Şimdi Ara

Moralim bozuk beyler gelin dertleşelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında belli bir nedeni yok, daha doğrusu var ama anlatılacak gibi somut bi durum da yok ortada, yine de siz sormadan ben değineyim biraz:

Daha bikaç ay önce bana "seni arkadaş olarak görüyorum" diyen bi kız vardı, ondan sonra bi süre küs kaldık sonra konuşmaya başladık yine. Aynı sınıftayız zaten her gün görüyorum ve kızdan hala hoşlanıyorum. Şuan kızla çok çok samimi konuşuyoruz eskiden hiç olmadığı kadar, hayatım bitanem gibi hitaplarda bulunuyo bana ,ya da mesela 3-5 defa kız benle evlenme hayallerinden bile bahsetti ciddi ciddi, ya da çevremdeki kızları benden çok kıskanıyor ve açıkça da diyor bana sadece benle ilgilenmeni istiyorum biz özeliz gibisinden.
    Hatta kız bana karşı sorumluluk hissettiğini de belirtti açık açık, önce "hayatta en çok güvendiğim kişisin kendimi senin himayende hissediyorum" diyerek, sonra da buna teklif eden bi çocuğu söyledi bana, "başkasından duyup kızma diye söylüyorum şu bana teklif etti reddettim" diye. Yani son durumda kız da şuan benden hoşlanıyor gibi.
    Yine bi örnek geçen annem bu kızı sordu bana, ben de "gelinin o kız anne" dedim. Sonradan bunu kıza da söyledim anneme seni gelinin diye tanıttım diye kız beni terslemedi hiç ne gelini nerden çıktı gibi, sadece heyecanlandı utandı, anlam veremedi biraz kızdı ve içten içe de sevindi.

Ama yine de hala korkuyorum acaba kız hala bana arkadaş gözüyle bakıyorsa, evlenmeyi falan filan söylerken şakaya alıyorsa (ki bi kere de değil bikaç kez söyledi nasıl şakaysa) diye düşünüyorum, onun dışında kız hala bana kelime aralarında "la" gibi şeyler söylüyor yani bu da arkadaş gibi duruyor. Buna sürekli moralim bozuluyor böyle belirsiz yakın arkadaşla sevgili arasında gidip gelmek çok koyuyor, artık bişeyler kesinleşsin istiyorum ama kıza bunları söylemeyi korkuyorum yine aramız bozulursa diye.

Buyrun bu benim derdim okuyup yorum yapan olursa saolsun hiç okumayan da olur canı sağolsun, başka derdi olan varsa da buyursun anlatsın dertleşelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 11 Ekim 2012; 18:05:45 >

• Ilerleyim derken abisi gibi olmuşsun kötü olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En başta gösterip vermemiş yani sınamış seni reddeyim bakalım başkasıyla çıkacak mı diye sonra eğer başkasıyla çıkmadıysan teklif et kabul eder büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackSt.

Ilerleyim derken abisi gibi olmuşsun kötü olmuş.

Bilmiyorum dostum abisi gibi mi oldum acaba yoksa hoşlanıyor mu, senin himayende hissediyorum derken abi gibi de görmüş olabilir sevgili ya da kocası olarak bile olabilir.

@Emekli Ali Amca

Bilmiyorum dostum sınamış mı napmış ama o ilk olayda zaten ben teklif etmemiştim ama belli etmiştim o da arkadaş ayağına gitmişti, hem de bayağı tersledi 10 gün kadar da küs kaldık sonra, sınamış olsa bu kadar kötü mü olurdu bilemiyorum...
  • O değilde birisinden ayrılmak çok güzel bir şey.. ?

Neden biliyor musunuz ?

:D

Onu beklemek onunla olmaktan daha zevkli..

Ama geleceğine inanmayı bilmek gerek..
  • Gardaş hem up yapayım hemde, çok seviyorum beh diyimm..
  • hocam bu kızları anlamak zor bi kız da arkadaşım oluyor aramız çok iyi çevremdeki kızları kıskanıyo bana canımlı cicimli hayatımlı konuşuyor gidip açılınca ama ben seni kankam kardeşim gibi görüyordum diyor yav madem kanka kardeş gibi görüyon hadi canımlı cicimli konuşmayı geçtim çevremdeki kızları nie kıskanıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP_88 -- 11 Ekim 2012; 18:49:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lisedeysen boşver kızı falan derslerine çalış boş işlerle vakit kaybetme karı kız her zaman bulunur bir kişiye de takılı kalma üzülen sen olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ,Yani nerde bulduysan orda kaybedersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.