Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrKnight

openstar
    v60 versiyonuna kurulan moonlight ta qt sorunu var yazmıştım.Mümkünse çözüm önerilerini beklemekteyim.

v60'a yapacağım moonlight'ı beklemenizi öneririm.
  • arkadaşlar fontu değiştirmeyin, fontu değiştirdiğinizde ana menü yani ev ekranındaki üç çizgi (yani ev ekranınını düzenlediğimiz)simgesi ve sağ taraftaki 4 küp işaretli(menü kısayolu) farklı ve anlamsız simgeler olarak çıkıyor.
    Bu belki de benim uyguladığım fonttan da olabilir.Bilginize....
    İlginçtir ki QT benim telefonda sorunsuz ve harika çalışıyor.Yükleyemeyen arkadaşlar muhakka bir hata yapıyorlar.Elle de kurmayı deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halomid -- 31 Ekim 2011; 11:23:46 >
  • valla masallah hicbir sorun yok yazılımda, olanlar cok ufak tefek önemsiz seyler, tek söyleyecegim lütfen bundan sonraki versiyonlarda bu batarya-cpu modu degismesin, c6 yazılımlarında gördügüm en uzun aktif batarya süresini yasıyorum
  • @openstar
    kurulum sonrası ikinci mesajımla ilk değerlendirmemi yapayım.
    yeni bir moonlight kullanıcısı olarak telefonun temasını ve fontunu çok beğendim. fontun değişmesini istemeyenler grubundaki arkadaşlara katılıyorum.
    tuş kilidi olarak basmatikli değil de sürüklemeli tuş kilidi olsa ve tercih ile tarihin yazılı olduğu kısmın ortalandığı bir tuş kilidinin çok daha şık olacağını düşünüyorum.
    bu cfwyi denemeye iten en buyuk etkenlerden biri batarya kullanımı idi, henuz o kadar uzun test etmedim, ama arkadasların dediği gibi en uzun giden c6 yazılımı bu ise batarya modunun değişmemesini ısrarla ben de isterim.
    açılış ve kapanıştaki klasik açılış ve kapanış resim/animasyonların değiştirilmemesinden memnunum.
    sağ seçim tuşunda uygulamalara giden kısayolda olduğu gibi Rehber için de bi simge atanabilmesi mumkunse, gerçekleştirilmesi hoş olurdu. oraya alışık olduğumuz şekilde rehberi atadığımızda sol ve orta menude simge varken sağda rehber yazması anamenuyu hoş gostermemekte.

yeni yazılım lafı geçmiş, o yuzden değerlendirmeden ziyade istek mesajı gibi oldu biraz =)

ek olarak bi soru sorayım, ana ekranda widget olarak da kullanabileceğimiztransparan temalı bi hava durumu uygulaması bileniniz var mı?
    bi kaç tane denedim ama widgetın arkaplanına gri ton ekliyor o da temayı baya bozuyor.

• Openstar , font olarak Series 60 Sans'ı ekler misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halomid

arkadaşlar fontu değiştirmeyin, fontu değiştirdiğinizde ana menü yani ev ekranındaki üç çizgi (yani ev ekranınını düzenlediğimiz)simgesi ve sağ taraftaki 4 küp işaretli(menü kısayolu) farklı ve anlamsız simgeler olarak çıkıyor.
    İlginçtir ki QT benim telefonda sorunsuz ve harika çalışıyor.Yükleyemeyen arkadaşlar muhakka bir hata yapıyorlar.Elle de kurmayı deneyebilirsiniz.

QT da bir ilginçlik yok zaten kurulabiliyordu + muzik çalar son sürüm:)) Evet fontta değiştirileceği zaman sıkıntı oluyor oda belle bar modundan dolayı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

@openstar
    kurulum sonrası ikinci mesajımla ilk değerlendirmemi yapayım.
    yeni bir moonlight kullanıcısı olarak telefonun temasını ve fontunu çok beğendim. fontun değişmesini istemeyenler grubundaki arkadaşlara katılıyorum.
    tuş kilidi olarak basmatikli değil de sürüklemeli tuş kilidi olsa ve tercih ile tarihin yazılı olduğu kısmın ortalandığı bir tuş kilidinin çok daha şık olacağını düşünüyorum.
    bu cfwyi denemeye iten en buyuk etkenlerden biri batarya kullanımı idi, henuz o kadar uzun test etmedim, ama arkadasların dediği gibi en uzun giden c6 yazılımı bu ise batarya modunun değişmemesini ısrarla ben de isterim.
    açılış ve kapanıştaki klasik açılış ve kapanış resim/animasyonların değiştirilmemesinden memnunum.
    sağ seçim tuşunda uygulamalara giden kısayolda olduğu gibi Rehber için de bi simge atanabilmesi mumkunse, gerçekleştirilmesi hoş olurdu. oraya alışık olduğumuz şekilde rehberi atadığımızda sol ve orta menude simge varken sağda rehber yazması anamenuyu hoş gostermemekte.

yeni yazılım lafı geçmiş, o yuzden değerlendirmeden ziyade istek mesajı gibi oldu biraz =)

ek olarak bi soru sorayım, ana ekranda widget olarak da kullanabileceğimiztransparan temalı bi hava durumu uygulaması bileniniz var mı?
    bi kaç tane denedim ama widgetın arkaplanına gri ton ekliyor o da temayı baya bozuyor.

spb nin yapmış olduğu ve openstar aracılığı ile paylaşılmış spb whater widget formda mevcut bide o paylaşımı denemeni isterim..Bende sorunsuz çalışmıştı ama batryadan çok enerji tükettiği için silmiştim..

• quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

Orijinalden alıntı: halomid

arkadaşlar fontu değiştirmeyin, fontu değiştirdiğinizde ana menü yani ev ekranındaki üç çizgi (yani ev ekranınını düzenlediğimiz)simgesi ve sağ taraftaki 4 küp işaretli(menü kısayolu) farklı ve anlamsız simgeler olarak çıkıyor.

QT da bir ilginçlik yok zaten kurulabiliyordu + muzik çalar son sürüm:)) Evet fontta değiştirileceği zaman sıkıntı oluyor oda belle bar modundan dolayı..

halomid ve atacan06
    Önce v60 üzerine olan linkten MoonLight 1.1 i yükleyin ondan sonra QT sorunu yok diye yazarsınız.Yüklemediğiniz bir versiyon hakkında yorum yapmanın manası yok.

• V60 da sıkıntı olduğunu zaten siz belirtmişsiniz...Benim yorumun v007 ve 101 içindi.. Sende haklısın versiyon belirtmemişim.Umarım openstarın v60 üzerine inşaa edeceği yazılımla sorununuzu çözmüş olur..
  • Arkadaşlar v1.2 ye yoğunlaştım. istekleri karşılayamayacağım bu aralar.
    Fontla alakalı sıkıntısı olup değiştirmek isteyenler. rofs içindeki

resource/avkon.r14
    resource/apps/matrixmenu.r14

dosyaları orjinal bir c6v40 dakilerle değişirlerse belle navi bardan kurtulup istediğini fontu atabilir yazılıma.

Bunun dışında yeni versiyonla ilgili istekler varsa ve sıralanırsa elimden geleni yaparım.
    Tşkler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 31 Ekim 2011; 23:33:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

Arkadaşlar v1.2 ye yoğunlaştım. istekleri karşılayamayacağım bu aralar.

resource/avkon.r14

dosyaları orjinal bir c6v40 dakilerle değişirlerse belle navi bardan kurtulup istediğini fontu atabilir yazılıma.

Bunun dışında yeni versiyonla ilgili istekler varsa ve sıralanırsa elimden geleni yaparım.
    Tşkler..

v60 üzerine yapılamıyor mu dostum ? çakma değil direkt port
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Arkadaşlar v1.2 ye yoğunlaştım. istekleri karşılayamayacağım bu aralar.

resource/avkon.r14

Tşkler..

v60 üzerine yapılamıyor mu dostum ? çakma değil direkt port

quote:

v60'a yapacağım moonlight'ı beklemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 1 Kasım 2011; 10:18:02 >

• hersey çok güzel olmuş ama v60 olarak indirdim kurdum sürüme bakıyorum 52.007 diyor sürüm tarihi 24.02.2011 yazıyor nasıl oluyor bu birde dokunmatik hassasiyeti düşük tarayıcı da da dokunmatik zor kabul ediyor
  • <openstar usta sinema uygulamasını ındırırken yükleme iptal edılıyor diyor neden nerede yanlış yapıyorum.
  • Öncelikle eline sağlık güzel iş çıkarmışsın.

Birkaç istediğin olacak yeni çıkaracağın versiyon ile ilgili.

2. media bar bana çok gereksiz geliyor ve bu cfw yi kullanmamam da başlıca nedenlerden birisi. Kimsenin 2. media barı arayacağını da düşünmüyorum bence gereksiz birşey tabiki karar sizin.

Belle navibar güzel ancak sağ seçim tuşu sorun çıkartmaması için değiştiğinde bir çözüm varsa paylaşılırsa yada onunla ilgili örneğin rehber kullanacaklar şu modu menü kullanacaklar şu modu kullansın diye konuya bir ekleme yapılırsa herkes istediği şekilde kullanabilir ve aklına yüklemek için soru işareti kalmaz.

n9 iconları bana çok itici geliyor.Anna icon kullanılması daha iyi olur gibi ancak bu genel bir tavsiye n9lu yapsan da kendimiz atabiliriz anna iconları.

Yerin var mı bilmiyorum ancak cfw nin içine hızı düşürmeyen 1-2 tema daha eklersen çok iyi olur diye düşünüyorum.Sonradan eklenen temalar cfw ye gömülene nazaran daha yavaşlatıyor gibi geliyor bana telefonu.

Kolay gelsin iyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: öztürk75.eray

<openstar usta sinema uygulamasını ındırırken yükleme iptal edılıyor diyor neden nerede yanlış yapıyorum.

Sen yanlış yapmıyorsun v60 versiyonunda qt sorunu var. Çözüm için v1.2 yi bekleyeceğiz.
  • Arkadaşlar MoonLight 1.2 için çalışıyorum. Birçok değişiklik olacak.
    c6v41& 5800v60 üzerine kuracağım yazılımı.
    Bu aralar fazla cevap veremezsem kusura bakmayın.
    Elimden geldiğince girip konuları cevaplamaya calışacağım.
  • Levent abi v60a yükselttinmi telefonunu sende?
    cfw stabil çalışıyorsa bizde geçelim v60a birde bu v60 üzerine kurulan cfwde rof2 de v60 tabanlımı eski rof2lerimi yüklüyoruz yine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: October07

Levent abi v60a yükselttinmi telefonunu sende?
    cfw stabil çalışıyorsa bizde geçelim v60a birde bu v60 üzerine kurulan cfwde rof2 de v60 tabanlımı eski rof2lerimi yüklüyoruz yine?

Ben geçtim:) Orjinali göreyim diye..Geçmeye deymez..Openstar v60 çıkartana kadar orjinalle oyalanacağım..Şimdi ufak tefek orjinale modlar toplayıp oylanıyorum:))Sende geçmek istersen geç,oyalanmak için,ama deymez ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: October07

Levent abi v60a yükselttinmi telefonunu sende?

Daha geçmedim, ama sanırım geçmek kaçınılmaz.
    cfwdeki düzenlemeleri bitirip ilk flashımı atamadım, belle menüden dolayı.
    en kısa zamanda yaparız artık.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.