Şimdi Ara

Monster MMORPG nin Pokemon versiyonunu açmayı planlıyorum yardımcılar aranıyor (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
1
Favori
18.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuko -- 28 Haziran 2014; 16:00:14 >
  • batuko B kullanıcısına yanıt
    1 temmuzda beta sıfırlanarak oyun açılacak inşAllah
  • CeF Sondurum ne acaba 3-4 gündür yoksun
  • Admin ne oldu oyunun durumu? Yoksun kaç gündür. Bir sıkıntı mı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

Admin ne oldu oyunun durumu? Yoksun kaç gündür. Bir sıkıntı mı var.

yaylaya çıktık 5 gündür tt net internet bağlasın diye bekliyorum yeni geldi internet Allaha şükür

çalışmalar tamamlanmadı henüz ama az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

quote:

yaylaya çıktık 5 gündür tt net internet bağlasın diye bekliyorum yeni geldi internet Allaha şükür

Yok oyunu boşver de biz seni düşündük hasta falan mı oldu diye. Oyunun acelesi yok yoksa. güzel haber.
  • epey gelişme var elinize sağlık
  • quote:

quote:

quote:

Yok oyunu boşver de biz seni düşündük hasta falan mı oldu diye. Oyunun acelesi yok yoksa. güzel haber.

aynen hasta değilsen sıkıntı yok oyun biter evelallah

• arkadaşlar bu gün İnşallah son büyük güncelleme geliyor

oyun hemen hemen hazır olması lazım

hesaplar bir kez daha silinecek malesef gene büyük değişiklikler yapıyoruz

duyuruyu buradan yapıcam
  • sanırım geliyor güncelleme :Dhttp://www.pokemonpets.com e bakalım dimi artık betasına değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonkont

sanırım geliyor güncelleme :Dhttp://www.pokemonpets.com e bakalım dimi artık betasına değil

Yani? Karakterler silinmeyecek mi artık. Test aşaması bitti mi.
  • normalde 1inde bitecekti işte bazı aksaklıklardan bugün oldu sanırım sıfırlanmaz birdaha
  • hayır karakterler gene silinecek hala beta test ediyoruz

güncelleme aktif

✓ Lütfen daha önceki versiyon değişikliklerini okyunuz:
    http://forumturkce.pokemonpets.com/Forum-Versiyon-Degisiklikleri

✓ Bütün Beta hesapları bir kez daha sıfırlandı. Sebebi ise köklü değişiklikler getiriyor olmamız

✓ Bu sefer ilk 10'a giren veya ciddi manada yardımcı olan veya ciddi manada hata raporlayan herkese 1 adet full IV, istediğiniz doğa Ultra Rare veya aşağı sınıf Pokemon ödülü verilecek gerçek oyun açıldığında

✓ Her ayın 1. günü bütün rozetler silinecek. Bunun sebebi herkese hemen hemen eşit zorlukta NPC'ler ile savaşma zorunluluğu getirerek adaleti sağlama. Çünkü yeni Pokemon'lar ekledikçe oyuna zorluk değişebilir

✓ Lütfen her türlü hatayı gözünüze çarpan erinmeden bildiriniz

✓ Pokemon'lar 7 sınıfa ayrıldı. Starter, Common, Uncommon, Rare, Ultra Rare, Legendary, Shiny

✓ Haritalardaki bütün Pokemon'lar, NPC'ler yeniden atandı

✓ NPC'lerin verdikleri ödüller arttırıldı (Ultra Rare, Legendary, Shiny) içerenler ve NPC'lere pokemon atama sistemi iyileştirildi

✓ Oyundaki mesajlar, yazılar çok büyük oranda düzeltildi. Artık canavar yerine, Pokemon yazıyor

✓ Monster Center, Monster Box hala düzeltilmedi. Monster Center haritalardaki resimler yüzünden birisi yapana kadar düzeltilmicek. Monster Box da birisi bizdeki Monster Box'ların muadilllerini çizene kadar Pokeball olarak düzeltilmeyecek malesef. Market butonları ve diğer gereken butonlar düzeltilecek.

✓ Rapor edilen hatalar düzeltildi

✓ TP, UV ler EV, IV olarak değiştirildi

✓ Light tipi komple her yerde Fairy olarak değiştirildi fakat resimleri hala eksik birisi çizerse süper olur. Haritalarda yeni fairy tipi haritalar eklenmeyecek. Light tipi haritalar Fairy tipi olarak düzeltilecek

✓ Resmi facebook sayfası açıldı fakat henüz daha tamamlanmadı :https://www.facebook.com/PokemonPetsRPG

✓ Bonus etkinlik %200'e indirildi daha ciddi test için

✓ Oyunun beta halini test eden herkese çok teşekkürler

• ✓ Level atlamak için gereken EXP miktarlarına 5 katına çıkartıldı
  • arkadaşlar gene bir sıfırlama yapmam gerekiyor

o yüzden oyun kapalı 1 2 saat daha
  • Oyunda aşırı yavaşlık ve 404 Not Found hataları var.
  • quote:

arkadaşlar gene bir sıfırlama yapmam gerekiyor

Olur olur böyle şeyler sıkıntı yok. Ama şunu söyleyeyim. Exp arttırdın ama para da önemli bence. Sonuçta tekrar sileceğin için, para bol olsun ki oynama iştahı gelsin. Yoksa para kasmak ölüm gibi gelir. Bir fly 250.000. (: Ultimate top bile almak mesele olacak. Farkındayım zorda denensin istiyorsun ama ben böyle düşünüyorum. İşine karışmak gibi olmasın da.
  • quote:

quote:

Olur olur böyle şeyler sıkıntı yok. Ama şunu söyleyeyim. Exp arttırdın ama para da önemli bence. Sonuçta tekrar sileceğin için, para bol olsun ki oynama iştahı gelsin. Yoksa para kasmak ölüm gibi gelir. Bir fly 250.000. (: Ultimate top bile almak mesele olacak. Farkındayım zorda denensin istiyorsun ama ben böyle düşünüyorum. İşine karışmak gibi olmasın da.

evet betada kolay olacak para kasmakta

bu arada 5 yerine 4 katına çekiyorum birde bir ekleme daha oldu

✓ Bazı pokemonlar haritalarda çıkmayacak ve sadece transformasyon ile elde edilebilecekler

• quote:

quote:

quote:

evet betada kolay olacak para kasmakta

bu arada 5 yerine 4 katına çekiyorum birde bir ekleme daha oldu

✓ Bazı pokemonlar haritalarda çıkmayacak ve sadece transformasyon ile elde edilebilecekler

evet bu mantıklı oldu hatta bazıları sadece bazı rozetleri aldığımızda çıksa daha güzel olur ama o zor sanırım ama yapsan acayip iyi olur bence

• arkadaşlar asıl oyunu yetişirse kısmet olursa 7 temmuz pazartesiye planliyorum

resmi sürümü
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.