Şimdi Ara

Monster i5-8300h gtx 1050 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Notebook kullanıyorsanız iş değişir tabi. Masaüstü kullanıcıları için çok zor oluyor her şey küçülüyor. Gözlerimizi kısarak oynuyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1050 Ti aşağısı montster alınması uygun değil şahsi fikrimce.

bu arada suan ki bilgisayarım da monster ve taş gibi 3 yıllık :)
  • MSI'lar gerçekten çok güzel gözüküyor ama çok pahalılar. Bu cihaza HDD yanına bir de SSD takın bence, en azından 128lik, işletim sistemi için, mümkünse 256 daha iyi olur tabi. 4000e gelir maliyet o zaman.

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V9-2.html#.WxcDhkiWTIU

8. nesil işlemci çok önemli değilse bu cihazın özelliklerine göre fiyatı daha iyi bence.

Hemen her laptoptan şikayet oluyor, biraz şans işi sanırım.

Monster Abra A5 V13.3 Intel Core i5 8300H 8GB 256GB SSD GTX1050Ti

bu modeli 4139 lira - 75tl maxipuan ile almış oldum. umarım memnun kalırız.
    Ağırlık bana bir az ağır geldi ama bu kadar donanıma normal derim.
    Kasa sağlam öyle asusun bazı modellerindeki gibi eğilme bükülme yok.
    Kısaca çok hoşuma gitti ve bu güne kadar kullandığım tüm notebooklara verdiğim paraya üzüldüm keşke ilk baştan monster alsaymışsım diyorum.

Bu güne kadar kullandığım notebooklar: ACER, CASPER, ASUS, LENOVO, TOSHİBA, SONY ve son olarak MONSTER.

Başka şurasınada bir bak yada resim ekle diyen varsa başım üstüne.

Orijinalden alıntı: eko44

Evettttt makina geldi.
    Son bilgisayarın sony vaio idi, ondan önce toshiba satalite fullandım hepsi i7'li filandı. Ama bu varya çok başka 6 USB ile istediğini tak.
    Resimlerde kalınmış gibi duruyor ama gayet iyi bence.
    Kısaca çok hoşuma gitti ve bu güne kadar kullandığım tüm notebooklara verdiğim paraya üzüldüm keşke ilk baştan monster alsaymışsım diyorum.

Bu güne kadar kullandığım notebooklar: ACER, CASPER, ASUS, LENOVO, TOSHİBA, SONY ve son olarak MONSTER.

hayırlı olsun hocam, hangi modeli aldınız? kaça aldınız? bende dün gece sipariş verdim bugün inşallah kargoya verilir.

• quote:

Evettttt makina geldi.
    Son bilgisayarın sony vaio idi, ondan önce toshiba satalite fullandım hepsi i7'li filandı. Ama bu varya çok başka 6 USB ile istediğini tak.
    Resimlerde kalınmış gibi duruyor ama gayet iyi bence.

Pubg test edermisin ? low med high ve tüm ayarlarda. Bende kararsızım. Alsam mı almasam mı. monster laptop a forumlarda çok eleştiriyorlar. dandik olduğu çok kişi tarafından söyleniyor.

• Her laptop elestiriliyo, oncelikle senin laptoptan beklentin ne en onemlisi o eger sadelik, malzeme kalitesi ve tasarim bekliyosan monsterdan uzak dur ama yok ben az para verip maksimum performans alcam diyosan monster bence suan en iyisi, suan 3 yillik monsterim var ve bir gun bile yari yolda birakmadi ondan once de asus kullanmistim ama verdigim para uzuldum resmen cunku beklentim performans ustune

• cohannan kullanıcısına yanıt
    hocam şu ürüne ne dersiniz ?

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı iyi ama oyun maksadıyla alacaksan ekran kartı işlemciye göre zayıf. İşlemci ekran kartına göre çok çok daha güçlü yani

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

hocam şu ürüne ne dersiniz ?

https://www.hepsiburada.com/monster-abra-a5-v13-4-intel-core-i7-8750h-8gb-256gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000BP4PI?magaza=MONSTERNOTEBOOK
    Hocam arkadaşa bu modeli önerdim ama hala bekliyor,neyi bekliyor bende çözemedim
    Bence en mantıklı model bu monsterlar içerisinde.Canlı olarak görme fırsatım olmadı ama kağıt üstündeki donanımlar güzel.Kendi sitesinde 4700tl ve 2x8 ram ile 1tb 7200rpm harddisk eklediğinizde fiyat 5500leri buluyor :(
    Hepsiburadadan 200tl daha ucuza alıp üstüne biraz daha para ekleyip harddisk alınabilir.Render tarzı iş yapılmayacaksada 8gb ram hayli hayli yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: acelilctl

Fiyatı iyi ama oyun maksadıyla alacaksan ekran kartı işlemciye göre zayıf. İşlemci ekran kartına göre çok çok daha güçlü yani
    hocam render,program koşturma gibi işlemler için yeterli bir laptop mudur?Arkadaşıma bunu tavsiye etmiştim çünkü,mahçup olmayalım.

Orijinalden alıntı: serichelli

Hocam arkadaşa bu modeli önerdim ama hala bekliyor,neyi bekliyor bende çözemedim
    Bence en mantıklı model bu monsterlar içerisinde.Canlı olarak görme fırsatım olmadı ama kağıt üstündeki donanımlar güzel.Kendi sitesinde 4700tl ve 2x8 ram ile 1tb 7200rpm harddisk eklediğinizde fiyat 5500leri buluyor :(
    Hepsiburadadan 200tl daha ucuza alıp üstüne biraz daha para ekleyip harddisk alınabilir.Render tarzı iş yapılmayacaksada 8gb ram hayli hayli yeter.

Alıntıları Göster
    ram eklenir sonradan , o sıkıntı değil şimdilik
    ssd de yeter bana, zannedersem bu modeli alacam

@a.celilaslan
    hocam, elbet biri düşük kalcak, ama ne sıkıntı olacakki, o işlemciye uygun 1060 ekran kartlı alayım desen en uygun 6700 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: serichelli

hocam render,program koşturma gibi işlemler için yeterli bir laptop mudur?Arkadaşıma bunu tavsiye etmiştim çünkü,mahçup olmayalım.

Alıntıları Göster
    çok rahat yeter, çünkü işlemci çok iyi, cache bellek 9 mb
  • Bana kalırsa oyun oynayacaksanız ve en az 2 sene kullanmayı düşünüyorsanız 1050 ti modelli bir laptop alın. 1050 ile 1050 ti arasında %30 ile %40 arasında bir performans farkı var. Aynı şartlarda biri 60 fps gösterirken diğer min 75 fps yi gösterecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kuwobe

Bana kalırsa oyun oynayacaksanız ve en az 2 sene kullanmayı düşünüyorsanız 1050 ti modelli bir laptop alın. 1050 ile 1050 ti arasında %30 ile %40 arasında bir performans farkı var. Aynı şartlarda biri 60 fps gösterirken diğer min 75 fps yi gösterecektir.
    1060 da 1050ti'nin %30 üstü, ama ya para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam malasef pubg yok bende malasef. Tek yüklü Zula var. İsterseniz ona bakabilirim ama akşam inşallah.
    pubg daha zorlar sistemi, zula'yla olmaz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.