Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Orijinalden alıntı: Lorelei

Galiba bu kez tutturduk istediğin şekli. Di mi?

Zevkler ve renkler meselesi..
    Herkez farklı tabi..

Tabiki farklı. Beğenmeyen değiştirir duvar kağıdını vs. Opsiyonlu şeyler bunlar en nihayetinde. Fazla takılmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996

hocam tuş kilidi soldan sağa olsa olmaz mı

popupclock.exe var tuş kilidini yöneten pro..
    onun içinde oynamam lazım. tam olarak nasıl yapacam bilemiyorum.
    Yapabilirsem, amenna.. yapamazsam kusura bakmayın..

Bu arada LÜTFEN DİKKAT.... yaptım, olacak, yapıyorum gibi ifadeler olmaz bende AĞAOĞLU gibi.
    Gördüğünüz gibi hep birlikte ortak akılla yapıyoruz cfw'yi. herkezin katkısı olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 13 Kasım 2011; 12:22:07 >

• quote:

quote:

quote:

Galiba bu kez tutturduk istediğin şekli. Di mi?

Zevkler ve renkler meselesi..
    Herkez farklı tabi..

Tabiki farklı. Beğenmeyen değiştirir duvar kağıdını vs. Opsiyonlu şeyler bunlar en nihayetinde. Fazla takılmamalı.

yukardaki homo bilmem neyide düzelttim.

• kötü birşey değil yahu o :D homoyu görünce korkmayın. En nihayetinde homo saphiensiz hepimiz:D
  • quote:

kötü birşey değil yahu o :D homoyu görünce korkmayın. En nihayetinde homo saphiensiz hepimiz:D

neyse fazla dağıtmayalım..
  • Benden size gelsin efenim.
    Son kez dağıttım konuyu. Hatun milleti her yerde. Ulu çırak lorecan islam öncesi tarih çalışmaya kaçar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorelei -- 13 Kasım 2011; 12:30:46 >
  • çok önemli değil aslında ama sağdan sola hiç kullanmadım bana bi garip gelio çoğu kişi de soldan sağa istiyor zaten inşallah başarırsınız hocam :)
  • hocam cor ve uda dosyalarını bulamadım link verir misin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekiL1nciSahis

hocam cor ve uda dosyalarını bulamadım link verir misin.

hangi dosyanın.. versiyon kaç..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TekiL1nciSahis

hocam cor ve uda dosyalarını bulamadım link verir misin.

hangi dosyanın.. versiyon kaç..

v52 hocam
  • v60 a yükseltip v52 ye düşürmek isteyen arkadaşlar rahatlıkla downgrade yapabilir. 3 kez denedim hiç bir sorun olmadan yüklendi. ve yanlışlık ile moonlight v52 rof dosyası ile orginal v60.0.0.3 cor ve uda dosyalarını birleştirerek attım gene flash yanma veya başka sorun olmadı. bilgi amaçlı yazıyorum. saygılar.
  • hocam şimdiye kadar nerdeyse bütün fw yükledim ama bu moonlight de diğerlerine gore msj yazarken dokunmatik geç algılıyor sanki asırımı hassas acaba tuşa tam basmadan algılamıyor menüde yok bu sorun ikonlara tıklamada sorun yok sadece msj yazarsan kullandığınız bir moddan mi kaynaklaniyor acaba. Özellike belirtmek istediğim nokta su orion cicor onlarda bu sorun yoktu. 1.2 de dikkate alırsaniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canhavli38

hocam şimdiye kadar nerdeyse bütün fw yükledim ama bu moonlight de diğerlerine gore msj yazarken dokunmatik geç algılıyor sanki asırımı hassas acaba tuşa tam basmadan algılamıyor menüde yok bu sorun ikonlara tıklamada sorun yok sadece msj yazarsan kullandığınız bir moddan mi kaynaklaniyor acaba. Özellike belirtmek istediğim nokta su orion cicor onlarda bu sorun yoktu. 1.2 de dikkate alırsaniz sevinirim.

Böyle bi sorun varsa yüklemeyeyim? Tamda düşünüyordum yüklemeyi fakat benim için çok önemli bi durum mesaj olayı
  • ben fw kötülemek icin söylemedim kendim de kullanıyorum v1.2 de bu hatanin giderilmesi yada minimuma indirilmesini rica ediyorum. Şuan bu mesajida telefondan yazıyorum ama eskiye gore cok zorlanıyorum yazarken
  • moonlight v60 yükledim fakat numara kısma haric rehber ve seçenekler simgeleri farklı gözüküyor. yazılım ukraıne v60.0.0.3 olarak gözüküyor jaf da
  • güzel çalışma...
  • Tekrar sorayım, talimatlarda yer alan güncellemede müzik çaları güncelliyor muyuz? MoonLight'a özel ses kodekleri varsa bozulmasın diye soruyorum?
    Bir de internet tarayıcıda ki menülere dokunmak neredeyse imkansız. Tarayıcıdan çıkış yapmak için sağ alttaki menü tuşunu dokunmatiğe algılatmak çok uzun sürüyor. Ya da bu problem sadece bende mi bilmiyorum.
    Ama genel anlamda yazılımı çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim.. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekcr

Tekrar sorayım, talimatlarda yer alan güncellemede müzik çaları güncelliyor muyuz? MoonLight'a özel ses kodekleri varsa bozulmasın diye soruyorum?
    Bir de internet tarayıcıda ki menülere dokunmak neredeyse imkansız. Tarayıcıdan çıkış yapmak için sağ alttaki menü tuşunu dokunmatiğe algılatmak çok uzun sürüyor. Ya da bu problem sadece bende mi bilmiyorum.
    Ama genel anlamda yazılımı çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim.. Teşekkürler.

yüklü sürüm 15.2 zaten daha günceli yok sanırım, kurmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekcr

Tekrar sorayım, talimatlarda yer alan güncellemede müzik çaları güncelliyor muyuz? MoonLight'a özel ses kodekleri varsa bozulmasın diye soruyorum?

codeclerle ilgili bir durum yok. music çalar güncel zaten. güncellemeye gerek yok..
  • açılış kapaniş resimlerı çok güzel
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.