Bildirim
Monument Valley
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Fiyatinin dusmesini bekliyorum, bence su an pahali. Yeni bolumleri acmak icin extra ucret odemek gerekiyormus diye duydum, iyice midem bulandi. 8,49 su an ki fiyat, yeni bolumler icin de 4,29 tl istiyor, toplamda 10 tl den fazla oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ciddimisiniz oyuna o kadar para ver birde bölüm açmak için para ver yılbaşını bekliyeyim/bekleyin
oynaması zevkli bir oyun fakat oyun çok kısa
Biraz daha açarmısınız kısa derken ne kadar kısa
Oyun güzel olsada olur olmasada . Bide oyun kısa yani bölüm sayısı az. Tam böyle devam etsede oynasak havasındayken bitiyor. -
yanlış hatırlamıyorsam sadece 10 bölüm vardı
yeni gelen güncelleme ile ek 8 bölüm daha satın alınabilir hale geldi. yani o 8 bölümü de oynamanız mümkün fakat ödeme yaparsanız.. -
başka oyunlar bakayım bari
Yani nelere 8 lira vermiyoruz diye de bir gerçek var. Ben indirdim, oynuyorum. Öneririm ve evet ekstra senaryodan ücret istiyor..
quote:
Orijinalden alıntı: canbho
Yani nelere 8 lira vermiyoruz diye de bir gerçek var. Ben indirdim, oynuyorum. Öneririmve evet ekstra senaryodan ücret istiyor..
Şahsen 8 tl sinde değilim ama bir oyun güncelleme aldıktan sonra yeni bölümler için ücret istemesi can sıkıcı ve itici bir durum.
Sevdiğim her uygulamayı alıyorum, bunu alasım bu sebepten gelmiyor. Yeni bir güncelleme gelse gene ücret isteyecek, nereye gidiyor bu böyle.
Mesela Angry Birds oyunlarını çok severim. Hepsini satın aldım. Bazen güncelleme geliyor, bir sürü yeni bölüm ekleniyor ama hiç ücret istediğini görmedim.
Daha doğrusu güncellemeyle ücret isteyen başka bir uygulama görmedim. Varsa da ben bilmiyorum. Kullanıcıyı biraz enayi yerine koymak oluyor. Hoş bir şey değil.
-
Keainlikle öyle.. Ya uygulama ücretsiz olacak ve diğer senaryodan Ücret isteyecek. Ya da ücretli olacak ama içeriği tam olarak sunacak..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X