Şimdi Ara

Monster'dan aradılar ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bozulan anakartım için laptopu monstera gönderim (garanti kapsamında değil)

Aradılar ve anakartı yapılamayacağını ve değiştirilemeyeceğini bu yüzden anakart parasını(2.000 TL) ödeyeceklerini söylediler

ama laptop onlarda kalacakmış

bilgisyarının içinde çalışan ekran kartı, ram ve SSD gibi diğer parçalar var

ödemeyi kabul etmeyip bilgisayarın çalışan parçalarını kendim mi satmalıyım?

yoksa ödemeyi kabul edip bilgisayarın bütün parçalarını onlara mı bırakmalıyım?

Bilgisayarın özelliklerini paylaşıyorum

Lütfen yardım edin. Teşekkürler

Monster'dan aradılar ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1enginesound -- 14 Haziran 2021; 12:0:55 >

• Üff olaya bak! Skandal! Ondan sonra sendeki parcalari baskalarina "sifir olarak yurtdisindan getirtiyoruz" diyerek satip, onlardanda keyfi 1000, 2000, 3000 lira isteyecekler. Suana kadar kac konu varsa yurtdisindan getirtiyoruz diye söyledikleri anlatiliyordu. Hemde kimine dolar fiyati söylüyorlardi. Ben bu olayi bilmiyordum. Tamiri mümkün degil de ne demekmis? Aciklasinlar, teknik servis raporunu ve tutanagini isteyin. Benden habersiz parcasina dokumayin diye tembih edin. Burda sorunun kaynagina göre cözüm yollari olabilir. Sorun neydi tam olarak? Disarda o parayi belki siz verip tamir ettirip kullanabilirsiniz. Sorun neymis önce bunu ögrenin. Bu yüzden monster almayin diyoruz iste... Baska marka olsa bozuk parca ne ise yurtdisindan kendin bulabilirdin. Gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 14 Haziran 2021; 12:59:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci ve ekran kartı anakarta lehimli değil mi? Anakartta nerenin tamir olamadığını paylaştılar mı? Size neden 2.000 lira vereceklerini anlamadım, yedek parça olarak mı kullanacaklar geri kalanını?

Bu bilgisayardan çıkarabileceğiniz parçalar

Plastik alt kasa: 50-100 TL

Plastik üst kasa: 50-100 TL

Plastik bezel: 50-100 TL

Plastik lcd cover: 50-100 TL

HDD/SSD: 300 TL

RAM: 700 TL

LCD ekran: 200-400 TL

Klavye: Genelde sıfırı alınır

Dokunmatik: 50-100 TL

WIFI/Bluetooth kartı: 25-50 TL

Web kamerası: 25-50 TL

Flex kablolar: 25-50 TL

Güç kablosu: Genelde sıfırı alınır

Soğutma blok: 50-150 TL

Fan: Genelde sıfırı alınır

Hoparlör: 50-100 TL

Ölmediği halde anakarttan sökülmesi ve başka yerde değerlendirilmesi zor parçalar

İşlemci

Ekran kartı

Servis dışında mikroskopla çalışabilecek bunu tamir edebilecek bir yer bulabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.