Şimdi Ara

Monster T5 ve T7 Kullanıcıları İçeri !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Trust ın çantasını beğendim sağlam duruyor kaba da durmuyor bence. Hem Vatan da varmış bu haftasonu gider incelerim aklıma yatarsa direk alırım. Çok teşekkürler öneri için. Microsoft un dediğiniz çantaları Türkiye de var mı?
  • Beyler Tulpar T7 mi yok T5 v4.1 mi alsam diye dusuunup duruyorum sizce hangisii alinmalli hangisii daha iyi olur ? Bir de ekran boyutu farki var arada. Cok kararsizim.T5 v4.1 alan var mi kullanan varsa yorumlarini paylasabilir mi ? Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semruk S kullanıcısına yanıt
    Microsoftun çantaları türkiyede yok. Trust ın çantası en uygun sanalmarketim.com da var. Bayağı araştırmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrummerT3 D kullanıcısına yanıt
    Aynen 88 TL tek çekimle. Daha önce bu siteden alışveriş yapmadım ama sıkıntı olmaz galiba. Amazondaki Microsoft çanta kargo dahil ne kadara geliyor buraya sorabilir miyim? Link atarsanız sevinirim
  • Ben büyük ekran sevdiğim için 17 inc aldım ama 15 inc daha taşınabilir olur sizin tercihinize bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semruk

Ben büyük ekran sevdiğim için 17 inc aldım ama 15 inc daha taşınabilir olur sizin tercihinize bağlı

Büyük iyi ama daha ağır bir de performans farkı ne kadar olur diye düşünüyorum. 4.1 de 2 gpu 1 cpu fanı var. İnceleme sonuçlarını bekliyorum.
  • Donanımlar aynıysa performans da aynı olur. Bu laptoplarda ısınmadan endişelenmenize gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semruk

Donanımlar aynıysa performans da aynı olur. Bu laptoplarda ısınmadan endişelenmenize gerek yok
    Haklısın. Çok sağol yorumun için.
  • Performans konusunda herhangi bir sorun olmuyor. T7 nin avantajı şu yönden olabilir belki 17'' olduğundan dolayı iç yapısı geniş, parçaların dizilimi de birbirinden biraz daha uzak oluyor haliyle buda soğutma performansını bir nebzede olsa daha iyi yapmasını sağlıyordur. Ben T5 kullanıyorum şöyle bir örnek vereyim T5 ten önce A5 V1.1.2 kullanıyordum crysis 2 de işlemci sıcaklığı 99 gördü ekran kartı da yanlış hatırlamıyorsam 96 yı görmüştü High ayarlarda ultra bile değildi. Kısacası T5 ve A5 arasında büyük farklar mevcut performans ve soğutma bakımından ama T7 ve T5 arasında performans ve soğutma bakımından herhangi bir fark göremezsiniz çok bariz olarak, sistemi ne kadar özelleştirdiğinizle de orantılıdır tabi bu durum.

T4.1 de GPU için 2 fan eklemesi yapılmış ama nedenini anlayamadım tam olarak SLİ yok diye biliyorum bu modelde. GPU ya iki fan eklemek yerine sağlı ve sollu olmak üzeri iki fan yerleştirip bakır borularla bağlantısını yaptıktan sonra kasa altındaki plakaya da hava ızgaraları doğru bir şekilde açılırsa ısınma konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmaz zaten, alienware da olduğu gibi bir mantık izlenebilir. Önemli olan çok fan koymak değil pc nin rahat hava alışverişi yapmasını sağlamaktır. Yukarıda verdiğim A5 ve T5 örneğindeki iki modelin hava ızgaralarına bakarsanız T5 modelinde sıcaklıklar 80 ila 85 arasında seyrederken A5 modelinde 90 ila 95 arasında seyretmesinin nedeni budur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.