeteneği olan Kara Panjur ile rakip şampiyona hasar vererek ve yavaşlatarak, farmınıza odaklanın.

Orta Oyun:

• R yeteneği olan Ölüm Diyarı ile rakip şampiyonlardan birini hedef alarak, onları sizinle birlikte alternatif bir boyuta çekin.
    • Bu boyutta hedef şampiyonu alt ederek, onların yeteneklerinin büyük bir kısmını devralın.
    • Nesnelere odaklanın ve takım savaşlarında ekibinizin ön sırasına yerleşin.

Geç Oyun:

• E yeteneği olan Gölgeler Alemi ile bölge kontrolü sağlayın ve rakip şampiyonları tuzağa düşürün.
    • R yeteneğinizi önemli rakip şampiyonlara hedefleyerek, takım savaşlarında büyük bir avantaj elde edin.
    • Takımınızın ihtiyacına göre tank veya hasar çıkaran rolüne bürünün.

İpuçları:

• Q yeteneğinizi isabet ettirmek için minyonları kullanın.
    • W yeteneğinizin yavaşlatma etkisini rakip şampiyonların kaçmasını engellemek için kullanın.
    • R yeteneğinizi kullanmadan önce rakip şampiyonların yeteneklerini kontrol edin.
    • Gölgeler Alemi yeteneğinizi takım savaşlarından önce giriş noktaları oluşturmak için kullanın.
    • Mordekaiser, takım savaşlarında hasar vermekten çok dayanmaya odaklanmalıdır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben genelde solo top oynuyorum çok iyi oluyor mordede önemli olan şey ultisi düzgün kullanmak zaten sonrası geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErayzZzzz

ben genelde solo top oynuyorum çok iyi oluyor mordede önemli olan şey ultisi düzgün kullanmak zaten sonrası geliyor
    Mundo buildi ile oynayan bile gördüm. Adam full health regen alıyordu.
  • Solotop da gider kendisi,ben full tank kasmanı öneririm
    Merkürün adımları
    ruh gömleği
    doğanın gücü
    Warmogun zırhı
    Randuin
    koruyucu melek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcv321

Solotop da gider kendisi,ben full tank kasmanı öneririm
    Merkürün adımları
    ruh gömleği
    doğanın gücü
    Warmogun zırhı
    Randuin
    koruyucu melek
    Genelde solotop olarak kullanırım.Biraz tank biraz ap giderim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulSmash

Alıntıları Göster
    Genelde solotop oynarım diyenlerere bi de mid oynalamarını tavsiye ediyorum.Nedenine gelecek olursak top heroları genelde ad olduğu için sustaini de olabilir bunların ve çok rahat toplayabilirler. Morde mid'de ezici bi üstünlük kurar genelde.Çok fazla counter'ı yok. Adamı kesemesen bile farm üstünlüğü kurarsın. Late game de oyun çevirir. Ama bunları topda yapamazsın neden ? Çünkü karşına yorick gelir riven gelir. 20. dk da 200 farm yapabilirsin gayet iyi kasarsan. Ayrıca daha önce de belirtmiştim assasin gibi. Ad carry'yi alman 1 en fazla 2 saniyeni alır. Eğer düzgün zamanda girmişsen. Ayrıca mid'de oynamanın faydası olarak top ve bot'a gank atıp counter jungle yapabilirsin rahat bi şekilde. O yüzden morde mid oynanmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterNerfLuffy -- 27 Ağustos 2012; 1:28:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulSmash

Alıntıları Göster
    Morde oyundaki en iyi farm yapanlardan, farm'ına bak zaten gerisi gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Yeni Ryze Komboları?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

Morde oyundaki en iyi farm yapanlardan, farm'ına bak zaten gerisi gelir.

Alıntıları Göster
    bu build iyimi demişsinde build göremedim ben morde mid de gider solo top da gider güzel bir tercih yapmışsın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Regulus

bu build iyimi demişsinde build göremedim ben morde mid de gider solo top da gider güzel bir tercih yapmışsın bence.

Alıntıları Göster
    sağolun pek mid oynamılığım yok top u severim genelde ama ikisinide deniyecem bu arada genel olarak tank diyorsunuz galiba build için öylemi ? Peki tank olunca kill alabilirmiyim mordeyle ?
    Atdığım linkde silinmiş o yüzden builde yok ama kısaca biri of tank biri full ay ydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante87 -- 27 Ağustos 2012; 2:02:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcv321

Merkürün adımları
    ruh gömleği
    doğanın gücü
    Warmogun zırhı
    Randuin
    koruyucu melek
    mehmet'in sırığını yazmayı unutmuşsun. core item'dır o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _WoLFY_

mehmet'in sırığını yazmayı unutmuşsun. core item'dır o.

Alıntıları Göster
    ultini ad carrye at herzaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zancrow

ultini ad carrye at herzaman

Alıntıları Göster
    Güriye'nin düğümleri aşırı iyi sustain sağlıyor mordeye kesinlikle almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

Güriye'nin düğümleri aşırı iyi sustain sağlıyor mordeye kesinlikle almalısın

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

bunun espirisi nedir aga?

• quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Alıntıları Göster
    top oyna diyenler oyunu bilmiyordur solotop heroların %80 i mordeyi eziyor
    mid git first picksen cassioyu banla mordenin middeki tek hard counteridir

• quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

top oyna diyenler oyunu bilmiyordur solotop heroların %80 i mordeyi eziyor
    mid git first picksen cassioyu banla mordenin middeki tek hard counteridir

Alıntıları Göster
    Lien- 'e katılıyorum hayatımda daha hiç top'da mordeye yenilmedim fakat demin takımımdaki mid morde oyunu taşıdı morde gidilse gidilse mid gidilir top gitmek akıl kârı değil midde wraithlerle çok iyi farmlarsın zaten kalkanıda iyi kullanıp counterpick yemedinmi karşıdaki adama zor anlar yaşatırsın tanky-ap-spellvamp kascaksın , rylai+wota core itemin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraths Trap -- 27 Ağustos 2012; 7:56:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

Lien- 'e katılıyorum hayatımda daha hiç top'da mordeye yenilmedim fakat demin takımımdaki mid morde oyunu taşıdı morde gidilse gidilse mid gidilir top gitmek akıl kârı değil midde wraithlerle çok iyi farmlarsın zaten kalkanıda iyi kullanıp counterpick yemedinmi karşıdaki adama zor anlar yaşatırsın tanky-ap-spellvamp kascaksın , rylai+wota core itemin.

Alıntıları Göster
    valla morde oynadığım zaman utility masteryleri + spell vamp runeleri kullanıyorum. %9 spell vamp ile başlayınca acımasız oluyo biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRiverBelow

valla morde oynadığım zaman utility masteryleri + spell vamp runeleri kullanıyorum. %9 spell vamp ile başlayınca acımasız oluyo biraz.

Alıntıları Göster
    mordeye fantezi olarak 6 warmog çekip 11-0-43 diye bitirdiğim PvP vardı şiddetle tavsiye ederim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan Nalçakar

mordeye fantezi olarak 6 warmog çekip 11-0-43 diye bitirdiğim PvP vardı şiddetle tavsiye ederim :D

Kimsede demedi mi aga gelin madred's alalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Merkürün adımları
    ruh gömleği
    doğanın gücü
    Warmogun zırhı
    Randuin
    koruyucu melek

Bi garip oldu türkçe olunca sanki :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.