Şimdi Ara

Moralinizi yerine getirmek & Kafa dagitmak icin ne yapiyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
13.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimimiz bi kac duble iceriz kimimiz bir film izler ya da muzik dinleriz.Birseyler yakariz kirariz dagitiriz.Ya da sigara-puroya abaniriz.Uyuyanimiz olur kitap okuyanimiz hatta birseyler karalayanimiz cizenimiz olur.Ben sahsen bol bol meze hazirlar guzel bir sofra kurar muzigimi dinlerim eski 45lik kayitlardan.Yemege bulasmazsam 1-2 paket sigara.Siz neler yaparsiniz beyler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banyodayim -- 18 Mayıs 2012; 19:56:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müzik dinlerim de faydası olmaz
  • Şahsen evdekilere çaktırmadan dolaptakı yarım şişe 35 ligi içicem az sonra keyfım yerınde fakat daha ıyı olmasını ıstıyorum hadı hayırlısı
  • Şuan tamda senin anlattığın bir haldeyim ve birşeylere ihtiyacım var.Ne yapsam bilmiyorum.
  • Uyurum. En sağlıklısı :) İyi geliyor.
  • La Pompa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dh de takılıyorum başka bir şey yok yapacak
  • Yahu yazsaniza bir iki bisey de herkes yeni bisey kesfetsin.

• http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/62054/cahit-oben-en-buyuk-saban-orijinal-kayit Getirecek müzik yok.Ancak bu ağzıma s... maya yetiyor

• dinlerim
  • blues dinlerim keyfimi yerine getirmekten çok dahada içine eder ama :S

• dışarı çıkar hava alırım kulağımda kulaklık süper bişey
  •  Moralinizi yerine getirmek & Kafa dagitmak icin ne yapiyorsunuz ?
  • Yukari.

• Bisiklete biniyorum. Gidiyorum en yakın dik yokuşa, insanların olmadığı, arabaların geçmediği. Deli gibi pedal çeviriyorum
  • Dışarısının en ıssız olduğu saatte gidiyorum denizkenarına, çay içiyorum, denize bakıyorum, müzik dinliyorum. Hele bir de yağmur yağıyorsa hafif hafif, değmeyin keyfime.
    Bazen de o saatte gelecek birini bulursam onunla, bulamazsam tek başıma içiyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.