Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar openstar hocam inşallah c6v42 üzerine bir çalışma yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane12

iyi akşamlar openstar hocam inşallah c6v42 üzerine bir çalışma yaparsın

Phnt forumda mevcut
  • levent abi ben müzikçalara müziklerimi ekledim. 549 dosya eklendi dedi ama girdiğimde hiçbiri eklenmedi. c6 portunu kullanıyorum bu arada. ayrıca bunda iphone kilidi falan yok bildiğin c5 kilidi bu. hız gayet süper üstteki 2 sorumun cevabını verebilirsen sevinirim saygılar abi

edit müzik sorununu çözdüm 32 m 34 mü ne o civarlarda yazıyormuş.

edit2: abi eline sağlık. emin abi alınmasın ama sunrise'dan daha yüksek ram değeri elde ediyorum şu anda. sunrise kurduktan 2 saat sonra ram 29a düşüyordu. ama bunda ram hala 43te. ellerine sağlık gerçekten. emin abi gerçekten alınma ben sadece yorumumu söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugh Laurie -- 22 Mart 2012; 18:28:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IhsanDenizTR

levent abi ben müzikçalara müziklerimi ekledim. 549 dosya eklendi dedi ama girdiğimde hiçbiri eklenmedi. c6 portunu kullanıyorum bu arada. ayrıca bunda iphone kilidi falan yok bildiğin c5 kilidi bu. hız gayet süper üstteki 2 sorumun cevabını verebilirsen sevinirim saygılar abi

edit müzik sorununu çözdüm 32 m 34 mü ne o civarlarda yazıyormuş.

edit2: abi eline sağlık. emin abi alınmasın ama sunrise'dan daha yüksek ram değeri elde ediyorum şu anda. sunrise kurduktan 2 saat sonra ram 29a düşüyordu. ama bunda ram hala 43te. ellerine sağlık gerçekten. emin abi gerçekten alınma ben sadece yorumumu söyledim

Zaten ana sayfada da yazıyor. Moonlight v2 yazılımında iphone tuş kilidi yok. C5 tuş kilidi var.

• müzik sorunu genelsistem hatası sorunu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: sadi23

müzik sorunu genelsistem hatası sorunu mu

sistem hatasını rompatcher daki yamaları aktif ettiğinizde alırsınız m p.3 dinlediğinizde pasif yapın yamaları böyle bi sorunla karşılaşmazsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacan- -- 23 Mart 2012; 4:22:07 >
  • çok saol da bu seferde tum müzikleri görmüyor:D
  • quote:

çok saol da bu seferde tum müzikleri görmüyor:D

Sadi inan bilmiyorum en son yazılımı yükliyemedim.music klasörü hedef gösterilmişse yazılımda okuması lazım.Sadece sistem hatasına rompacherin sebep olduğunu biliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Atacan-

quote:

çok saol da bu seferde tum müzikleri görmüyor:D

Sadi inan bilmiyorum en son yazılımı yükliyemedim.music klasörü hedef gösterilmişse yazılımda okuması lazım.Sadece sistem hatasına rompacherin sebep olduğunu biliyorum :)

bide menude bi uygulama acip asagi indirince menude o uygulamanin sag ustunde symbian in resimi geliyordu n97 attinca gitti :D bende animenu yu kurup ordan menu circle degistiririm dedim ama ise yaramadi fakat bunda effect degisiyor o yonden super
  • Yazılımı yüjlemedim .Söylediğin sorunuda pek anlamadım.kimse böyle bişeyden bahsetmedi takip ettiğim kadarıyla.Fakat n97 portunda sıkıntı olduğunu duydum oda klavye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacan- -- 25 Mart 2012; 21:31:17 >
  • resimde opera telefon bilmem ne 50 uygulama acik ama gorunuste bisey yok

• bide bu var iste

• quote:

bide bu var iste

Güncellemelerin çalışması için rompacher yamalarını otomatikten pasif hale düşür tel açıldığında otomatik çalışmasın rompacher.Telefonu aç kapa.Güncelleme listesi gelir.Üstekide belki temadandır. Temayı bi değiştir bakalım ne olacak.Rompacher pek sağlıklı değil fazla işin yoksa kullanma derim yazılımın orjinal portunu bozmasına neden oluyor.
  • tamam rom pathcerdan yamalari kapatip instalserver ve tus isigi bide c2z haric simdi gordu tum guncellemeleri yuklesem belki duzelir ( bir umit)
  • haritalar guncellenmiyor ve hala o acik uyg ikon u yok orjinal temada bile binh24den c6v42 atacam artik ing. falan ama is gorur :)
  • levent abi belle shell çalışmıyor acaba bu senin yazılımından kaynaklanan bir sorun mu? yoksa indirdiklerim mi sorunlu
  • quote:

levent abi belle shell çalışmıyor acaba bu senin yazılımından kaynaklanan bir sorun mu? yoksa indirdiklerim mi sorunlu

bende kurdum tum harfler ccccc diye gidiyo ama resimler duzgun n97

• quote:

quote:

levent abi belle shell çalışmıyor acaba bu senin yazılımından kaynaklanan bir sorun mu? yoksa indirdiklerim mi sorunlu

bende kurdum tum harfler ccccc diye gidiyo ama resimler duzgun n97

c6 portu benimki. ama şu an moonlight kullanmıyorum yabancı forumdaki blazer diye bi cfw kurdum
  • arkadaşlar bu cfw lerde kullanılan ekrana dokunarak tuş kilitleme unlock programını nerden bulabiliriz yardımcı olabicek varmı
  • v2 kullanıyordum ttpod sorunsuz çalışıyordu. Dün v3 yükledim şimdi ttpod'u sorunsuz kuruyorum ama açarken ttpod extreme açılmadan önce gözüken resim gözüküp kayboluyor ve program açılmıyor. Bu arada v2 varken de Belle Shell'de aynısı oluyordu şimdi Belle Shell sorunsuz çalışıyor ttpod açılmıyor.

Not: Hardformat denedim işe yaramadı. Belle Shell'i kaldırıp denedim olmadı. Qt'yi kaldırıp denedim olmadı.
    Not2: Süit ayarlarıyla oynarsam belki düzelir dedim. Süit ayarları tusuna basıyorum açılmıyor. !
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.