Şimdi Ara

Monster Servis Dışı Yedekparça Temini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, monster da neden diğer markalar gibi yedek parçayı dışarıdan alamıyoruz? Aradım az önce ve servise göndermeden parça alamayacağımı söylediler. Menteşe, çerçeve ve üst kapak için ise yaklaşık 280tl tutacağını söylediler. Herhangi bir markada bunlar dışarda ayrı ayrı 20 30 tl den satılan parçalar, taş çatlasa 100 tl tutar, ben kendim değiştirmek istiyorum, neden monster ın böyle bir hizmeti yok? Diğer tüm markaların parçaları tek tek satın alınabiliyor nette...

• Çok iyi bir noktaya değin mişsiniz
  • heart06 kullanıcısına yanıt
    Şirketin kârı orada zaten,topluyorlar parçaları kendileri satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirket karını bozulan parçaların yenisini satmaktan mı yapıyor, bu tarz parçalar ufak karlarla firmalara satılır genelde, kullanıcı istediği serviste yaptırma yada kendi yapma hakkına sahiptir
    Ben parçayı alıp bu işten anladığım için kendim takmak v3 işçilik vs parası vermek istemiyorum, bunun için bir çözüm olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heart06 -- 20 Ocak 2016; 21:07:58 >
  • heart06 kullanıcısına yanıt
    Adamlar ürettikleri ürünlerin arkasındalar donanımsal sorunları olabilir tamam ama kullanıcı hatası dışında bütün her şeyi karşılıyorlar bunu herkes biliyor,ben yedek parça üzerinden cevapladım sen bozulan parçaya çevirdin ne alakaysa...

• quote:

Orijinalden alıntı: heart06

Şirket karını bozulan parçaların yenisini satmaktan mı yapıyor, bu tarz parçalar ufak karlarla firmalara satılır genelde, kullanıcı istediği serviste yaptırma yada kendi yapma hakkına sahiptir
    Ben parçayı alıp bu işten anladığım için kendim takmak v3 işçilik vs parası vermek istemiyorum, bunun için bir çözüm olmalı

Bunu demek için yanlış markaya değiniyorsun o kasanın parçalarını şu an sadece monster satıyor başka yerde clevo kasa parça temin etmen imkaansız dışardan temin

http://forum.notebookreview.com/threads/clevo-resellers-in-the-european-union-v1.652403/

Bu bir örnek mesela kasa parçası satan bir bu adam var galiba bu adam belkide monstera satıyor link görmek sevindirdi

Aynısı Msi içinde geçerli bulunan bir kasa tipi yok servise muhtaç kırsam elimdeki ge62 kasasını nerden bulayım yani...

Bence sorun ülkesel Çin gibi bir ülke yapımız ve teknoloji pazarımız olsa her türlü elektronik marketlerden veya herhangi bir yerden temin edilebilse senin dediğin olur bizim marketlerde her şey toplu tek parça bir ürünün parçasını o üründen perte çıkmış olmadıkça servis dışında parçası yok yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 20 Ocak 2016; 21:20:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ne olursa olsun 2. Bir seçenek olmalı, garanti süresi 2 yıl, herhangi bir firma herhangi modelin satısatışını durdurduktan 2 yıl sonra elinde parça bulundurmasa başı ağrımaz. Ben garanti süresi biten üründen bahsediyorum, yada garanti dahilinde olmayacak hatadan. Ben kırılan arka kapağı kendim değiştirebilirim ve işçilik vermek istemiyorum, bir çok marka satışını yapıyor ama monster da yok. Neden olmasın ki diyorum bende. Yedek parça temini yapılması gerekir dış kaynaklara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heart06 -- 20 Ocak 2016; 21:30:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel yetkili servis önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendileri de satmıyor yani, gönderin yapalım diyor. En azından satış yapılmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.