Şimdi Ara

MoonStar Lineage 2 C4 Tekrar Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
6.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MoonStar Lineage II Serveri Official olarak tekrar online. Chronicle 4 olarak tasarlanan oyunda server rateleri su sekilde; Exp: 50 Sp: 50 Adena: 100 Drop: 10 Spoil: 10. Sunucuda Gm shop, Auto Soul/Spirit shop, Auto Loot, 2 saat tum bufflar danslar ve songlar. oyunun web sitesihttp://www.moonstarl2.com girip incelemenizi oneririm. Chronicle 4 farkini gozlerinizle goreceksiniz...

• Bunun C3 yoq mu?????????????????*
  • Sunucu C4 olarak yapilandirildi. Yeni yerler yeni moblar yeni silah ve yeni setleri gormek icin C4 kurmaniz gerekiyor. Aksi takdirde sitede bulunan patch ile karakterinizi ve itemlari goremiyorsunuz.
  • c4 sorun degilde tek sorun serverin yasam suresi her serverde keltir kesmekten bıtkınlık geldi burda ne kescem keltir yerine bir de eski acc lerle mi yoksa yeniden mi alacagız
  • deneyelim bakalım nasılmış sonu diğer serverlar gibi olmaz insallah bide server in bağlantısı ne yoksa lagdan oynanmaz da
  • Server in baglantisi gayet iyi lag konusunda hicbir problem yok. Sistemler de calisiyor. C4 e ait hersey ve cok guzeller.
  • Selam. Ben saYRam bilenler bilir. Serverın Ownerı. Lag konusunda Telekomdan oluşan sıkıntılar dışında hiç bir sorun yaşamıyoruz. Lag olayını hergün test ediyorum ve ping 38 i geçmiyor. Server için uzun süredir hazırlanıyoruz. İyi bir server çıkardık doğrusu. Kendimizce bir politika belirledik ama player sayısı artınca playeristekelrine göre serverı tam manasıyla şekillendirmeyi düşünüyoruz. Rateler etkinler vs gibi.

Bu arada en azından serverımıza destek olmak amacıyla listelerde üstsıralarda yer almamız için bize oy verebilrsiniz.
    Oy vermek için aşağıdaki linke tıklayıp ekrana gelen sayıları boşluğa yazıp Vote for Moon Star Lineage II butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.
    http://l2.hopzone.net/vote.php?site=54375

Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Server Tavsiye
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben c4 patch yükledim bu şekilde girmeyi denesem olmuyormu yani ?
  • Server c4 tabaninda hazirlandigi icin system klasoru de bu sekilde yapilandirilmistir. Yani sitedeki system klasoru C4 Client ile uyumlu olarak calismaktadir.
  • hayırlı olsun arkadaslar neden isin sadece pvp yanına yonelik bu fun serverlar sradan bi 7x falan server neden koyulamıyor :D spoil ratesi falan x1 olmayacak tabi yani bu oyunu senaryosu uzerinden oynamayı seven arkadaslarımızı unutmayalım dimi ama
  • hey ben bu türk server ına dün üye oldum bugün her girmeyi denedihimde beni hopzone yonlendirdi tamam oyda attım ama siteye bir turlu almadı nedndir bilenvamı ???????????
  • selam Dün bizde girdik server a 2 kişi Earth ve bri daha vardı online gm bişeyler yazdık ama ilgilenen olmadı server a çağırması güzelde beyler bide çağırdığınızla kalpmasanız artık kalıcı bi türk server ı olsun
  • Size bir sey sormak istiyorum?

Su anda En iyi Olan l2x Bİle c3 un %50 sini tamamlayamadı siz c4 serveri acıyorsunuz.Onlarda geciyorlar C4 e iki hafta icinde.Ama yaptıgınız iş bence cok sacma cunku L2off C1 tabanlı oldugu icin C3 un ozeliklerinin cogu yok L2off da.Zaten c4 beta Bir suru bug var sey var en ideali c3.Ayrıca kimsenin tutupta 2.5gb dl yapacagını Dusunmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HypNoTiQ -- 23 Şubat 2006 19:41:57 >
  • ya bu c4 clientini nasıl yükleyecez bi bilgisi olan var mı.c4 clienti yukle dediğimde lineage2 websitesinde chaotic chronicle ı yüklüyo.lafın kısası bu c4 clienti nasıl yükleyebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HypNoTiQ

Size bir sey sormak istiyorum?

Su anda En iyi Olan l2x Bİle c3 un %50 sini tamamlayamadı siz c4 serveri acıyorsunuz.Onlarda geciyorlar C4 e iki hafta icinde.Ama yaptıgınız iş bence cok sacma cunku L2off C1 tabanlı oldugu icin C3 un ozeliklerinin cogu yok L2off da.Zaten c4 beta Bir suru bug var sey var en ideali c3.Ayrıca kimsenin tutupta 2.5gb dl yapacagını Dusunmuyorum.

Eğer gerçek bir L2 hastası isen deyil 2.5gb 5gb bile indirirsinServer konusunda ise adamlar açmış helal olsun sorunsuz bir şekilde çalışırsa hiç deyilse göğsümüzü gererek söyleyeceğimiz C4 bir server ımız var deriz tabi herşey zamanla.Bu sabrı göstermek lazım deyil mi ?

• sabır erdemlerin babasıdır ama ne yazık ki bende yok kardes siz yapmıssınız helal olsun ne deyim turk milletine hayırlı olsun arada bosa konusanları takma oynayan oynar oynamıyan oynamaaz ama eminimki c4 oldugu için bir ton adam oynar hiç degilse meraktan oynar genede oynar ben c4 ü indirdim su an bilgisayarda yer yok onu yukleyecek kadar nasipse hafta sonu bir format atacam ona da yer acılır eminim BU SERVERDE ARKADS KIYAGI YOKTUR UMARIM İNSALLAHTA YOKTUR bir serverde basima geldi sen bir hafta kas adam seni 1 dakkada sollasın umarim böyle şeyler olmaz
  • beyler slm... ben tam olaarak anlamam bu serwer isinden ama nasil yuklicemi sölerseni turk serwerin da oynamak bana gurur veri
  • şuan bu server açık mı? oynayabilirmiyiz?
  • Herşey iyi güzelde,register tamamlandıtan sonra neden login olunmuyor? Yada forum var ancak hiçbir şekilde msj yazılmamış.Yani bi kitle edinmeye çalışıyorsanız bunu hakkettiği gibi yapmaya çalışın.Diyorum en sonunda C4 türk serverımız da oldu ama hüsrana uğratmaz sa iyi olur.Vote yapmaktan login olunmuyor ona bi çare getirin.Diyelimki millet sıkılmadı üşenmedi oyları verdi.Bi dünya insan geldi server hakkında nerden bilgi edinecek? Bunlara en kısa zamanda bir çözüm getirmenizi dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakurul -- 24 Şubat 2006 14:21:05 >
  • login olmuyor vallahi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.