Şimdi Ara

monster p150em inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADASLAR SON 2 SAATTE 5 KEZ MAVI EKRAN VERDI . HERSEY IYI HOSTA BU MAVI EKRAN HATASI NEDIR ARKADAS !!! YARIN ARAYIP GERI IYADE ETMEYI DUSUNUYORUM ; OKADAR BEKLEDIK , BUKADAR SINIR STRES YETERLIDIR BENCE HEPINIZE IYI FORUMLARÇ..
  • kod olarak hatırlamıyorum bıdahakıne not alırım kodları

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

ARKADASLAR SON 2 SAATTE 5 KEZ MAVI EKRAN VERDI . HERSEY IYI HOSTA BU MAVI EKRAN HATASI NEDIR ARKADAS !!! YARIN ARAYIP GERI IYADE ETMEYI DUSUNUYORUM ; OKADAR BEKLEDIK , BUKADAR SINIR STRES YETERLIDIR BENCE HEPINIZE IYI FORUMLARÇ..

yapma bunu ya.

ilk mesajını silmeseydin keşke. windows 7 de oldu değil mi bu mavi ekranlar ? boot ekranında, açılışta filan değil yani?

BURADAN MONSTER YETKİLİLERİNE SESLENİYORUM. 1 DEĞİL 2 DEĞİL 3 DEĞİL... KİMİN LAPTOPU GELSE FORUMA YAZDIĞI İLK ŞEY MAVİ EKRAN. LÜTFEN B İR AÇIKLAMA YAPIN YANİ. BİRİLERİ KONU AÇSIN.

Konu açacağım ama ben de laptop yok dolayısıyla yanlış anlaşılmak istemem. Laptopu olan arkadaşlar bir zahmet mavi ekran konusu açsınlar da orada toplanalım.

• quote:

kod olarak hatırlamıyorum bıdahakıne not alırım kodları

kodlar çok önemli arkadaşlar kimler hangi config ile hangi durumda hangi mavi ekran hatasını alıyor onu çok iyi belirlemek lazım

sürücü kaynaklı mı donanımsal kaynaklı sorunlar mı o da belli değil

Orijinalden alıntı: JrMaster

quote:

kod olarak hatırlamıyorum bıdahakıne not alırım kodları

kodlar çok önemli arkadaşlar kimler hangi config ile hangi durumda hangi mavi ekran hatasını alıyor onu çok iyi belirlemek lazım

sürücü kaynaklı mı donanımsal kaynaklı sorunlar mı o da belli değil

Açık söylemek gerekirse bununla son kullanıcının değil yetkili servisin ilgilenmesi gerekiyor. Çünkü bu sorunları çözüme kavuşturmak için çeşitli konfigürasyonlar ile deneme yanılma yoluyla probleme gidilir. Yeterli ve farklı parçalar da onlarda mevcut haliyle.
  • Ses seda cikmazsa yetkililerden ben iptal etmeyi bile dusunebilirim okdr para bekleyis heves bosa gidicekse olmasin daha iyi

Q61MS-17624
    CPU Intel® Core™ i7-3610QM || GPU 1.5GB GDDR5 nVIDIA® GTX 670M 192Bit || RAM 16GB (4x4GB) DDR3 1600MHz Kingston HyperX KIT || SSD 120GB Kingston HyperX 6GB/sn || HDD 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB || Display 17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran
  • ben ürünü standart aldım yani direk sipariş ver dedim şuanlık sorun yok gibi bu mavi ekran hatasının ramlerin mhzlerinden kaynaklandığını düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: KSV7R

ben ürünü standart aldım yani direk sipariş ver dedim şuanlık sorun yok gibi bu mavi ekran hatasının ramlerin mhzlerinden kaynaklandığını düşünüyorum.

Bu arkadaşın da default sayılır. Tek gtx670 var. Acaba ondan mı kaynaklanıyor. Ayrıca sorun yok gibi demişsiniz. Gibisi ne oluyor.

Q61MS-17624
    CPU Intel® Core™ i7-3610QM || GPU 1.5GB GDDR5 nVIDIA® GTX 670M 192Bit || RAM 16GB (4x4GB) DDR3 1600MHz Kingston HyperX KIT || SSD 120GB Kingston HyperX 6GB/sn || HDD 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB || Display 17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran
  • vala cok sınır bozucu . son 1 saattır vermedı bısey . ondan once 3 kere yenıden baslattım masaustune tam geldı ekran verdı napıcaz ne edecez cok dusundurucu ya . oyundayken vermedı ısın garıp tarafı . normal ınternette gezınırken verdi . sonra fılm ızlerken verdı pesş pese verdı 3 kere . son 1 saattırde sıkıntı yok . cıhazlar gercekten mukemmel ama bolede olmuyor moral bozuklugu , kursakta kalan heves...

vala cok sınır bozucu . son 1 saattır vermedı bısey . ondan once 3 kere yenıden baslattım masaustune tam geldı ekran verdı napıcaz ne edecez cok dusundurucu ya . oyundayken vermedı ısın garıp tarafı . normal ınternette gezınırken verdi . sonra fılm ızlerken verdı pesş pese verdı 3 kere . son 1 saattırde sıkıntı yok . cıhazlar gercekten mukemmel ama bolede olmuyor moral bozuklugu , kursakta kalan heves...

bir daha ki sefere mavi ekranın resmini alabiliyorsanız alın ve monstere mail atın.
  • Bozuk ram'lerden bile mavi ekran alabilirsiniz ama hepsinde bozuk ram olamaz ve yeni partide kim aldiysa bir mavi ekran sorunu oluyor. Bu genel bir ariza. Mavi ekran'i tam olarak ne zaman aliyorsunuz? Belirli bir zamani var mi? Yoksa actiktan sonra rasgele mi oluyor?

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

Bozuk ram'lerden bile mavi ekran alabilirsiniz ama hepsinde bozuk ram olamaz ve yeni partide kim aldiysa bir mavi ekran sorunu oluyor. Bu genel bir ariza. Mavi ekran'i tam olarak ne zaman aliyorsunuz? Belirli bir zamani var mi? Yoksa actiktan sonra rasgele mi oluyor?

ras gele gelıo ustad

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

Bozuk ram'lerden bile mavi ekran alabilirsiniz ama hepsinde bozuk ram olamaz ve yeni partide kim aldiysa bir mavi ekran sorunu oluyor. Bu genel bir ariza. Mavi ekran'i tam olarak ne zaman aliyorsunuz? Belirli bir zamani var mi? Yoksa actiktan sonra rasgele mi oluyor?

Bende de mavi ekran hatasını veriyor ben 15-17 ağustosta aldım P150EM modeli.
    Artık bana bazen 5-10 dakikada bir mavi ekran hatası vermeye başladı geri iade etmeyi düşünmeye başladım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.