Şimdi Ara

Monument Valley

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu ilk aldığımda oyun Gözüme çarpmışdı sırf bu oyun yüzüne gıft kart alıcam ama sizin Önerilerinizi bekliyorum oyu güzel mü değer mi amaç ne ve son olarak önerdiğiniz başka oyunlar var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatinin dusmesini bekliyorum, bence su an pahali. Yeni bolumleri acmak icin extra ucret odemek gerekiyormus diye duydum, iyice midem bulandi. 8,49 su an ki fiyat, yeni bolumler icin de 4,29 tl istiyor, toplamda 10 tl den fazla oluyor.

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Ciddimisiniz oyuna o kadar para ver birde bölüm açmak için para ver yılbaşını bekliyeyim/bekleyin

• oynaması zevkli bir oyun fakat oyun çok kısa

• Biggest Star kullanıcısına yanıt
    Biraz daha açarmısınız kısa derken ne kadar kısa

• Oyun güzel olsada olur olmasada . Bide oyun kısa yani bölüm sayısı az. Tam böyle devam etsede oynasak havasındayken bitiyor.
  • yanlış hatırlamıyorsam sadece 10 bölüm vardı

yeni gelen güncelleme ile ek 8 bölüm daha satın alınabilir hale geldi. yani o 8 bölümü de oynamanız mümkün fakat ödeme yaparsanız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shovel Knight
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biggest Star kullanıcısına yanıt
    başka oyunlar bakayım bari

• Yani nelere 8 lira vermiyoruz diye de bir gerçek var. Ben indirdim, oynuyorum. Öneririm ve evet ekstra senaryodan ücret istiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: canbho

Yani nelere 8 lira vermiyoruz diye de bir gerçek var. Ben indirdim, oynuyorum. Öneririm ve evet ekstra senaryodan ücret istiyor..

Şahsen 8 tl sinde değilim ama bir oyun güncelleme aldıktan sonra yeni bölümler için ücret istemesi can sıkıcı ve itici bir durum.
    Sevdiğim her uygulamayı alıyorum, bunu alasım bu sebepten gelmiyor. Yeni bir güncelleme gelse gene ücret isteyecek, nereye gidiyor bu böyle.

Mesela Angry Birds oyunlarını çok severim. Hepsini satın aldım. Bazen güncelleme geliyor, bir sürü yeni bölüm ekleniyor ama hiç ücret istediğini görmedim.
    Daha doğrusu güncellemeyle ücret isteyen başka bir uygulama görmedim. Varsa da ben bilmiyorum. Kullanıcıyı biraz enayi yerine koymak oluyor. Hoş bir şey değil.

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Keainlikle öyle.. Ya uygulama ücretsiz olacak ve diğer senaryodan Ücret isteyecek. Ya da ücretli olacak ama içeriği tam olarak sunacak..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.