Şimdi Ara

Moradon_AutoPatch_1505,Patch 1506,Patch 1507 ve Auto Patch 1505 Sorunu Çözümü... (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
46.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni bilgisayar aldım. knight ı kuruorum patch atmıordu hiç . manuel olarak indirip bi şekilde 1516 ya kadar pacthleri attırmayı başardım ama moradon u kurmaya çalıştığımda ' the version on your pc is outdated and cannot be patched. please download and install a full client diyor ' diyor . bu yazıyı hiç pacth atmadan knight ı kurup hemen arkasından moradonu kurmaya çalıştığımda da diyordu.

lütfen yardım edin !!!!!
  • ya arkadaşlar bende de invalid data tables diye birşey diyo altındada birsürü data/....... gibi şeyler yazıo.ya lütfen yardım edinn.bide olympiada beni kasıcak biri varsa yazsın 50 lwl asas insanım...girebilsem şimdi 51 olurdum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkersen -- 1 Aralık 2007; 12:27:18 >

• maradon patchı yapamayanlar ıcın yenı bı taktık buldum knıght onlıne nın kayıtlı oldugu yere gırıoz orda server ı buluyoruz server kacsa orda orayı 1505 yapıoruz ve kapatıoruz kapattıgımızda evet dıyoruz sonra launcerı acıoruz launc 1506 otomatık olarak yuklemeye baslarken bızde maradon patchının kurlumu yapıyoruz boylece KnightOnline not inistalled your pc.Please download and setup game." hatası son oluyor ve maradon patch yuklenıor
    edit : v3 yukarı eklersen ii olur tesekkurler
  • arkadaşlar bende ''please execute knight online via'' hatası var nasıl düzelcek
  • klavyene sağlık.
  • expoler dedıklerını yaptım ama yıne aynı hatayı verıyor
  • SAOLBİLİODUM
  • arkadaşlar ben bu oyuna gıcık olmaya başlıyorum bir türlü yüklen miyor siz knight ın vista ya uyumlusu varmı biliyormusunuz please lütfen söle yin
  • dustu topic
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.