Şimdi Ara

moral 0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kız arkadasımdan ayrılalı 4-5 ay oluyor nerdeyse.mayıstan beri yerlerdemiyim göklerdemiyim belli degil.son zamanlar kendimi iyice toparladım.kız arkadasım baska okula geçiş yaptı.ama arkadasları hep burda oldugu icin okula cok sıklıkla geliyor.onu her gördügümde sil bastan oluyor hersey.kendimi gene cok kötü hissediyorum.kızla yüzyüze gelmemeye calısıyorum ama nafile.er yada geç göz göze geliyoruz.bugün gene geldi sınıfa ve elim ayıgım titredi gercekten.sınıftaki herkez dalgasına vurdu işin.dahada zor durumda kaldım.anlayacagınız haftasonu tatiline moralim 0 girdim.valla moral dolu sözlerinizi bekliyorum arkadaslar

• Ay yazık <3.

Dememizi mi bekliyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

Ay yazık <3.

Dememizi mi bekliyorsun?

insanların cogu buraya yazarak rahatlamayı tercih ediyor,genelde konusacak kimseleri olmadıgı için veya içine atmamak için.bende öyle yaptım deyip dememek sana kalmıs
  • Yaşını bilmiyorum ama liseli olduğunu tahmin ediyorum.Yakında unutursun merak etme.En güzel yol yeni bir kız tanımak :)

Her çiçeğe konan arı misali
  • Benim bildiğim liseler henüz eğitim öğretime başlamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

Ay yazık <3.

Dememizi mi bekliyorsun?

insanların cogu buraya yazarak rahatlamayı tercih ediyor,genelde konusacak kimseleri olmadıgı için veya içine atmamak için.bende öyle yaptım deyip dememek sana kalmıs

Haha
    Kız arkadaş yüzünden moral sıfırmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabi tek sorunun bumu git dersini çalış kafana takmaya değmez sanki ilerde unutucaksın gitcek.Sen o ilişkiden ne derece ciddiyet bekliyorsun.Boşver kafana takmaya değmez.Ama çok seviyorum diyosan okulu bırak ya da onunla aynı okula git hayatını riske at ve dünyanın kaç bucak olduğunu gör.Biraz kırıcı biraz destekleyici bir yorum oldu ama gerçek bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.