ewet ne yazıkkı bu tür yollara başvuran zawallılar 10-15 yaşındaki oyuna yenı başlayanları keklemeye çalışıyor vede yapıyorlarda. sonrası aslında daha wahim bu olaya maruz kalan gençler ise olayı bana böle yaparlarsa bende daha kötüsü başkasına yapmalıyım diyerek intikam alırcasına işlere imza atıyorlar. anlayacağınız tam birer ezüğğ oluyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: Lotheery_
işe yaramayan +1 takımı? Sende yenisin galiba...
Sen daha yenisin herhalde, forumum taki etmediğine göre...
evet arkadasım haklısın ve bi yontem daha war adam +8 swordları +4 fp ile takas istiyo tradeye koyuyo sonra carpıya basıyo we pardon yanlıslıkla bastm diyo sonra tradeye gelince +1 sword koyuyo bunun gibi daha cook seyler war
oo en önemli yöntemi kaçırmışınız md+8 için anlaşıyosun adamla diyelim 15gb trade ekranı açılıyor parayı kouyosun o md+8 i koyuyor derken kapatıyor ekranı pardon diyor tekrar açıp poi basılı +1 md çakıyor. bu yöntemi çok yakın bi arkadasım yedi malesef. middle clas kağıtlarıda bus diye satıyorlar oda ayrı bir konu.
Allah kekletmesin insanı en keklenmem dien bile bazen gaflette kalabilio
doğru valla adam pole axeyi glave iyatına koymuş hangi enayi alır die bekledim bakan olmadı
ben oyuna ilk başlatığım zamanlar diesde çok yedim bu numaraları 1 adamla 1 ay konuşmuşdum artıkı supür arkadaş olmuştuk 20m e bardish alcakdım 20m demeyin ben 1 ayda yaptım bardish yerine başka bi çapa koymuş
quote:
Orjinalden alıntı: baris01
ben oyuna ilk başlatığım zamanlar diesde çok yedim bu numaraları 1 adamla 1 ay konuşmuşdum artıkı supür arkadaş olmuştuk 20m e bardish alcakdım 20m demeyin ben 1 ayda yaptım bardish yerine başka bi çapa koymuş
çapa
aga tırpan desem daha mi ii çapa işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme