Şimdi Ara

MONSTER STOKLARI YENİLENDİ STOKLAR TÜKENMEDEN FIRSATI KAÇIRMAYIN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
5
Favori
6.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. Forum Üyleri ve Değerli Arkadaşlar;

Geçtiğimiz günlerde internet sitemizde satışa açtığımız 2 yeni ürün modelimizi özellikle okulların açıldığı bu dönemde kendisine yeni bir dizüstü bilgisayar almak isteyen tüm oyuncu öğrencilere özel fiyat avantajı ile buradan tüm donanım haber takipçilerine duyurarak sizlerin beğenisine sunuyoruz.

MONSTER STOKLARI YENİLENDİ STOKLAR TÜKENMEDEN FIRSATI KAÇIRMAYIN

256-Bit AMD Radeon™ R9 M290X ekran kartı ile donatılmış TULPAR T7 V2.4.1 17.3" 1920x1080 Full HD ekranı ve süper 3199 TL 'lik HEMEN TESLİM öğrenci indirimi fiyatıyla sizi bekliyor !

Ürün detayları için linkine bakabilirsiniz.

192-Bit nVIDIA® GeForce® GTX870M ekran kartı ile donatılmış TULPAR T5 V1.2.1 15.6" muhteşem QWHD+ 2880x1620 3K IPS ekran ile tanışmanın vakti geldi. Üstelik 3599 TL 'lik HEMEN TESLİM öğrenci indirimi fiyatıyla.

Sizleri her iki ürün modelimizi incelemeniz ve oyun performansını bire bir test edebilmeniz için İstanbul - Kadıköy 'de bulunan mağazamıza bekliyoruz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

MErhaba. Konua bahsettiginiz 2urunden birini almak istiyorum. Ekran karti konusunda hangisinin bir adim onde oldugunu soyleyebilirsiniz? Bu kritere gore degerlendirmek istiyorum ve samimi aciklamalariniza ihtiyacim var. 870 li model icin aradaki fark ekran karti kalitesi bakimindan ederi varmi cvp verirseniz bende araniza katilicam insallah...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: es_umit

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. Forum Üyleri ve Değerli Arkadaşlar;

Geçtiğimiz günlerde internet sitemizde satışa açtığımız 2 yeni ürün modelimizi özellikle okulların açıldığı bu dönemde kendisine yeni bir dizüstü bilgisayar almak isteyen tüm oyuncu öğrencilere özel fiyat avantajı ile buradan tüm donanım haber takipçilerine duyurarak sizlerin beğenisine sunuyoruz.

256-Bit AMD Radeon™ R9 M290X ekran kartı ile donatılmış TULPAR T7 V2.4.1 17.3" 1920x1080 Full HD ekranı ve süper 3199 TL 'lik HEMEN TESLİM öğrenci indirimi fiyatıyla sizi bekliyor !

192-Bit nVIDIA® GeForce® GTX870M ekran kartı ile donatılmış TULPAR T5 V1.2.1 15.6" muhteşem QWHD+ 2880x1620 3K IPS ekran ile tanışmanın vakti geldi. Üstelik 3599 TL 'lik HEMEN TESLİM öğrenci indirimi fiyatıyla.

Sizleri her iki ürün modelimizi incelemeniz ve oyun performansını bire bir test edebilmeniz için İstanbul - Kadıköy 'de bulunan mağazamıza bekliyoruz.

Saygılarımızla,

MErhaba. Konua bahsettiginiz 2urunden birini almak istiyorum. Ekran karti konusunda hangisinin bir adim onde oldugunu soyleyebilirsiniz? Bu kritere gore degerlendirmek istiyorum ve samimi aciklamalariniza ihtiyacim var. 870 li model icin aradaki fark ekran karti kalitesi bakimindan ederi varmi cvp verirseniz bende araniza katilicam insallah...

Etmez, Gtx 870m ile 290X kafa kafaya performansa sahip kartlar; mantle destekli BF4 gibi oyunlarda 290X daha iyi hatta. Lakin 870mli cihazın ekranı 3k ekran, aradaki fiyat farkı ekran kartından ziyade kullanılan ekranın kalitesinden kaynaklanıyor.

Bu arada Monster yetkilileri, sizden birde bayram kampanyası bekliyoruz

• V2.3.1 icin bayram kampanyasi bekliyoruz.

• Sevgili forumdaslar T7 2.4.1 alma arefesindeyim. Bu cihazi kullanan arkadaslardan yorumlarini bekliyorum. Ozellikle ekran karti m290x yerine 8970cikiyormus bu cok onemli bir husus ve monster icin rezalet bir durum acikcasi. Bir de Cihazin kasa kalitesi kalinligi nasildir ayrica ses yuksekligi ve kalitesi hakkinda degerli yorumlarinizi bekliyorum... Cvp yazan tum arkadaslara simdiden cok tesekkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: es_umit

Sevgili forumdaslar T7 2.4.1 alma arefesindeyim. Bu cihazi kullanan arkadaslardan yorumlarini bekliyorum. Ozellikle ekran karti m290x yerine 8970cikiyormus bu cok onemli bir husus ve monster icin rezalet bir durum acikcasi. Bir de Cihazin kasa kalitesi kalinligi nasildir ayrica ses yuksekligi ve kalitesi hakkinda degerli yorumlarinizi bekliyorum... Cvp yazan tum arkadaslara simdiden cok tesekkurler... 

m290x 8970 in yeniden adlandırılmış halidir yani aynı kartlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofrome -- 8 Ekim 2014; 1:03:34 >
  • Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

Beklediğin gün geldi!www.monsternotebook.com.tr 'de stoklar yenilendi! Şimdi sıra gerçek performansla tanışma vakti!

Stoklar tükenmeden siparişinizi oluşturmak için hemen TIKLAYIN !

Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMusteriHizmetleri -- 16 Ekim 2014; 10:05:58 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.