Şimdi Ara

Moral Bozukluğu ve 31 [2009]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta içinde bir kadınla sevişemezse pipileri eros tarafından kesilecek olan 2 tipin o hafta süresince başlarından geçen olayları anlatan bir film.

Moral Bozukluğu ve 31    [2009]

Moral Bozukluğu ve 31 Dirty Cheap Creative tarafından 1 günde çekilen uzun metraj komedi filmidir.

Şu anda post prodüksiyonu devam etmektedir. Bu blog’da filmden parçaları, fragman ve kamera arkalarını Kasım ayı boyunca izleyebilirsiniz. Aralık 2009’da film tamamlandığında filmi buradan
    (http://moralbozukluguve31.com )ücretsiz olarak indirebileceksiniz.

Oyuncular
    Ahmet Özdemir

Aslı Yorgancıoğlu

Engin Dom

Kaan Sezyum

Neylan Bağcıoğlu

Reyhan Özdilek

Tuğyan Çelik

Ali Yorgancıoğlu ile film hakkında söyleşi:

Bu filmi neden yaptınız? Utanmıyor musunuz?

Cihangir’de evimin olduğu yokuşta bir uzun metraj film çekiliyordu. 14 saat boyunca tek bir planı tekrar tekrar çektiler. Kaç tekrar aldılar bilmiyorum. Hatırladığım ara ara duyduğum “Işııık, kameraaa, motooor, keees” filan gibi bağırışlar ve “Taksi, çantam!” repliği. Zaten sahnedeki tek replik de buydu sanırım. Eminim nefis bir film de oldu ama ben orada harcanan zaman ve emeğe çok acıdım o akşam. Yağmur makinaları, ışıklar, ışıkçılar, set çalışanları, sesçiler, kamera ekibi, prodüksiyon elemanları filan herhalde 40-50 kişi 14 saat boyunca tek bir planı çekebilmek için çalıştı(!).Pazartesi sabahı ofiste Uluç Ali Kılıç’a hadiseyi anlattım. Uluç ulan biz o kadar zamanda uzun metraj filmi çeker bitirirdik gibi bir şey söyledi. Aslında bu iş onun bunu söylemiş bulunmasıyla başladı. Bir günde uzun metraj film çekilir mi sorusunun yanıtını arayan bir denemeydi bu film baştan sona. 1 aylık hazırlık sürecinden sonra gerçekten 1 günde çektik. Hatta film boyunca yaşanan terslikler ve aceleden kaynaklanan özensizlik bence filme lezzet katıyor. Bu benim zevksizliğim de olabilir.

Bir gün, yani tam 24 saat mi sürdü çekimler?

Sabah 7.30’da toplandık, 8.30’da çekime başladık. Zaten ekip olarak son birkaç gündür aynı evde sabahlıyorduk, toplanmamız zor olmadı. Gece 1.35’te paydos dedik. 18 saat sürmüş yani. Yorulduk tabi ama aşırı da eğlendik. Dakika dakika çekim planımız vardı. Şu plan 3 dakikada çekilir, bu plan 20 dakika sürer, şurdan şuraya 15 dakikada gideriz, yolda da araba sahnesini çekeriz detayında günü planlamıştık. Ali Ekber 1.35’te paydos dediğimizde board’a bakmış. Son planın çekiminin bitiş saati 1.35 yazıyormuş. Yuh demiş içinden.

..... devamı sitede...

Kamera arkası gibi bişey:

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=7540603
  • Konu güzel, aşırı erotik bir film olcak muhtemelen. Bu arada Kaan'ın fotoğrafa bittim...
  • Diyaloglar vs. sıkıcı geldi bana , bir tek Kaan'ın resmi güzelmiş.
  • Kaan'ın resmi harbiden süper yaa
  • Kaanın resim bomba ya
  • Yok artık yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Yok artık yahu.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deneysel bi calısma
  • Güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum.
  • Bu ne ya
    S | K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 10 Aralık 2009; 17:25:16 >
  • ne bu böyle , sanat filmi derler sonra
  • Lüzumsuz
  • tiplere bak ya, kopuk bir film olacak gibi.
  • gençlerin önü açılsın efenimçekin yavrum! çekin çocuğum! çekin!.Çekin ama koparmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 10 Aralık 2009; 18:32:20 >
  • indirmek için yakılan elektriğe yazık. mouse un tuşlarına basmak için yakılan kaloriye yazık.
  • Konu başlığını görünce noluyoz lan dedim.. Girdim baktım içeri süper
  • Başlığı görünce burayı Konu Dışı sandım.
  • kaan iyiymiş
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.