Şimdi Ara

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
41
Favori
28.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yerleşelim beyler bende futbol takımı kurayım orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

Buldum beyler bir kaç yorum önceki koruma kalkanı güneş paneli mantığı yerine adayı oita stadyumu şeklinde düşüneceğiz ortan güneş alırken yanlardan enerji üretebiliriz ayrıca korunmuş ta oluruz tabi güvenlik için dışarıya yoğun radar uydu bağlantıları ve füzeler ayarlanmalı.

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi!

seni teknolojiyle alakalı bakan yapalim,baya guzel fikirlerin var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forumun mühendislerine ihtiyaç var.elektrikten ziraata kadar her mühendis bize fayda sağlar
  • 10 numara proje gerçekten yapacaksanız size önerilerim var ben gelemem malesef çok isterdim Keşke gelsem full bilgisayar ile ilgili konulara başkanlık yapardım...

1. Bu ada olmaz malesef ABD yakınlarında ada olsun yine ama küçük olmasın çok mesela bu adanın 2 katı ABD'ye uzak olmasın öyle 130 mil falan doğa olayları olursa herkes gider

2. Adanın ilk başta bir yönetim merkezi olmalı mesela proje sen başlattın başkan sensin yardımcı benim atıyorum ilk olarak yönetim binası inşa edilmeli...

3. Yönetim merkezi halletdikten sonra meclis yapılmalı meclis dediğim anayasa kararlarının alınması için ya da bu yönetim merkezi binasının bi bölümüde olabilir...

4. Sahil yapılmalı tekneler için...

5. Tekneler yapılmalı...

6. Adaya denizden enerji alarak elektrik hatları çekilmeli

7. Yiyecek olarak ilk başlarda hep balık tüketiriz sonra bakarız bi çaresine artık patates falan ekeriz olursa olur olmazsa oranın yiyecekleri mecbur...

8. ilk 2 yıl para olmasın adada aslında hiç olmasın sadece dışardan karşı adalardan malzeme ticaret için para biriktirilmeli halk arasında o kadar herkese bi sınır verilmel...örn : 1 aile 1 ayda 1 kilo pirinç vb...

9. Bilişim alt yapı kurulmalı internet vs...

10. Dışardanda ABD'den mesela bilgisayarlar getiririz internet cafe tarzı yerler olur veya herkesin kendi bilgisayarı olur tabi bunu herkes kendi almalı

11. internet olayını uydudan vs hallederiz bi şekilde

12. olası doğa afetlerine karşı sıkı önlemler alınmalı...

13. yeşillik alanlarda sadece uzman kişiler çok titiz bi şekilde ateş yakmalı bilmeyenler ateş yakmamalı yakanlar cezalandırılmalı adadan atılmalı

14. En önemlisi sıkı yönetim olması lazım ada sonuçta en ufak arızada ada tehlikeye girer sıkı yönetim şart

15. Eğitim olmamalı yani böyle burdaki gibi yok 1. 2. 3. lise 1 2. üni falan değil klasik 2-3 yıl eğitim sonrası yok temel şeyler öğretilir o kadar zaten ada ülke değiliz...

16. Burdan mühendisler gitmeli adaya inşaat mühendisi gibi

17. Eğlence merkezleri kurulmalı akşamları bütün toplanıp izleriz

18. böyle 2 yılı devirdikten sonra bütün alt yapı bittikten sonra yeni anayasa çıkartırız adanın o zamanki haline göre

19. Para sadece dış ticaret için olmalı adada para kullanımı olmamalı bence olabilirdi ona meclisde karar verirsiniz...

20. Sanayiler kurulmalı üretim için 1-2 tane kurulsa yeter oda ağaç-mühimmat üretimi vb gereksinimler için..

21 . Ve son olarak güvenlik güçleri kurulmalı sadece düz ordu işte adanın herşeyine bakan güvenlik gücü bu ilk başlarda biz sonra üreyince çocuklar devr almalı silah konusunda ABD yakınız dünyada en çok silah satan devlet nede olsa ordan silah alırız bol bol...

• quote:

Orijinalden alıntı: Footbrazil

yerleşelim beyler bende futbol takımı kurayım orda

basit bu futbol sahasi projesi hazirlayabilirmisin kücuk basit bi yapı

• ada 120k metre kareymis

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

ada 120k metre kareymis

hadi ya ben en az 200 vardır diye düşünüyordum neyse ona göre plan yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

10 numara proje gerçekten yapacaksanız size önerilerim var ben gelemem malesef çok isterdim Keşke gelsem full bilgisayar ile ilgili konulara başkanlık yapardım...

1. Bu ada olmaz malesef ABD yakınlarında ada olsun yine ama küçük olmasın çok mesela bu adanın 2 katı ABD'ye uzak olmasın öyle 130 mil falan doğa olayları olursa herkes gider

2. Adanın ilk başta bir yönetim merkezi olmalı mesela proje sen başlattın başkan sensin yardımcı benim atıyorum ilk olarak yönetim binası inşa edilmeli...

3. Yönetim merkezi halletdikten sonra meclis yapılmalı meclis dediğim anayasa kararlarının alınması için ya da bu yönetim merkezi binasının bi bölümüde olabilir...

5. Tekneler yapılmalı...

7. Yiyecek olarak ilk başlarda hep balık tüketiriz sonra bakarız bi çaresine artık patates falan ekeriz olursa olur olmazsa oranın yiyecekleri mecbur...

8. ilk 2 yıl para olmasın adada aslında hiç olmasın sadece dışardan karşı adalardan malzeme ticaret için para biriktirilmeli halk arasında o kadar herkese bi sınır verilmel...örn : 1 aile 1 ayda 1 kilo pirinç vb...

10. Dışardanda ABD'den mesela bilgisayarlar getiririz internet cafe tarzı yerler olur veya herkesin kendi bilgisayarı olur tabi bunu herkes kendi almalı

13. yeşillik alanlarda sadece uzman kişiler çok titiz bi şekilde ateş yakmalı bilmeyenler ateş yakmamalı yakanlar cezalandırılmalı adadan atılmalı

14. En önemlisi sıkı yönetim olması lazım ada sonuçta en ufak arızada ada tehlikeye girer sıkı yönetim şart

15. Eğitim olmamalı yani böyle burdaki gibi yok 1. 2. 3. lise 1 2. üni falan değil klasik 2-3 yıl eğitim sonrası yok temel şeyler öğretilir o kadar zaten ada ülke değiliz...

18. böyle 2 yılı devirdikten sonra bütün alt yapı bittikten sonra yeni anayasa çıkartırız adanın o zamanki haline göre

19. Para sadece dış ticaret için olmalı adada para kullanımı olmamalı bence olabilirdi ona meclisde karar verirsiniz...

20. Sanayiler kurulmalı üretim için 1-2 tane kurulsa yeter oda ağaç-mühimmat üretimi vb gereksinimler için..

21 . Ve son olarak güvenlik güçleri kurulmalı sadece düz ordu işte adanın herşeyine bakan güvenlik gücü bu ilk başlarda biz sonra üreyince çocuklar devr almalı silah konusunda ABD yakınız dünyada en çok silah satan devlet nede olsa ordan silah alırız bol bol...

eyvallah dostum harika fikirlerin var,sen biraz devlet işine dondurmusun o biraz zor be hacim ama yerlestikten 5,6 yil sonra ufaktan baslanabilir.yeniden tesekkurler ilk mesajda paylasicam

• quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

quote:

Orijinalden alıntı: Footbrazil

yerleşelim beyler bende futbol takımı kurayım orda

basit bu futbol sahasi projesi hazirlayabilirmisin kücuk basit bi yapı

yaparız hocam dünyaya açılırız ispanyayla falan maç yapabiliriz fareo adaları mesela uluslararası takılıyo ama bazen sorarsan portekiz ispanyanın ordan bi ada alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz Alp

quote:

ada 120k metre kareymis

evet o sorun degil sigariz adaya beyler rahat olun,gerekirse baska ada buluruz.

• quote:

quote:

ada 120k metre kareymis

tek bir bina yapmak ne kadar mantikli orada kac kisi kalabilir bunlar soru işareti biri fay hattini incelesin eger ordan bir fay geçiyorsa

• Beni de yaz ben de varım
  • quote:

quote:

quote:

ada 120k metre kareymis

tek bir bina yapmak ne kadar mantikli orada kac kisi kalabilir bunlar soru işareti biri fay hattini incelesin eger ordan bir fay geçiyorsa

faydan ziyade tropikal fırtınalarla karşılaşma endişesi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

10 numara proje gerçekten yapacaksanız size önerilerim var ben gelemem malesef çok isterdim Keşke gelsem full bilgisayar ile ilgili konulara başkanlık yapardım...

5. Tekneler yapılmalı...

eyvallah dostum harika fikirlerin var,sen biraz devlet işine dondurmusun o biraz zor be hacim ama yerlestikten 5,6 yil sonra ufaktan baslanabilir.yeniden tesekkurler ilk mesajda paylasicam

Teşekkür ederim hocam çok isterdim gelmek ama mümkün değil....Nüfusa bağlı hocam devlet işiyle alakası yok bence bunlar gerekenler gidip zevkine 2-3 ev yan gel yat olmaz sende biliyorsun bu dedikleri yaptıktan sonra zaten keyfimize bakarız

• Beyler ilk önce Feodel rejimle başlayalım 10 senede cumhuriyet bile kurarız.Ada'da çok yer olmadığı için klubeleri hemen sahile denizin üstüne yapıyoruz.Diğer bir sıkıntıda adaya damsız gelinmesin orada birbirimizi mi öpücez
  • arkadaslar her ne kadar arada makara yapmak guzel olsada konu ciddi oldugu icin biraz daha ciddileselim yani laf olsun diye yaz demeyin lutfen

• yaz benide . silah merakım var adayı korurum hatta 3 5 arkadaş olursa benim gibi bir tekne ile gecen gemilere saldırıp ezrak çalabiliriz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ada 120k metre kareymis

faydan ziyade tropikal fırtınalarla karşılaşma endişesi var

orasi bahamalar yani sorun olmaz guvenli yer,firtina kisin olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Byvagabond

yaz benide . silah merakım var adayı korurum hatta 3 5 arkadaş olursa benim gibi bir tekne ile gecen gemilere saldırıp ezrak çalabiliriz

adamizin korsan trollude hazir

• kışın nasıl yaşanır orda arkadaslar yagmuru var firtinasi var saglam projelerle gitmeliyiiz oralara evet kışla alakali projesi olan paylasabilirmi?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.