Şimdi Ara

MONSTER NCREDİBLE N-PULSE SIFIR D&R !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Monster Ncredible N-Pulse sifir satin alip kapali kutu teslim edicem.
    D&R magazasindan gidip alacagim.
    Faturasini sizin adiniza kestiririm.
    İstanbul ici elden satis fiyatim 445 TL dir.
    KESİNLİKLE BEATS STUDİO dan çok çok fazla iyi, bunu beats Solo HD ve Studio kullanan biri olarak söylüyorum kıyaslamayın bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 58emre588 5 kullanıcısına yanıt
    Ürün 450 lirayken neden size 445 lira verelim. Açıklarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Ürün 450 lirayken neden size 445 lira verelim. Açıklarsanız sevinirim.

Ben magazadan gidip alicam 470 TL ve yinede ucuza geliyo yani pahaliya gelmiyo.

Böyle devam ederseniz o çekler elinizde patlar. Kimse 5lira için taksit imkanından vazgeçmez ve kargoda ürünü riske atmaz. İyi forumlar.
  • quote:

Böyle devam ederseniz o çekler elinizde patlar. Kimse 5lira için taksit imkanından vazgeçmez ve kargoda ürünü riske atmaz. İyi forumlar.

Sen nasil bir insansin ya konuyu baltalamak icin elinden geleni yapiyorsun, bende babamin hayrina bulmadim o cekleri para verdim aldim suan nakite ihtiyacim var ayrica kimse dedi mi fiyatta ne olur buraya gelip bi ton laf yapiyosunuz aliciyida killandiriyorsunuz pm den ne yaziyorsan yaz burda yok elinde patlar o cekler flan gibi sacma sapan konusmayin siz ayni durumda olsaniz biz aynisini yapsak sizin hosunuza gider mi? Rica ediyorum konumu daha fazla kirletmeyin!

Nasıl bir insansın ya? Seviye belli oldu. Ben de zamanında çek sattım 400Tl'lik çeki 250Tl ye sattım. Geçmişimden ara bul. Bir uyanık sen misin çekleri ucuza al sonra kar etmek için milleti yolmaya çalış. Adam gibi soru sordum sana neden senden almayı tercih edelim diye verdiğin cevaba bak. O çekler elinde kalır bu kadar basit. Üslubunu düzelt sonra gel foruma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Nasıl bir insansın ya? Seviye belli oldu. Ben de zamanında çek sattım 400Tl'lik çeki 250Tl ye sattım. Geçmişimden ara bul. Bir uyanık sen misin çekleri ucuza al sonra kar etmek için milleti yolmaya çalış. Adam gibi soru sordum sana neden senden almayı tercih edelim diye verdiğin cevaba bak. O çekler elinde kalır bu kadar basit. Üslubunu düzelt sonra gel foruma.

Yarin gelin birlikte capitol d&r magazasina gidip soralim bu cekler ne karsiligi verilmis insanlara iftira atin, oh ne guzel bi sizin yarariniza bu forum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 58emre588

quote:

Yarin gelin birlikte capitol d&r magazasina gidip soralim bu cekler ne karsiligi verilmis insanlara iftira atin, oh ne guzel bi sizin yarariniza bu forum.

Kendiniz dediniz para verip aldım diye. Iftira filan da atmadım. Neyse size çeklerinizle mutluluklar.

• Hocam arkadaşlar haklı kusura bakmayında

Bir şey soracağım :)

Neden insanlar size para kazandırsın ki? bunu bana açıklarsanız çok ciddiyim gidip o çeklerle kulaklığı alıp paranı veririm

bana alıntı ile cevap verirsen sevinirim neden 450 TL'lik ürün'e 445 TL NAKİT PARA VERMELİYİM ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Hocam arkadaşlar haklı kusura bakmayında

Bir şey soracağım :)

Neden insanlar size para kazandırsın ki? bunu bana açıklarsanız çok ciddiyim gidip o çeklerle kulaklığı alıp paranı veririm

bana alıntı ile cevap verirsen sevinirim neden 450 TL'lik ürün'e 445 TL NAKİT PARA VERMELİYİM ?

Hocam ben bu cekleri parayla almadim, ben 470 TL nakit verip kulakligi nakit aldim, sonra garantiye gonderince bana onarim yapilamadigi icin para iadesi degil de cek olarak iade yapildi, ben bu urunu yine magazadan alicam 470 TL verip ve yani zarar yapicam her halukarda, benim gibi kredi karti olmayan kisiler icin cazip olucagini dusunuyorum arada 30 TL gibi bi fark var nerdeyse magazayla ve o 30 lira inanin benim gibi insanlar icin cok buyuk bir para 2-3 ayda biriken bir para.

Dostum şimdi cebini düşünen diyorsun ona getiriyorsun konuyu :)

Bu kulaklığın normal piyasası 399 tl kasarsan biraz daha indirimli alırsın D&R dediğin yer zaten pahalı bir yer piyasaya göre biraz mantıklı olursan krizi fırsata çevirirsin ama bu bu şekilde olmaz .

Git hafta sonu mağazaları gez elinde akıllı telefon vardır herhalde gir abicim bak neyin fiyatı daha ucuz indirimli ürünlere bak mağazadan indirimdeyken al biraz bekle normal fiyata çıkınca satarsın

Ama bu şekilde senden kimse bir şey almaz dediğim gibi D&R zaten pahalı bir yer adam nakit verse daha ucuza her türlü alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Dostum şimdi cebini düşünen diyorsun ona getiriyorsun konuyu :)

Bu kulaklığın normal piyasası 399 tl kasarsan biraz daha indirimli alırsın D&R dediğin yer zaten pahalı bir yer piyasaya göre biraz mantıklı olursan krizi fırsata çevirirsin ama bu bu şekilde olmaz .

Git hafta sonu mağazaları gez elinde akıllı telefon vardır herhalde gir abicim bak neyin fiyatı daha ucuz indirimli ürünlere bak mağazadan indirimdeyken al biraz bekle normal fiyata çıkınca satarsın

Ama bu şekilde senden kimse bir şey almaz dediğim gibi D&R zaten pahalı bir yer adam nakit verse daha ucuza her türlü alır

Ben bu urunu baska hicbir yerde goremedim D&r disinda ama bilmiyorum belki vardir, ayrica amacim para kazanmak ticaret yapmak degil yardima muhtac bir hayvanin ameliyatini yaptirmam gerektigi icin satmaya calisiyorum.

D&R harici bir çok yerde var :)

Anlıyorum ama dediğim gibi bu şekilde zaman alır açıkcası ben olsam bu devirde nakit paramı kulaklık için bağlamam bunun için gerçekten iyi bir fırsat olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.