Sunucu Kuruluş Tarihi: 16.04.2014 Race: Çin Level Cap: 100 Mastery Cap: 360 Gear CAP : 10D Weapon CAP : 10D Harita bilgisi: Jangan, Dw, Hotan, Semerkand, Alex. ve Constantin açık. Silk Temin durumu: Ücretsiz Server kapasite: 1000 kişi Başlangıç itemleri; 1000 hp/mp pot 10 adet speed scrool. 10 adet reverse 100m gold Server info;
Başlangıç; 1 level 700k sp 100m gold 5 adet res scroll 1M Silk Oyunda pek çok yeni avatar dress mevcut.
Oyun hakkında diğer bilgiler; Exp rate Yüksek Sp rate Orta Gold rate Düşük (Para kazanmak için meslek yapmalısınız) Sox drop rate Yüksek Job exp rate Düşük Job gold rate Yüksek Capture the Flag Açık
Normal NPC'ler de 10D sos itemler, Sun ve moon itemler için canavar öldürebilirsiniz ya da diğer oyunculardan gold karşlığında satın alabilirsiniz.
Hemen hemen her yaratıktan elixir ve stone düşüyor, ayrıca NPC de elixir ve stone satılıyor. Lucky ve Steady stone sadece yaratıklardan düşüyor.
Tek kale açık Jangan. Kaleyi alan guild masterine Lord ünvanı verilecek.
2 Haftada bir yenilenen Unique Rank sistemi. 2 haftalık süre içerisinde en çok unique öldüren
1. kişiye UniqueKing rütbesi ve oyun hesabına 10TL, 2. kişiye 10 adet %20 damage scroll ve oyun hesabına 5 TL, 3. kişiye 10 adet global chat verilecektir.
Donanımhaber ailesinin ne kadar profesyonel olduğunu biliyorum. Bu yüzden sadece DH de tanıtım yapıyorum. Şuanda server az kişi olabilir, hepimiz 20+ yaşında insanlarız. Amacımız tamamen eğlenmek, sizide bekleriz.
Pre ve devil sadece tl ilemi ? + basma oranı nasıl ? +1 %100 +2%80 gibi falan bı sıralama varmı eklersen güzel olur
Premium Plus 15TL, Devils Spirit 5 TL karşılığında satılıyor. Ama gelen istek üzerine devili npc ye ekleyebiliriz, yüksek miktarda gold karşılığında.