Şimdi Ara

MONSTER HTS 5100 SİGNATURE 870TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cihaz markanın en üst ve imza serisidir. tam olarak adı : Signature Series™ Home Theater Reference HTS 5100 MKII PowerCenter™ with Clean Power™ Stage 4 'dır..mkıı amerika versiyonudur bendeki cihaz avrupa versiyonudur.. tam olarak, evdeki tüm elektronik eşyalarınızı (tv,avr,dvdplayer,cdplayer v.b) kendine özel prizlere takarak; hem en üst seviyede voltaj dalgalarından korur hemde en büyük özelliği olan elektrik sinyalindeki parazit ve zararlı sinyallerden arındırarak flitreler. buda görüntüye pürüzsüzlük daha fazla kontrast ve netlik katar. aynı şekilde ses içinde , efektlerede duyulabilirlik pürüzsüzlük baslarda netlik ve tokluk kısacası parazitten arınmış daha temiz ve detaylı ses olarak size yansır. özellikle (xbox360 kullanıyorum) konsol oyunlarındaki grafiklerindeki parazitlerin kaybolup daha net ve pürüzsüz görüntü vermesinede şahit oldum. renklerin iyileşmesi ve pürüzsüzleşmesi oyunlardaki sesin netleşmesi ve efektlerin daha duyulabilir hale gelmesinede yardımcı oldu. özellikle bu grafiklerdeki iyileşme beni en fazla şaşırtan konu olmuştur.

neyse konumuza dönersek, cihaz henüz 1 yada 2 aylık mediamarktan faturalı tüm kutu ve içeriği tamdır.lcd tv alacağımdan satıyorum. 19 " civarı lcd monitörle takas olabilir. istanbul içine elden teslim edilir. geri kalan her yere kargo olur. google'a monster hts5100 yazarak aratırsanız biçok rewiev ve bilgiye sahip olabilirsiniz.. hızlı iletişim için 5352555092

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayozyer -- 25 Mart 2010; 9:38:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• satılmıstır herhalde :)
  • satıldı dostum

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• s.a arkadaşlar elimde monster hts-5100 bulunmakta ve ilk sahibiyim evdeki elektirik tesisatını degiştirdigim alt yapı iyileştirmesi yaptıgımdan satma kararı verdim ilgilenenler 0533 776 89 00 numaradan ulaşabilirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.